Sivut

maanantai 6. tammikuuta 2014


Laskettu, että 127 amerikkalaisen lentokoneen emäksiä Iwakuni, Japani

International Security ) - Yhdysvaltain armeija voisi käyttää 127 konetyyppiä on Iwakuni base - "linnoitus" Korean niemimaan kun taistelut puhkesivat.

Mukaan Kyodo News, kone liikkuu monipuolinen Osprey kuljetuskone ja antenni tankkaus Amerikan välille Okinawa Iwakuni on herättänyt huomiota kotimaisten tiedotusvälineiden. Tämä pohja pidetään linnake Korean niemimaan hätä tapahtuu, tulevaisuudessa tulee perusta suurin sotilaallinen Kaukoidässä, mutta todellinen tilanne on edelleen vähän tunnettu tulevat.
Japanin Kyodo News lainattu raportin Iwakuni pohja, sanoi yksi Iwakuni tukikohdan tehtävänä on "Aasian - Tyynenmeren sodan ja konfliktien, tukee sotilaallista Yhdysvaltain armeijan ja liittolaisia. "
Nojalla tämä tapa Busan Etelä-Korea noin 300 km, kun Yhdysvaltain joukot olivat sijoitettu Iwakuni lähellä useimmat Korean niemimaan, Korean sota, pohja tulee prime loukkaavaa.Sotilaallinen analyytikko Kazuhisa Ogawa Japanin huomautti, on edelleen läsnä Iwakuni pohja käsitellä esiintyviä hätätilanteita Korean niemimaalla.
Taidetta.
Taidetta.

Perustuu tarkistettu suunnitelma amerikkalaisten joukkojen Japanissa, kaksi maata, joissa tämä on saavutettu, vuonna tammi 6-9/2014 siirtyy 15 antenni tankkaus ilma KC-130 lentokentältä Futenma varten Iwakuni , liikkua 2017 59 kantoaluksesta Atsugi ja Iwakuni pohja.
Tämä suunnitelma toteutuessaan määrä kasvaa hävittäjiin Yhdysvaltain sotilaallisen läsnäolon vuonna Iwakuni pohja 127 yksikköä. Iwakuni olla enemmän kuin määrä Yhdysvaltain sotilaskoneet hetkellä sijoitettu Kadena ja sotilastukikohtien tullut Yhdysvaltain suurin Kaukoidässä.
Nojalla Iwakuni missä Amerikkaan alkaneet ottaa käyttöön uudenlainen kuljetuskone MV-22 Osprey Japanissa May 7/2012, tuli myös valmennus kantaa Japanin alueella. Samaan aikaan Yhdysvallat on myös ilmoittanut suunnitelmistaan ​​sijoittaa ensimmäinen stealth fighter F-35 ulkomailla Iwakuni.
(Knowledge)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetä osoitteeseen:banbientap@nguyentandung.org

Ei kommentteja: