Sivut

maanantai 13. tammikuuta 2014


Yhdysvaltain lentotukialus ohjelma päättyi 4800000000

International Security ) - Program arvoinen 4800000000 dollaria tehdä varkain ilma oli US Navy nimeltään-12 lopulta lopetettiin Pentagon peruutettu päätös vuonna 1991.

Yhdysvaltain hallitus päätti lopettaa tämän ohjelman siinä pelossa, että lentokoneiden valmistus aikaa vievää ja kallista.
Tämä lentokone yritys General Dynamics & McDonnell Douglas kehitetty, mutta ei koskaan rakennettu, ja lento testaus. Kuitenkin tämä yhtiö on perustettu oikeusjuttu, koska Yhdysvaltain hallitus päätti lopettaa ohjelman teki-12.
Ohjelman varkain ilma-12 lopulta päättyi, kun oikeudellinen taistelu kestää kaksi vuosikymmentä.
Yhdysvaltain hallitus haluaa ottaa takaisin suuria summia rahaa sijoittaneet tähän hankkeeseen, kun yritys tarjouksen protesti. Sittemmin yhtiön lakimiehet ja Yhdysvaltain hallitus on "taistelevat" pysyviä jopa ottaa asian Yhdysvaltain korkein oikeus.
Tähän pisteeseen, se näyttää kyseessä on loputtava jälkeen, kun tuomioistuin ratkaisi asian Yhdysvaltain hallituksen. Sopimuksen nojalla Selvitettävänä neuvottelut ja sitten Yhdysvaltain kongressi hyväksyi kukin yhtiö maksaa noin $ 198 miljoonan US Navy.
Kyseisessä asiassa General Dynamics & McDonnell Douglas, yhtiön on maksettava kannella uuden Zumwalt luokan hävittäjä on nimetty Lyndon Johnson. Mitä tulee Boeingin, yhtiö on tarjottava "täysin vapaa" 3 taistelijat EA-18G Growler sähköisen Yhdysvaltain merivoimien.
Yksikään yritys vastustaa tuomioistuimen päätös ja sopimus siirtyi Navy voi saada maksuja.
"Kansalliskokous hyväksyi sopimuksen on tärkeä askel lopettaa radikaali oikeudellinen taistelu kesti yli 20 vuotta, jonka ehdot ovat kaikille osapuolille hyväksyttäviä", yhtiön tiedottaja Boeing John Dern sanoi.
(Infonet)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: