Sivut

tiistai 7. tammikuuta 2014


Enterprise tarvittavia muutoksia tulovero 15%

Economics ) - yhteisön yrityksillä on halu jatkaa laskevan 15% tulovero. Vastaavasti tuloja keskittyy verottamisesta kuluttamisen verottamiseen (ALV), resurssien vero-ja valmisteveroja.

Forum "yritysratkaisuna tukevat 2014" tapahtuu korostetaan aamulla 01.07.2013 ratkaisu: DN säästää itse, ennen kuin odottaa tiettyä käytöstä ulkoisella tuella. 2014 tuomiosta DN haasteita on vielä enemmän kuin mukavuus tekijä, Nguyen Truong Son - varapuheenjohtaja Vietnamin nuorille yrittäjille on edustanut ääni yhtiön suositeltuja ratkaisuja.
Arvoisa Poika sanoi, että nykyisessä kunnossaan, ei pääse leviämään tukea hallitus voi vainkeskittyä keskiössä alojen hyödykkeiden kansallisen kilpailuetua uusille yrityksille luottamusta investoida perustuu valmistuksen liiketoimintaa.
Hän kommentoi: sosiaalisen pääoman sijoitukset osakemarkkinoille virtaa, kiinteistö liian mutta emme ole työkaluja, jotka voivat tehokkaasti säädellä osakekurssi indeksi ja kiinteistöjen väistämätöntä kierre hintakuplia tulevina vuosina.
Maa tarvitsee yhä vaikeampi kerätä ja investoida liiketoiminnan. Vain ihmiset vapaaehtoisesti laittaa rahaa osakemarkkinoilla nähdä tasaista kasvua. Usko ihmiset tekevät hyvää kassavirta liiketoiminnan yhtiön kautta osakemarkkinoilla.
Kommentoi uutta tuloverolaissa muutokset ovat tulleet voimaan 1.1.2014, varapuheenjohtaja Vietnamin nuorille yrittäjille arviointi "tämän säädön ottaen tiiviimmin liiketoimintaa." Vaan olla kilpailu pääomavirtojen, investointien virtaa Vietnamiin, valitus ei ole tarpeeksi vahva. Liike haluaisi jatkaa vähentää tulovero 15%. Vastaavasti tuloja keskittyy verottamisesta kuluttamisen verottamiseen (ALV), resurssien vero-ja valmisteveroja. On tarpeen tehdä, jotta valmisteveron tuli tärkeä väline kuluttajille markkinoiden sääntelyä ja jätteitä.
Mr. Poika ehdotti myös "kun tavoitteena rakentaa kilpailukykyä, kestävää kehitystä kunkin toimialan määrittää aika ja annos suuntautumisen, valtion sääntelyä", koska se on mahdotonta edistää hyvää resursseja epäselvää, milloin alkamisaika ja lopettaa puheluita tökätä politiikkaa.
Vietnam on monia etuja, erityisesti suuri väestö, nuori ja heikko kulutuskysyntä vielä tapahtuu joka päivä ei väliä mitä taloudellinen tilanne on. Mutta kysymys on Vietnam yritysten tarjonta on, kuinka paljon, että kysyntä.
Käytännön kokemusta ja liiketoimintaa, Mr. Poika sanoi viime vuosina, Vietnam yritykset todella, mutta useimmat toimilla ei vastaan ​​suuryrityksissä ympäri maailmaa. nämä yritykset valmiita reikiä suunnitelmassa pitkään Vietnam yritykset eivät tarvitse kilpailla, mutta vetäytyi. He ovat valmiita kuluttamaan ja viettää mainontaan facto enemmän Vietnam yritykset tuotemerkin paljon määräävää markkina-asemaa. Sieltä ne voivat olla määräävän aseman väärinkäytöstä, monopoliaseman väärinkäyttö nostaa hintoja, kannattavuutta.
Näissä olosuhteissa, herra Poika sanoi, että toimenpiteet on harkittava tarkasti synkronoida yritykset ovat merkkejä kilpailuoikeuden vastaisesti, ei vain propaganda kampanja "Vietnam ihmiset käyttävät Vietnam tavaroita", että on oltava erityisiä politiikkoja voidaan antaa niin luettelo kohteista voi tuoda ...
"Haluan sanoa selkeä tosiasia, että Vietnam on yhteiset rajat Kiinan kaupan alijäämä Kiinan kanssa on erittäin korkea. Tämä on sekä haaste että mahdollisuus meille rakentaa viennin strategia Kiinan markkinoilla "- Mr. Poika sanoi.
"On väistämätöntä, että jos emme vie paljon niitä, se ei uhrata enemmän niiden tuotteita.kestävän kehityksen yritysten luomisessa arvo jalostuksen paitsi viennin raaka- Vaikka kauppaa Kiinan kanssa. ".
Todellakin vaikeampaa, koska ei monet Vietnam yritysten mukana tällä alalla. Hän korosti Poika: "ratkaiseva hetki kovasti strategian ja kasvun malli. Se voi kestää useita vuosia, mutta olen täysin sitä mieltä, on seuraava vaihe yrityksiä menestymään tällä tiellä. "
(Älymystönuorisolle)

 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetä osoitteeseen:banbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: