Sivut

torstai 2. tammikuuta 2014


Japanin pääministeri: Ei ole rikos ihmisiä emotionaalisesti kiina, korea

International Security ) - Japani lupasi selittää sitkeydestä, 2 naapureiden Kiinan ja Etelä-Korean vierailu Yasukunin pyhäkkö pääministeri Shinzo Abe.

Japanin pääministeri Shinzo Abe.
Japanin pääministeri Shinzo Abe.
Hoan Bridge Times päivätty 2/1 raportoitu NHK eilinen lausunto johti Japanin hallitus sanoi, että se selittäisi sitkeydestä, 2 naapureiden Kiinan ja Etelä-Korean vierailu Yasukunin pyhäkkö pääministeri Shinzo Abe .
Tarkoituksena vierailunsa Yasukunin pyhäkkö Shinzo Abe tulkitaan muistomerkki sodan uhreja ja sitoutumista Japanin johtajat koskaan mennä sotaan, jatkoi pyrkimyksiä löytää yhteinen naapurimaista.
Muistuta korosti hallituksen näkemystä asiasta ja Japanin diplomaattisten historia ja mikään ei muuttunut.
Mr. Shinzo Abe kertoi: "Olen ehdottomasti Tarkoitukseni ei ollut loukata ihmisten tunteita 2 Kiina ja Etelä-Korea. Sodan jälkeen Japani on aina seurannut polku rauhallisen kehityksen, jatkaa sinnikkäästi täällä selittää, vilpittömästi pyrkivät vuoropuheluun. "
Japanin hallitus sanoi, että muistomerkki sodan uhreille, jotka on yleensä löytynyt poliitikot ympäri maailmaa. Kuitenkin Kiinan hallituksen ja Etelä-Korea ovat reagoineet siirtyä eteenpäin.
Jopa Liu Xiaoming, Kiinan suurlähettilään Englannissa kirjoittaisi artikkelin kritisoi Mr. Shinzo Abe on Daily Mail, jossa Japanissa toimiva johdolla pääministeri Shinzo Abe, kuten lordi Voldemort-merkki Tärkein antagonisti Harry Potter-sarjan.
(Koulutus)

Ei kommentteja: