Sivut

sunnuntai 5. tammikuuta 2014


Kuohuviini kultaa talletukset löytyvät meren pohjassa

Maailmantalous ) - Venäjän geologit löytyi kultaa malmi luonnollista alkuperää syvyyksiin Tyynellämerellä.

Lähde: RIA Novosti.
Lähde: RIA Novosti.
Tämä on ensimmäinen löytö koko historian etsintä ja geologinen tutkimus. Ensimmäistä kertaa ihmiset löytävät niin suuren määrän kultaa syvyydessä 1,5 km merenpinnan alapuolella.
Asiantuntijat vahvistivat, että meressä 1 malmitonni sisältää noin 13 grammaa kultaa. Vertailun, muista, että mantereella, vain 1 malmitonni yhteensä vain 3-7 grammaa kultaa. Jos tuo meressä jakelu kultaa kaikkien asukkaiden planeetan, jokainen niistä saa enintään 4 kg tämän jalometallia.
Venäjän tutkijat, jotka löysivät kultaa tavaraa voidaan nähdä meren pohjaan. Venytetty ohut kulta kerros noin 680 mikrometrin kokoisia. On syytä lisätä, että ihmisen visio tarpeeksi erottaa kultapartikkelien 100 mikronia tai enemmän.
Barrier jalometallia havaittiin syvyydessä 1650 metriä. Kannelta tutkimusalus "Akateemikko Aleksandr Vinogradov" geologit tutkittu kerrosta vuoret kuuluvat maankuoren Detroit huipulla korkealla paikalla Pohjois-Tyynenmeren Obrucheva.
Asiantuntijoiden mukaan, heti keskellä viime vuosisadalla, tutkijat alkoivat yrittää löytää keinoja purkaa kultaa ja muita hyödyllisiä mineraaleja syvä merenpohjasta. Tähän asti tutkijat eivät ole löytäneet malmia, joka sisältää paljon lupauksia kullankaivuu kannattavaa. Vain löytää platinaa ja kultaa on näkynyt missään.
Tuorein löytö on muuttanut ulkoasua tiedemies. Kautta historian tutkimusta, tämä on ensimmäinen löytö kultaa asteikot kimaltelevaa Nuggets ajalle merkittävästi pinnan lähes kaksi km syvän veden pohjaan. Geologit että malmin korkea kultapitoisuus voi olla läsnä myös muualla Tyynellämerellä.
Tällä hetkellä kukaan ei ole pohtia kullankaivuu niin syvällä, yksinkertaisesti ole varustettu tarvittavia koneita. Siten kulta kerroksessa, joka Venäjän geologit löysivät vielä meneillään kuohuviini meren pohjassa, kutsuva stimulaatio ihmisen mielikuvitus, odottaa lupaavia saavutuksia tieteen ja teknologian tulevaisuudesta.
(Bizlive)

Ei kommentteja: