Sivut

lauantai 8. maaliskuuta 2014

07 maaliskuu 2014, 15:36

Ukraina myydä Tu-95 strateginen pommikone kautta eBay

Ukraina myydä Tu-95 strateginen pommikone kautta eBay

Tu-95 strateginen pommikone, jonka omistaa Ukrainan Air Force, on laittaa ylös eBay-huutokaupassa. Kuka tahansa voi ostaa pommikone, varustaa kuljettamaan ydinasetta, noin 3.000.000 dollaria. Pommikone on rakennettu vuonna 1987 ja on edelleen ehjä, koska muutaman lentotuntia (454).Kuitenkin, sitä ei voi pilotoidaan ilman erityistä koulutusta. 

Pommikone on merkkejä Neuvostoliiton ilmavoimien ja Ukrainan ilmavoimien kuponkia, Aviationist raportoi.
Tu-95 MS kuljetetaan satamiin Odessa tai Nikolaev, jos ostaja on vastaanottaa sitä.Paljon ei myydä kansalaisille Itsenäisten valtioiden yhteisön, Baltian maissa, Afrikassa, Keski-Amerikassa tai Oseaniassa, lisäksi useissa muissa maissa, kuten Israel ja Meksikossa.
Myyjä on saksalais-sveitsiläinen yritys, joka väitetysti toimittaa raaka-aineita Ukrainasta. Pommikone myyntiin 6. maaliskuuta 2014 ja yksi vaakalaudalla on jo tehty.Huutokauppa kestää kuusi päivää.
Tu-95 on suuri, neljä-moottori potkuriturbiinikoneToimiva strateginen pommikoneja ohjus alustan. Tu-95 perustettiin vuonna 1956 yhdessä Yhdysvaltain B-52. Pommikone on yksi niistä instrumentit, jotka ovat olleet käytössä yli 50 vuotta. Se voi kuljettaa ydinohjuksia yli 10000 km. Tu-95 MS on uusin muutos tason.
Kaatumisen jälkeen Neuvostoliiton, kymmeniä Tu-95 jäi Ukrainan alueelta, jossa he olivat mukana pommitusten rykmentin № 1006 Uzin. Sen jälkeen Ukraina oli tullut ydinaseettoman maa, osa Tu-95 on joko tuhoutunut tai kuljetetaan Venäjälle voidakseen maksaa pois kaasuvelkojaan. Nyt ainakin kuusi Tu-95 pysyvät Ukrainassa - kolme heistä museoissa Kiovan, Pultavan ja Luhansk, ja yksi pommikone jää Uzin.Toiset kaksi pommikoneita olisi reequipped vuonna 2000 palvelemaan "ekologisia tiedustelu" ja koska se on raportoitu, sijaitsevat Nikolaev lentokoneiden korjaus-tehdas,korrespondent.netsanoo. Numero "31" kannessa alustan osoittaa, että pommikone, sietää eBay, on yksi kahden edellä mainitun.
Ei ole tietoa siitä, onko myynti on osa ohjelmaa asettamassa Arseni Yatsenyuk, Ukrainan PM nimittämä Verhovna Radan Ukrainan.
Vocie Venäjän, eBay.com

Ei kommentteja: