Sivut

lauantai 4. tammikuuta 2014


Su-30MK2 torjumiseksi kuin Kiinan J-15

Vietnam sotilaallinen voima ) - Kun miehittää merenpohjan vastaan ​​pääsyä alusten, seuraa tarvetta valvoa taivas, estää tiedustelu ilma ja hyökkäyksen ilma. Alle oppi "ei voimassa" lanseerattiin Yhdysvalloissa vuonna 1942, sillä se kontrolloi ilmatilan, nguoido valvoo taistelua.

Vuonna pyhä velvollisuus puolustaa itsemääräämisoikeutta saari, Vietnam on kehittänyt paremman taistelunäkyvyyden voimassa Su-30MK2 jotta voisi kohdata uhka ilmassa.
Mukaan RIA Novosti - Military sivu - Venäjän diplomaatti, toukokuun 8,2013, Vietnam on allekirjoittanut sopimuksen ostaa 12 monikäyttöinen taistelija Su-30MK2 (parannettu muunnos nykyaikaisempi Su-30mk) Venäjältä ja hinnat noin 600.000.000 dollaria (mukaan lukien kustannukset varusteet ja aseet). Yhdessä 2 sopimusten 8 Su-30MK2 (2009) ja Su-12 MK2 (2010), lähitulevaisuudessa, eli Vietnam 2015 varmasti on 32 neljännen sukupolven hävittäjä Su-moderni 30MK2. Lisäksi Venäjä antaa myös teknistä huolto ja päivitykset Su-27 ja Su-30mk on Vietnamille.
Pidetään taistelija malli menestynein viejät nyky-Venäjän, Su-30mk tuotetaan vaihtelut pyytämät muutokset asiakkaita. Tämä auttaa varmistamaan sotilaallisten salaisuuksien venäläisille asiakkaille, erityisesti yksityiskohtaista tietoa Su-30mk ja Su-30MK2 Vietnam.
Su-30MK2 ilma, että Vietnamin osto taistelija erikoistunut merenkulun torjumiseksi, vaihtelevat jopa 3000 kilometrin matka, joka kuljettaa-ilmaan ohjuksia, anti-alus, maa, anti-tutka-ja täsmäpommien - riittävästi tietoja sen varmistamiseksi, kyky siepata, ilmatilan valvonnan, meri torjumiseksi, maa hyökkäys yleistä. Asettaa suorituskykyä kuin Su-30MK2 Su-30mk. [1]
Erityisesti ero on tärkeä ja myös yksi vaikuttavista tekijöistä vahvuus Su-30MK2 taistelija Su-30mk verrataan kohdejärjestelmän ulkoinen optinen sähköllä. Su-30MK2 voi liittää tavoitejärjestelmään Sapan-E ulkoinen järjestelmä tai ulkoinen elektroninen tiedustelu M400 lisätä tarkkuutta, kun hyökkää.
Kertoman, Su-30mk aina saada korkein asema ilmailun näyttelyihin ja yhteisiä kansainvälisiä liikkeitä ansiosta erinomainen torjumiseksi valmiudet ja super ohjattavuus ilmassa.
Koska vuoden 2008 lopussa, kun tulokset yhteisiä sotaharjoituksia välillä Yhdysvalloissa, Ranskassa ja Intiassa Red Flag julkaistaan ​​joukkotiedotusvälineissä, brittiläinen aikakauslehti Flight - yksi lehden arvokkaimmista ilmailun ääntä teki paras taistelija ilma-alusten: Su-30МКI (4th generation taistelija, on muunnelma Su-30mk), F-22 Raptor (Raptor - taistelija 5. sukupolvi) ja F-15 Eagle (Eagle - ei ole koskaan ammuttu alas, kun ei ole kielletty 1976 esittää).
Kyselyn tulokset lukijat olivat todella yllättyneitä, kun Su-30MKI ilma oli 59% puolesta, kun taas F-22 Raptor saa vain 37% tuen, kun taas F-15 Eagle on vain 4% kannattajia.
Ei vain ymmärrettävä kansainvälisellä areenalla, Su-30MK2 soveltuu hyvin myös epäsymmetrisen sodankäynnin ilmassa ennen vahvempi voima, jotta lähestymistapaa vihollisen ilmavoimat.
Korkea nopeus, joustavuus ja kyky lentää vahvoille käsivarsilleen, Su-30MK2 voidaan ryntäsi suoraan joukkueen aiheuttaa kaaosta, suoriutuvat kantaman taistelulentoa tuhota perusteella muiden taistelija tai reportteri ei-ilmaan ohjus valikoima K100 on erilaisia ​​300km tuhota ilma-aluksen päällikön, ennakkovaroituksen (AWACS) - tärkein osa joukkueen ei - laivaston. On monen roolin komentoryhmässä olisi hävitettävä, jos AWACS tarkoittaa myös lähitaisteluun joukkue kuin "sokea", koska se on helppo poistaa osan vihollisen hyökkäys valmiuksia.
Siksi Kilon merenpohjan ja Su-MK2 taivas, Vietnam pystyy vähitellen päätökseen epäsymmetrinen strategiaa hänen.
Mukaan Sina verkosto Kiinan armeijan hävittäjä J-15 harjoittaja Liaoningin "ei voi pysäyttää" kohdatessaan Su-30MK2 ilma Vietnam on varustettu pitkälle ohjuksia, Vympel.
Kuten J-15 on pienellä kuormituksella, täytön jälkeen polttoaine on vain 2 tonnia aseita.Myös 2 anti-alus ohjus YJ-83K, voi vain asentaa enintään 2 ohjuksia lyhyen kantaman ilma-8 PL (20 km alue), keskipitkän kantaman ilmaan ohjus PL-12 (70 km vaihteluväli) liian raskas. Vaikka vaihdat 2 2 anti-alus ohjus ohjus ilmasta keskipitkän kantaman PL-12, he menettävät myös kykyä torjua pitkälle Vympel R-27 ohjus ja Vympel R-77 asentaa Su-30MK2 Vietnamin Miehillä on alueella noin 100 km. [1]
Yhdessä rajoitettu määrä pommeja, J-15 voi edes kantaa elektroniikan osasto. Tämä tekee tarkkuus lakko valmiuksia aseiden jo niukka pienenee huomattavasti.

(One World)

Ei kommentteja: