Sivut

maanantai 13. tammikuuta 2014


Navy sotilasoppi globaaleilla salaliitto

National Security ) - Navy sotilasdoktriinin osana yhteistä sotilaallista opin, joka keskittyy sisällön kehittäminen ja taiteen sotilaallisen voiman merellä, rannikolla ja saarilla. Toisin kuin yleinen ajatus sotilaallista, merivoimien oppi on rakennettu alle valon suuntaan Opin Marine merivallat.

Marine oppi on joukko normatiivinen määrättävä kansallisen lainsäädännön kaikissa politiikoissa merenkulkualalla (meripolitiikan). Kansallisen meripolitiikan vahvistaa loukkaamaton itsemääräämisoikeutta sisäisillä aluevesillä, aluemerellä ja ilmatilassa, merenpohjan ja merenpohjan ja merenkulun etuja.
Teoriasta marine, merivoimien sotilasdoktriinin suuntautunut kehitys voimat ja keinot sodan kulusta sodan ja konfliktien ratkaisemista, strategista ajattelua ja taktiikat sodan ristiriitoja merellä .
 Sovitus Yhdysvaltain asevoimien Aasian ja Tyynenmeren
Sovitus Yhdysvaltain asevoimien Aasian ja Tyynenmeren alueella
Perustuu teoriaan, merentutkimus, meri-valtiot ovat kartoitetaan ja arvioidaan eri sodankäynnin ja aseellisten konfliktien merellä säilyttääkseen sen suvereniteetin ja kansallisten etujen, niiden vaikutuksen korkeakoulujen positiivinen.
Sotilaallisen doktriinin US Navy, Kiina on kehitetty tehtävänä on käsitellä maailmanlaajuinen konflikti, levittämiseksi ja hyödyntämiseksi joukkotuhoaseita suurempi riski epävakauden alueen ja maan ( Gulf, Balkanin, Korean niemimaan, Itä-Kiinan meren, Etelä-Kiinan meri ...), estää äärijärjestöjen, kansainvälistä rikollisuutta (huumekauppa, kansainvälinen terrorismi, kansainvälinen piratismi, muuttoliike, jne..).
 Kaavio offshore puolustuslinja sotilaallisen doktriinin PLA Navy
Kaavio offshore puolustuslinja sotilaallisen doktriinin PLA Navy
Alkaen tarkoitus säilyttää valta merelle sekä riskien estämiseksi etuihin vaikuttavia merellä, merivoimien sotilaallinen strategia kehitettiin merivoimien sotilasdoktriinin. Tyypillinen esimerkki on Yhdysvaltain sotilaallinen strategia vuoteen 1997 ja tunnistettu "Strategic Organization tasolla oikaistu tilanne ja valmis taistelemaan."
Kiina hyväksyi myös strategian "kaukana linnoitusta," puolustava kehä 3 suora yhteenotto Yhdysvaltain joukkojen jakaa merenkulun Dominion lähinnä Aasiassa ja Intiassa Intian valtamerellä.
Laivasto sotilasoppi ovat päättäneet strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi merenkulun kansakunnan - tunnetaan myös nimellä ydin etuja, täytyy rakentaa ja ylläpitää laivaston, joka voidaan panna täytäntöön kolmet strategisiin tehtäviin:
Luoda suotuisa kansainvälinen ympäristö perustuu pelotteen virtaa pysäyttämällä;
Nopea vastaus kaikkiin uhkiin - humanitaarisesta avusta suorittaa laajamittainen sota (kahden sodan samanaikaisesti tai kaksi sotaa perintöoikeuden);
Valmiina tahansa tulevaisuudessa (säilyttäen ylivoimainen sotilaallinen ylivoima, ylläpitämään suurta puolustusvoimien talousarvion jatkuva kehittäminen ja nykyaikaistaminen aseistus tuloksista tieteellinen ja tekninen vallankumous) .
Sotilasoperaatiot ja merten kampanjoiden mukaan tehtävien aiheuttamiin merivoimien sotilasoppeja kansainvälisen vastaus on:
1. "Strategista joustavuutta" - kiihtynyt nopeasti, joustavasti ja reaktioaika ylläpitää sotilaallista voimaa käyttäen pitkä, nopea käyttöönotto nopeus, että vihollinen ei ole aikaa toimia.
2. "Voimavakio läsnäolo konfliktin riski." Strategia jännityksen ylläpitämiseksi ja vastakkainasettelu esittää pelotteena valtaa. Yhdysvaltain laivastolle, joka on usein läsnä Pohjanmerellä, Atlantilla, Välimerellä, Persianlahden, Red Sea, läntisen Tyynenmeren.
Kiinan laivasto, joka on säännöllisesti partioivat Itä-Kiinan meren, Etelä-Kiinan meren kansainvälisillä vesillä Tyynellämerellä, Intian valtamerellä, Persianlahden .....
3. "Liikkumavaraa joukkoja, aseita kilpailu oli nopeasti maailmanlaajuisesti." Kehittää ohjailukyky voimansa tahansa maapallolla estämiseksi, ehkäisemiseksi tai tuhota kaikki aseellinen konflikti, reagoida nopeasti kriiseihin ja sotaa kaikilla aloilla.
4. "Vahvuus päätös" - Kosketa merivoimien tarpeeksi vahva murskata vihollista vastus, luoda suotuisat olosuhteet ongelmien ratkaisemiseen poliittisia ratkaisuja.
Alkaen strateginen tehtävä laivaston sotilasoppeja analyysi aseellisen konfliktin merivoimien myöhään 20th century alussa 21. vuosisadalla osoittaa, että asema tieteen ja teknologian, infrastruktuurin ja logistiikan tekniikoita on tärkeä rooli lopullisen voiton, etenkin rynnäkköaseita, korkean tarkkuuden, komentaja käyttöjärjestelmän, elektronisen sodankäynnin järjestelmät.
Nämä teknologiset edistysaskeleet ovat muuttuneet luonteeltaan sodan. Navy ydinpelotteeseen muutettiin perinteisen merivoimien paremmuus kuuluu varkain sotalaivoja, ydinsukellusveneiden varustettu tietojärjestelmien koko taistelu tilaa 3.
Voitto sodassa ja aseellisissa konflikteissa on sotilaalliset toimet armeijan kannalta kehittyneiden ajoneuvojen taistelua. Suunta laajentaa merivoimien sotilas oppi on vaikuttanut voimakkaasti valmistusmenetelmät ja käyttäytymisen sodan ja konfliktien ratkaisuun.
Ensinnäkin tuhota tavoite on ensiarvoisen tärkeää tuhota vihollisen tietojärjestelmiin yli laajentamaan tuotevalikoimaa monta kertaa todellinen taistelu tilaa. Nämä hyökkäykset toteutetaan samanaikaisesti avulla kuljettaa maalla, ilmassa, merellä ja meren alla monista eri suuntiin, tuhoamalla vihollisen joukkoja ei vain alueilla, jotka vaikuttavat alue Ly päässä.
Esimerkiksi hyökkäys risteilyohjuksia ja ballistisia ohjuksia tavoitteet meri, rannikon ja sisämaan vihollinen. Taistelee ovat enemmän "väkevää tulivoimaa, jaetaan ampuma" hyökätä suuri tila kuten ennalta määrätty, korkeus ja syvyys taistelukentällä.
Toinen: Ase tarkkuustasoon kampanjan strategia rooli taistelukentällä päätöksiä.Joukkotuhoaseet korvataan suuremmilla tavanomaisten aseiden järjestelmät ovat suuri tarkkuus, potkut kuljettavat ajoneuvot merelle tai kyvyttömyys tuhota koko sotilaallista potentiaalia, maanpuolustus konflikti (risteilyohjuksia, ballististen ohjusten kuljettaa perinteisen taistelukärkien).
Kolmanneksi, tietojärjestelmät, tiedustelu, maailmanlaajuisen viestinnän laajentaa taistelu tilaa, pieni konflikti merellä voisi johtaa hyökkäyksiä sisämaahan, käsite rahaa online-, taka- lähes turvallisella alueella vain yleissopimukset.
Lauantai: Vuonna osatekijät tulitaistelussa - hyökkäys - liikkumavaraa, tulivoimaa tuli tärkein, varmistaa sotilaallinen voima tuhota vihollinen. Hyökkäys mereltä tuhota tavoitteita merellä, ilmassa, rannikolla ja sisämaassa ja maailmankaikkeuden. Taistelu todella tapahtui kova taistelu tilaa elektroniikkaa.
Thursday: ilmavoimat hyökkäsi lentotukialus ja laivaston ilma puolustusvoimat ovat taistelujoukkojen kaikki merenkulun merivoimien modernisointiin.
Perjantai: tappio vihollinen ei määräydy valtaavat maan tai hallituksen antautui, mutta maan hallitus, joka väittää hyväksymään kompromisseja asioita ennen konfliktin jälkeen he ovat tuhonneet talouden ja tuhoaa koko sotilaallinen voima, lamauttaa kaikki toiminta maan.
Esimerkiksi: hyväksyä valtion alueella iso, avainjohtajat lähteä, armeija liuennut ja uuden hallituksen tiiviimpää ja myönnytyksiä ovat sijoittautuneet, luoda suurin mahdollinen hyöty voitettu .
Skenaario periaatteita meren Art of War on hillitä tulevia - estämään vihollisen luomalla sotilaallista uhkaa tuhota ja tappaa kaikki sotilaalliset-taloudellisen potentiaalin, joka aiheuttaa vahinkoa peruuttamaton tappio aseiden vastustajat eivät usein. Siihen, että kemialliset uhka, järjestöjen on oltava vahva merivoimien perustuu seuraaviin tekijöihin:
1. Rakennus tietoa ympäristöä, ja antenni tiedustelu maailmankaikkeudessa, joka pystyy tuottamaan kohde koordinaatit, direktiivejä ja opastettuja täsmäaseiden reaaliajassa.
2. Organisaatio on klusterin merivoimien jalkaväen ja ajoneuvojen kuljettajia täsmäaseiden pystyy pudotti mahdollisten vihollisen sota.
3. Järjestöt klusterin joukot ole tarpeeksi tilaa pysähtyä ja tuhota ilmavoimat vihollinen.
 Alueen tason strategista toimintaa Kiinan laivaston
Alueen tason strategista toimintaa Kiinan laivaston
Yhdessä menetelmässä käytetään uuden merivoimien - voima pelotteen ja pidättyvyyttä taistelukentällä, joka on klusterin ilmavoimien suuri merivoimien hyökkäyksen mereen (CVBG).Rauhan aikana olosuhteissa, CVBG johtamiseen partio toiminnan torjumiseksi valmiutta harjoituksia alueilla strateginen merkitys.
Esimerkiksi Itä-Kiinan meren ja Itä-Kiinan meren, USA CVBG klusterin liikkuvuutta Tyynenmeren toimivat Persianlahden Välimeressä ... valmis tekemään taisteluoperaatioihin tulli ei kuluta sodanvastainen mahdollisuuksia vihollisen.
Yhteinen lause sotalaivoja - Liikkujan viikko alle meritie kansainvälisillä vesillä, suorittaa tiedustelu tehtäviä, lentokoneita ja metsästää vihollisen sukellusveneitä, näissä olosuhteissa tapahtuu alueellisten konfliktien johtamiseen taisteluoperaatioihin Sieppaukseen käyttävien hyökkäysten tarkkuus aseita vihollisen ja suorittaa sukellusveneiden vastaisen saarron alueella.
Cluster merivoimien rannikon puolustus, anti-sukellusvene ja rannikon puolustus suorittaa tehtävä on suojella rannikon sotilastukikohtia, saaret ja maantieliikenteen liikkuvissa.
Laivasto ottaa käyttöön nopeasti Cluster: Forces Marines, maihinnousualus, amfibioajoneuvot suorittaa tehtäviä ilma hyökkäsi saaret ja rannikkoalueet ovat tarpeen niiden hyökkäykset.
Cluster-ilmasta puolustusvoimat: voima pitkän kantaman hävittäjän suorittaa ilman partio tehtäviä rauhan aikana ja osallistua tuhota vihollisen ilma puolustusvoimat, kun konflikti tai sotaa.
Alkaen strategista ajattelua, heijastuu sotilaallisen doktriinin merivoimien suurvalta kuten Yhdysvallat ja Kiina Sea, osoittaa hyvin kunnianhimoinen pyrkimys hallita ja yhteinen vaikutus meriin ja valtameriin. Kiina tekee ADIZ kanssa suunnittelee sulkevansa kaksi lentotukialuksia, on myös yrittänyt toteuttaa asetettuja tavoitteita sotilasdoktriinin hänen laivasto.
(Vietnam Land)

 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: