Sivut

torstai 2. tammikuuta 2014


Ranking korkea taloudellinen, Vietnam silti onnellinen alkuun

Highlights 2013 ) -  On 31/12/2013, kansallinen neuvosto kestävää kehitystä ja parantaa kilpailukykyä, sanoi tänään on olemassa monia tapoja maailman kilpailukykyvertailuissa vain erilaisia, mutta yleisesti Vietnam on mitoitettu vaatimaton, usein pienempi kuin monissa alueen maissa. Samaan aikaan, onnea indeksi Vietnam pidetään edelleen korkeana.
Ranking korkea taloudellinen, ei-kilpaileva
Erityisesti sijoitusta World Economic Forum, viime vuosina Vietnamissa peräkkäisen putoaminen.
Ranking Vietnamin vuonna 2013 viisinkertaistunut (on No 70/148 maat ja alueet), mikä johtui pääasiassa parannuksia indikaattorit makrotalouden ympäristössä (sijalla 87., jopa 19 paikkaa), kun inflaatio takaisin yksinumeroinen vuonna 2012, infrastruktuurin laatu (sijoittui nro 82, jopa 13 paikkaa), tavaroiden markkinoiden tehokkuuteen (sijoittui nro 74, jopa 17 tietoiskua), koska kaupan esteet, tariffit sekä vähentäminen tulovero. Vaikka tämä indeksi nousi tasolle, mutta silti vain sijoittui pienempi, vähemmän kilpailukykyisiä.
Doing Business Report Maailmanpankin vuonna 2013, monet indikaattorit Vietnamin riveissä erittäin matala yhteensä 185 Tutkituista maista kuin sijoittajien suojaamiseksi edut (kanta 169), liike ei pysty Käsittely vakavaraisuus (149) Verotus (138) ...
Varapääministeri Vu Duc Dam ilmaissut tyytymättömyytensä pitäen asiakirjan arviointi kilpailukyvyn Vietnam
Varapääministeri Vu Duc Dam ilmaissut tyytymättömyytensä pitäen asiakirjan arviointi kilpailukyvyn Vietnam
Vaikka taloudelliset indikaattorit ranking arvioidaan alhaisella tasolla, ministeriön suunnittelu-ja sijoituspalvelutoiminnan esitteli ehdotuksen rakentaa indikaattorit ja kansallisen kilpailukyvyn, monet neuvoston jäsenet eivät olleet yksimielisiä.
Pham Chi Lan (hallituksen jäsen) sanoi, että Vietnam ei tarvitse omaa indikaattoreita. "En mitata itseään tarkasti, käyttää yhteisiä mittakaavassa, maailma on ainoa tunnustettu yhteinen toiminta", Lan sanoi.
Pham Chi Lan sanoi, hallitusta johtaa niin paljon, että hän ei usko neuvoston koska liian monet virkamiehet kiireinen tehtävässään.
"Ottaa muodostunut neuvosto haluaa toimia tehokkaasti, jos neuvosto jatkuu niin kauan tällä tavalla, niin ehkä haluaisin aktiivisesti vetää pois maine", sanoi Pham Chi Lan.
Puheenjohtaja FPT Oyj Truong Gia Binh vahvisti, että Vietnam on käytettävä maailmanlaajuista toimenpide maailmanlaajuisen kilpailun puitteissa.
Johtopäätös kokouksia, sanoi Vu Duc Dam toteamalla parantaa sijoitusta kansallista kilpailukykyä Vietnamin maailman rankingissa, "ei juosta muodossa rahaa, joka on, tilaisuus kehittämistä ", koska ranking että vaikuttaa monia muita asioita, kuten ulkomaisen lainan, joka houkuttelee ulkomaisia ​​investointeja ...
Hän sanoi: "Se jatkui vahvana innovaatioita, integraatio kukaan odottamassa minua. Nyt ihmiset ovat täysin tietoisia kotimaiset ja ulkomaiset, meillä ei tarvitse seisoa voi mennä nopeammin.Haluatko parantaa Vietnamin kilpailukykyä globaalissa oravanpyörässä, se oli yleisistä säännöistä meidän on pelata ja heidän tulee tehdä pisteet kunkin kriteerin, jokainen kenttä on nostettu. "
Varapääministeri vahvisti myös, että Vietnam ei pitäisi rakentaa erillinen indeksi, joka kesti vain kaksi indikaattoria Maailmanpankin ja World Business Forum. On tärkeää, että tulevaisuudessa nähdä maailmaa hänen näkemys on oikea.
Onneksi alkuun
Raportit onnea tasolla vuonna 2013, koska maailma Earth Instituten, Columbia University, USA, ilmoitti toukokuussa 9/2013 osoittaa, Vietnam on sijalla 63, takana monissa muissa maailman maissa, mutta edelleen yli Venäjä, sijoittui vasta 68. valtaa.
Aasiassa, Keskiarvo pisteet tästä apua Vietnam ylittänyt monissa maissa ja alueilla, kuten Hong Kong, Indonesia, Filippiinit ja Laos. Kiina, suurin kehitysmaa ja maailma on Vietnamin naapurit, huono arvosanoja 30 ja 93 th.
Vietnam on aina sijoittunut korkealle onnellisuutta rankingissa
Vietnam on aina sijoittunut korkealle onnellisuutta rankingissa
Ottaen huomioon Kaakkois-Aasiassa, ihmiset Vietnamin on neljänneksi korkein kohta onnea, vain vähemmän onnellisia kuin esimiestä 30 Singapore, Thaimaa ja 36. Malesia 56.
Aiemmin paremmuusjärjestykseen Uusi talous Foundation (NEF) julkaistu Englanti, toinen Vietnam onnellinen planeetan indeksi.
Asiantuntijoiden mukaan Vietnamissa, jossa luontainen optimismi, subjektiiviset tekijät, kuten tyytyväisyys elämään jyrkät, vaikka työläs elämä.
Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että tuntuu tyytyväisiä ja onnellisia liian pelottavaa todellista ei ole hyvä asia. Ylikypsä optimismi tekee sinusta itsetyytyväisyyteen, herkkäuskoisia, itsekäs, vähemmän onnistuneita, ja se on vain jäävuoren huippu.
Suorasanainen psykologi sanoi: "Monille vain moottoripyöräilijät, Ei ateriaa tyytyväinen. Mutta he eivät tiedä Etelä-Koreassa, Sveitsissä ... keskitulo on kuinka paljon? Liian helppoa tyytyväisyyttä ja onnellisuutta, joita voidaan mitata, mitata helposti on myös hyvin epävakaa. "
"Yrityksillä on laittaa uusi kirjekuori on jätetty vero"
Selittäminen vero-indeksi sijoittui 138, sijainen valtiovarainministeri Truong Chi Trung sanoi syy kilpailukyky on alhainen teollisuusmaiden vero-aineet, tulli puolesta, että liiketoimet ja aika vähentää riitoja.
Kuitenkin entinen kauppaministeri Truong Dinh Tuyen (valtuuston) hylätään heti. Mukaan Jobs, syy-aine ei ole tärkeää, että erityisiä todisteita siitä veroviraston ... eivät halua kerätä.
"Oliko joku tuotu lähetys, ympäristöverot voivat ottaa muutama sata tuhatta dong mutta se vie kaksinkertaisen veron määrä, joka maksettiin viime. Verot pitäisi olla alle veroviranomaiset eivät halua menettää tuloja, koska aikaa, menettää joitakin liiketoiminnan lisätä uuden kirjekuori on vero maksettu. Siten, miten parantaa yritysten toimintaympäristöä? "Mr. Jobs sanoi.

(Vietnam Land)

Ei kommentteja: