Sivut

tiistai 7. tammikuuta 2014


Miksi amerikkalaiset tahallaan sokea Kiinaan vie Paracel?

Naval War Paracel 1974 ) - Yhdysvaltain tahallaan sokea pukeutua Kiinan armeija hyökkäsi Vietnamin (ARVN) ja hyökkäsi Paracelsaaret vuonna 1974, koska näki tappion Etelä-Vietnamin olisi Pohjois mukaan tuomio Länsi sotilasasiantuntijat.

Miksi amerikkalaiset sivuuttaa Kiinan osuus Hoang Sa?  1
Jälkeen kättelee Kiinan ....
Mukaan uutiskirje New York Times (USA) lähetetty 01.21.1974, vaikka edellinen tappio Kiinassa yhteenotoissa 19/01/1974 Paracels päivä, mutta Etelä-Vietnam hallitus ei vieläkään tunnustamaan tappionsa ja tuomitsi rikkomisista suvereniteettia Pekingin turvallisuusneuvoston Yhdistyneiden Kansakuntien.
Kun olet kiinni Paracel on 19.1.1974, Peking on käyttänyt 43 sotalaivoja saarille estää ARVN vastahyökkäykseen.
Etelä-Vietnam Vietnamin presidentti Nguyen Van Thieu määräsi 4 taistelijat F-5 lentokoneita Bien Hoa Da Nang (kukin laivue on 24 taistelijaa) yhdistettynä 1 Squadron Da Nang valmistautua takaisin Paracel .
Mutta ei torjumiseksi komento annetaan, vaikka lentäjät ilmoitettiin valmis kuolemaan maan takaisin alueelle.
Presidentti Thieu hallitus oli toistuvasti ilmoittanut Paracels taistelu tilannetta Yhdysvaltain suurlähetystön mutta Washington ei ole mitään tukea toisiaan.
Miksi amerikkalaiset sivuuttaa Kiinan osuus Hoang Sa?  2
America ... Etelä-Vietnam liittolaiset olivat hylänneet - Photo Documentation
Amerikkalaiset muodostavat Kiinan kanssa, jättäen ARVN
Voi 2,1972 Yhdysvaltain presidentti Richard Nixon tapasi puhemies Mao Zedong Kiinan Pekingissä.
Tämän kokouksen jälkeen Yhdysvallat ja Kiina ovat käynnistäneet yhteisen lausuman vastustaa "hegemonian" Aasian - Tyynenmeren alueella, asiakirjojen mukaan Yhdysvaltain suurlähetystö sähköisessä lehdessä Yhdysvaltain ulkoministeriö tammikuussa 4,2006.
Vuoteen 1973, Pekingissä ja Washington avaa "yhteystoimisto" pääkaupungissa kunkin maan, ei eri suurlähetystöjen paitsi nimi, sanotaan pyritään suhteiden normalisoimiseksi Yhdysvaltojen ja Kiinan.
Lisäksi normalisoida suhteet Kiinaan, Yhdysvallat allekirjoittivat Pariisin sopimuksen vuonna 1973, hyväksytty vetäytyminen Etelä-Vietnamin, liikkua, että Washington on ennakoida, että taistelee Pohjois-Vietnamissa voittaa, ei pitäisi puuttua suvereniteetin riita Vietnamin.
BBC 10,2011kuukausi johti salaisia ​​asiakirjoja Yhdysvaltain ulkoministeriö sanoi Hoang Sa jälkeen meritaistelussa, amiraali Thomas H. Moorer puheenjohtaja yhteisen komentajien Staff US Army, joka raportoi valtiosihteeri tuolloin oli Henry Kissinger sanoi: "Kaikki tämä on ongelma-alue. Truong Sa, Hoang Sa ja muille saarille on sama ongelma - joka on kiistanalainen alue.Meidän käskettiin välttämään tällä alueella. "
"Amerikka ei voi seistä sellaisten vaatimusten tueksi Etelä-Vietnamin saarilla", sanoi valtiosihteeri Kissinger Tavatessaan vankeuteen ylilääkäri Mission viranomaisen Kiinan kontakteja Washington puolesta 23/01/1974.
Vaikka Yhdysvallat sanoo ole mukana Paracels taistelussa, mutta Yhdysvaltain Central Intelligence Agency (CIA) on seurannut tarkasti tilannetta Hoang Sa, tilapäivityksiä päivässä, mukaan artikkeli otsikolla "CIA seurataan tarkasti taistelu Hoang Sa 1974 ", päivätty 12.30.2013 julkaiseman BBC.
Tarkkailijat sanoivat, että koska uusi "paraneminen" Kiinan kanssa ja halua kitkaa Kiinan kanssa, koska tämä vaikuttaa suunnitelmiin vetämään joukkonsa Vietnamista, Washington pitäisi olla "todellinen sota suunnitelma" peliin merivoimien Paracel 1974.
Etelä-Vietnam oli Yhdysvaltain painostuksesta
"Niin kauan kuin on olemassa saari Vietnamin alueella on käytössä ulkomaisten väkivaltaa, loppuratkaisu oli Chief ministeri ja ihmiset Etelä-Vietnamin kamppailevat vielä takaisin heidän laillisia oikeuksiaan päällikkö", Etelä-Vietnam hallituksen ilmoitettu 14.2.1974 jälkeen Kiina otti Paracelsaaret.
Kuitenkin hallinnon presidentti Thieu ei olisi määrännyt sotilaskoneet pommitukset sorties sotalaivoja Kiinaan, vaikka todellinen valta aikaan F-5 voi auttaa takaisin Paracel Etelä-Vietnamin Kiinasta käsin .
Monet kansainväliset asiakirjat, jotka Yhdysvallat on painostaa hänen hallituksensa käski meidän ei siksi kokoa halua koskea Kiinaan, huolestunut tämä vaikuttaa Yhdysvaltojen vetäydyttyä suunnitelman.
Mutta USA sanotaan olevan "tilinteon" kun ei syvempää osallistumista ottelussa Paracel 1974.Vietnamin ja Kiinan jälkeen sosialistinen polkua. Washington "ohitetaan" Kiina hyökkäsi Paracel räikeästi luotu vihamielisyyttä välillä Hanoi ja Peking, mikä jako kommunististen maiden.
Totuus on, että toistaiseksi, Kiinan ja Vietnam ovat edelleen kiistanalainen Etelä-Kiinan meren saaria.
(TNO)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetä osoitteeseen:banbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: