Sivut

tiistai 7. tammikuuta 2014

Viimeiseen hengenvetoon amerikkalaisen demokratian

Tämä on meidän viimeinen hengenveto kuin demokratia.Valtion tukku tunkeutumista elämäämme ja hävitetty yksityisyys ovat nyt tosiasioita. Ja haaste meille-yksi viimeisistä niitä, epäilen-on nousemaan raivoa ja pysäyttää tämän takavarikointi oikeutemme vapauteen ja sananvapauteen. Jos emme tee niin näemme itsemme tullut kansakunta vangittujen.
Julkinen keskusteluissa hallituksen toimenpiteet, joilla estetään terrorismin luonnetta murhan Edward Snowden ja hänen kannattajansa, vakuutteluista voimakas, että kukaan väärinkäyttää massiivinen keräämistä ja tallentamista meidän sähköisen viestinnän asian ydintä.
Mikä tahansa valtio, jolla on kyky seurata kaikkia sen porvarit, mitään valtiota, jolla on kyky tukahduttamaan tosiasioihin julkisen keskustelun kautta tiedon valvonnasta, jokainen valtio, josta on työkaluja hetkessä sulkea kaikki toisinajattelijoita on totalitaarinen.
Yhtiömme valtio voi käyttää tätä valtaa tänään. Mutta se käyttää sitä, jos se tuntee olevansa uhattuna väestö teki kärsimättömiä sen korruptio, taitamattomuus ja asennus sorron. Hetki kansanliike syntyy-ja yksi syntyy, joka todella vastakkain yhtiömme mestareita, meidän korruptoitunut järjestelmä yhteensä tarkkailu työntövoima ylikierroksilla.
Radikaalein paha, Hannah Arendt huomautti, on poliittinen järjestelmä, joka tehokkaasti murskaa sen syrjäytyneitä ja ahdistellaan vastustajien ja pelosta kautta ja hävitetty yksityisyyttä, incapacitates kaikki muutkin. Järjestelmämme joukkotuhoaseiden valvonta on kone, jolla tämä radikaali paha aktivoituu. Jos emme heti purkamaan turvallisuus ja valvonta laitteet, ei tule tutkivaa journalismia tai oikeudellisen valvonnan puuttua vallan väärinkäyttöä.
Ei tule järjestäytyneen toisinajattelijoita. Ei tule itsenäistä ajattelua. Kritiikkiä, mutta haalea, käsitellään tekoina kumouksen. Ja turvallisuus laitteet tulee viltti hallintoalamaiset mustaa multaa iltaan asti banaali ja naurettava tullut huolenaiheita kansallisen turvallisuuden.
Olen nähnyt pahaa tällaista kuin reportteri Stasi valtion Itä-Saksassa. I seurasi miesten poikkeuksetta miehistöineen leikkauksia ja yllään nahkatakkeja, jonka minä oletetaan olevan agentteja Stasi-ministeriön valtion turvallisuudesta, jossa hallitseva kommunistinen puolue kuvattu "kilpi ja miekka" kansakunnan.
Ihmiset Haastattelin kävi Stasi aineita pian sen jälkeen lähdin kotinsa. Puhelimeni kuunteli. Jotkut noista olen työskennellyt painostettiin tulla ilmiantajia. Pelko riippuu kuin jääpuikot yli jokaisessa keskustelussa.
Stasi ei asetettu mittavia kuolemanleirejä ja vankileireillä. Se ei tarvitse. Stasi, jossa verkosto peräti 2 miljoonaa ilmiantajien maassa 17 miljoonaa, oli kaikkialla. Oli 102000 salainen poliisia päätoimisesti seurata väestön-yksi jokaista 166 itäsaksalaisten. Natsit rikkoi luita; Stasi hajosi sieluja.
Itä-Saksan hallitus edelläkävijä psykologinen dekonstruktion kiduttajia ja kuulustelijat Amerikan salaisten, ja meidän vankeinhoitolaitos, on hiottu hirvittävä täydellisyyttä.
Tavoitteena tukku seuranta, Arendt kirjoitti "Origins of totalitarismia," ei, lopulta, löytää rikoksia ", vaan olla käsillä, kun hallitus päättää pidättää tiettyyn ryhmään väestöstä."
Ja koska amerikkalaisten sähköposteja, puheluita, web-hakuja ja maantieteellisten liikkeet kirjataan ja tallennetaan ikuisesti valtion tietokantoihin, on enemmän kuin tarpeeksi "todisteita" tarttumaan meille olisi valtio katsoo sen tarpeelliseksi. Tämä tieto odottaa kuin tappava virus julkishallintoon holvit käännettävä meitä vastaan. Sillä ei ole väliä kuinka triviaaleja tai viaton, että tieto on. Totalitaarisissa valtioissa, oikeus, kuten totuus, ei ole merkitystä.
Tavoitteena tehokas totalitaaristen valtioiden, kuten George Orwell ymmärretään, on luoda ilmapiiri, jossa ihmiset eivät ajattele kapinoivat, ilmapiirin, jossa hallituksen tappaminen ja kidutus käytetään vastaan ​​vain kourallinen hallitsemattomaksi kapinallisia.
Totalitaarinen valtio saavuttaa tätä valvontaa, Arendt kirjoitti, järjestelmällisesti murskaamalla ihmisen spontaanius, ja laajemmin ihmisten vapautta. Se lakkaamatta peddles pelko pitää väestön traumoja ja keskeyttää. On käynyt tuomioistuimissa, sekä lakiasäätävän elimen osaksi mekanismeja laillistaa rikoksia valtion.
Yritysten valtion, meidän tapauksessamme, on käyttänyt lakia hiljaa poistamaan neljännen ja viidennen muutoksia perustuslakiin, joka oli perustettu suojelemaan meitä luvaton tunkeutuminen hallituksen meidän yksityiselämä. Menetys oikeudellisen ja poliittisen edustuksen ja suojelun osa yritysten vallankaappauksen, tarkoittaa, että meillä ei ole ääntä eikä oikeudellista suojaa vallan väärinkäyttöä.
Äskettäinen päätös tukee National Security Agency: n vakoilusta, langettamista Yhdysvaltain käräjätuomari William H. Pauley III on osa hyvin pitkä ja häpeällistä lista tuomioistuinten päätösten, jotka ovat toistuvasti uhranneet rakkain perustuslaillisia oikeuksia alttarille kansallisen turvallisuuden vuodesta iskut 9/11. Tuomioistuimet ja lainsäädäntöelimiltä yritysten valtion nyt rutiininomaisesti kääntää kaikkein perusoikeudet perusteli yrityskauppaa ryöstelyyn ja sorron.
He julistavat, että massiivinen ja salainen kampanja lahjoitukset-muoto laillistettu lahjonta-suojellaan puheen alla First Amendment. Niissä määritellään yritysten lobbaus-, joiden mukaisesti yritykset ylenpalttinen varoja luottamushenkilöille ja kirjoittaa lainsäädäntömme-kuin ihmisten oikeutta esittää sen valtion hallitukselle.
Ja voimme mukaan uusia lakeja ja lainsäädäntöä, kidutetaan tai tapetaan tai pakotetaan lukittu toistaiseksi armeijan, evätään asianmukaisuutta ja vakoilla kun ilman lupia.
Nöyristelevä courtiers poseeraa kuin toimittajat kuuliaisesti pyhittävät valtiovaltaa ja vahvistaa sen valheita-MSNBC tämä niin orjallisesti kuin Fox News-samalla täyttämällä päämme kanssa typeryys julkkis juorut ja triviaa.
Kulttuurimme sodat, joiden avulla poliitikot ja oppineet hyperventilate yli substantiivinen kysymyksiä, maski poliittinen järjestelmä, joka on keskeyttänyt toimintansa. Historia, taide, filosofia, henkinen tutkimus, menneisyytemme sosiaaliset ja yksilölliset kamppailut oikeudenmukaisuuden, hyvin maailman ajatuksia ja kulttuurin sekä ymmärrys siitä, mitä tarkoittaa elää ja osallistua toimiva demokratia, työnnettiin mustia aukkoja unohduksen .
Poliittinen filosofi Sheldon Wolin, hänen keskeisiä kirja "Demokratia Incorporated", kutsuu meidän hallintojärjestelmä on "ylösalaisin totalitarismia", joka tarkoittaa "poliittinen ikäisyyden yritysten vallan ja poliittisen kotiuttamista porvarit." Se eroaa klassisesta totalitarismin muodot, jotka pyörivät kansankiihottaja tai karismaattinen johtaja, se saa ilmaisunsa nimettömyys yritysten valtion.
Yritysten voimia käännetty totalitarismi vai ei, sillä klassisen totalitaarinen liikkeitä tehdä, vaihda rapistuvat rakenteet uusia rakenteita. He sen sijaan väitetään kunniaksi vaalipolitiikan, sananvapaus ja lehdistönvapaus, oikeus yksityisyyteen ja oikeus lain.
Mutta niin pahasti rikki ja manipuloida vaalipolitiikan, tuomioistuimet, lehdistö ja keskeisiä välineitä valtaa kuin tehdä aidosti demokraattisen osallistumisen massat mahdotonta.
Yhdysvaltain perustuslaki ei ole kirjoitettu uudelleen, mutta tasaisesti emasculated radikaalisti oikeuslaitoksen ja lainsäädännön tulkinta. Olemme jääneet näennäisellä kuori demokratian ja totalitaarisen ydin. Ja ankkuri tämän yrityksen totalitarismin on valittu valta meidän järjestelmien sisäisen turvallisuuden.
Yhtiömme totalitaarinen hallitsijat pettyä niin usein kuin ne pettää yleisön. Politiikka, heille, on vähän enemmän kuin suhdetoimintaa. Valheita kerrotaan ei saavuttaa mitään havaittavaa yleiseen järjestykseen liittyvä päämäärä, vaan suojella kuvaa valtion ja sen hallitsijoita.
Näitä valheita on tullut irvokas muoto isänmaallisuuden. Valtion kykyä kautta kattavan valvonnan estämään ulkopuolisten tutkimuksen vallankäyttöä synnyttää pelottava henkisen ja moraalisen tauti sisällä hallitsevan eliitin.
Järjetön käsitteet kuten istuttamalla "demokratia" Bagdadissa väkisin, jotta se leviää laajalle alueelle tai ajatus, että voimme terrorisoida radikaalin islamin kaikkialla Lähi-idässä alistumaan enää tarkastaa todellisuutta, kokemusta tai asiallisesti perustuvaa keskustelua.
Tietoa ja faktoja, jotka eivät sovi hassut teorioita meidän poliittinen eliitti, kenraalit ja älykkyys päälliköt ohitetaan ja näkyvyys julkisuudessa. Kyky porvarit ottamaan itse-korjaavat toimenpiteet tehokkaasti Esteenä. Ja lopulta, kuten kaikkien totalitaaristen järjestelmien, kansalaiset joutuvat kärsimään hallituksen hulluutta, hirviömäinen valheita, rehottava korruptio ja valtion terroria.
Romanian runoilija Paul Celan vangiksi hidas nauttimisesta ideologista myrkkyä hänen tapauksessaan fasismin-runossaan "Death Fuuga":
Black Milk of Dawn juomme sen iltahämärässä
juomme sitä keskipäivällä ja aamunkoitteessa juomme sen yöllä
juomme sitä ja juoda
olemme kaivaa hauta ilmassa on tilaa meille kaikille
Me, kuten ne kaikissa uutena totalitaaristen valtioiden on henkisesti vaurioitunut suunniteltava huolellisesti historiallinen muistinmenetys, valtion aiheuttama tyhmyys. Meillä yhä en muista mitä se tarkoittaa olla vapaa.
Ja koska emme muista, emme reagoi asianmukaiset raivokkaasti, kun paljastuu, että vapautemme on otettu meiltä. Rakenteet yritysten valtion on revitty alas.
Sen turvallisuus laitteet on hävitettävä. Ja ne, jotka puolustavat yritysten totalitarismia, mukaan lukien johtajat kahden suurimman puolueen, fatuous tutkijoita, oppineet ja konkurssiin paina, on ajettu temppelit vallan. Massa katuprotestien ja pitkäaikainen kansalaistottelemattomuus ovat ainoa toivomme. Epäonnistuminen nousta-joka on mitä yritysten valtio laskee upon näkevät meidät orjiksi.

Chris Hedges vietti lähes kaksi vuosikymmentä vieraana kirjeenvaihtaja Keski-Amerikassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Balkanilla. Hän on raportoitu yli 50 maassa ja on työskennellyt Christian Science Monitor, National Public Radio, Dallas Morning News ja New York Times, josta hän oli ulkomaan kirjeenvaihtaja 15 vuotta.

Truthdig


Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: