Sivut

perjantai 3. tammikuuta 2014

Julian Assange kiskot vastaan ​​valvonnassa Today-ohjelman

BBC Radio 4 näytä kuulee Wikileaks perustaja vaihtoehtoinen mietti Day, muusikko PJ Harvey vieraana editor
Julian Assange, kuvassa viime kesäkuussa, oli asiakas Thought päivä.
Julian Assange, kuvassa viime kesäkuussa, oli asiakas Thought päivä. Valokuva: Anthony Devlin / PA
Wikileaks perustaja Julian Assange on käyttänyt epätodennäköistä alustan uskonnolliset paikkaan BBC : n Today-ohjelman tuomita yrityksistä Yhdysvalloissa ja Britanniassa hallituksia hankkimaan "jumalan kaltainen" tieto kansalaisten kautta massa valvontaa .
Assange, joka on piileskellä Lontoon suurlähetystön yli vuosi, toimitetaan saarna vapauden merkitystä tiedon ja vapauttava "keräämänsä tiedon", vuonnavaihtoehtoinen Thought for Day Today-ohjelman .
Hän sanoi paljastukset turvallisuusjoukkojen urakoitsijan Edward Snowden noin asteikolla joukkoseurantaan Yhdysvaltain ja Britannian turvallisuuspalvelut olivat altistuneet miten hallitusten ja yritysten pyrkivät "tietää enemmän ja enemmän meistä", kun "me tiedämme vähemmän ja vähemmän niistä".
Assange, joka on myönnetty turvapaikka Ecuador mutta kasvot pidätyksen jos hän poistuu maasta Lontoon suurlähetystön valittiin ilmesty Päivän vieras toimittaja, muusikko PJ Harvey , joka esitteli hänet "henkilö suurta rohkeutta".Hän sanoi, että hän oli "avasi oven vapauteen jonka pitäisi olla demokratian ydin".
Assange vertasi nykyajan joukkoseurantaan tapaa katolisen kirkon toimi vuosina uskonpuhdistuksen. Hän sanoi: "Kautta tunnustuksellisia järjestelmän katolisen kirkon vakoillaan elämään sen seurakuntalaisten. Vaikka Latinalaisen massa sulki useimmat ihmiset, jotka eivät voineet puhua Latinalaisen peräisin käsitys hyvin järjestelmä ajatuksen, että sitoivat heidät.
"Tieto on aina virrannut ylöspäin, piispoille ja kuninkaat eikä alas maaorjia ja orjia. Periaate on sama Nykyajan. Asiakirjat julkistamat NSA ilmiantajan Edward Snowden osoittavat, että hallitukset uskaltavat tavoitella välityksellä tiedustelupalvelut, että jumala kaltainen tuntemus jokainen meistä. "
Assange mainittu Aristoteles ja otteita Raamatusta vaatia taustatukea ajatus, että tieto on valtaa. "Ollakseni hengissä ihminen on tietää, samalla tavalla kuin se on saada sydän, joka lyö", hän sanoi.
Wikileaks perustaja lisäsi: "Jotta henkilö tietämätön on sijoittaa ne häkkiin. Tehokas - jos he haluavat pitää valtaa - yrittää tietää yhtä paljon meitä kuin voivat, ja he yrittävät varmistaa, että tiedämme niin vähän niistä kuin mahdollista. "
Assange oli yksi useista vaihtoehtoisista, vasemmalle kallellaan ääniä valitsema Harvey. Hänen ohjelmaansa myös esillä rahoitusosuudet kampanjoi toimittaja John Pilger, haastattelu kidutusta kanssa Guardianin Ian Cobain, ja runo Guantánamon vanki.
Ian Austin, työväenpuolueen kansanedustaja Dudley, kuvattu ohjelma "pahin".Hän tweeted : "30 vuoden kuuntelu, ajattelin jo tänään @ BBCr4today oli ennätyksellisen huono. en cldn't kuvitella sen cld pahenee. Sitten he laittoivat Assange on."
Laulaja sanoi olevansa varma, BBC, että vieraat hän oli valinnut ei voi muokata.Harvey on yksi useista vieras toimittajat, jotka ovat tilaama ohjelma vuosittain yli juhlava aikana. Toiset viime päivinä ovat olleet Tim Berners-Lee, keksijä World Wide Web, ja Lady Manningham-Buller, entinen pääjohtaja MI5.
Assange tuli Ecuadorin suurlähetystön kun hän kohtasi luovuttamista Ruotsiin kohtaamaan raiskauksen väitteet ja hänelle annettiin turvapaikkaa elokuussa 2012. Vuonna 2010 Wikileaks jakaa Guardian ja muut kansainväliset uutistoimistot pääsy valtava löytö Yhdysvaltain valtion salaisuuksia vuotanut amerikkalainen sotilas Chelsea Manning, entinen Bradley.

Ei kommentteja: