Sivut

torstai 16. tammikuuta 2014


Kambodžan oppositio suostui erimielisyyksien

Thaimaan osalta ja Kambodza ) - Mukaan Vietnam News Agency kirjeenvaihtaja Phnom Penh, oppositio National Saving Kambodža (CNRP) on vastannut myönteisesti puhelun pääministeri Hun Senin Kambodžan kansanpuolueen johtaja (CPP), vuoropuhelua organisaation ja CPP CNRP ratkaista vaalien jälkeisiä riitoja.

Kuitenkin sekä CPP ja CNRP ei anneta erityinen suunnitelma täyttävät ohjelman osapuolten välillä.
Puoluejohtajat opposition Kansallinen säästäminen Kambodža (CNRP) Sam Rainsy.  (Lähde: Xinhua / News Agency)
Puoluejohtajat opposition Kansallinen säästäminen Kambodža (CNRP) Sam Rainsy. (Lähde: Xinhua / News Agency)
CNRP tiedottaja Yem Ponharith selvitys molemminpuolisen ryhmä teknikot tapaa pian keskustelemaan jäljellä olevat kysymykset ennen kokousta johtajat kaksi osapuolta.
Hän korosti myös, ainoastaan ​​silloin, kun kiistanalaiset kysymykset on ratkaistu, uusia CNRP osallistua uuden parlamentin vastannut puheluun pääministeri Hun Senin
Aikaisemmin, 15/1, kokouksessa Yhdistyneiden Kansakuntien erityislähettiläs ihmisoikeuksista Kambodžassa, Surya P.Subedi, pääministeri Hun Sen on kehottanut oppositiota osallistumaan uuden parlamentin keskustella ja ratkaista jälkeisiä vaalien kiista.
Nykyinen kiista tulee julkistuksen jälkeen vaalituloksen heinäkuussa, jonka mukaan CPP on 68 paikkaa ja oppositio 55 paikkaa parlamentissa.
CNRP petos ja hyväksyä äänestyksen tulosta ja boikotoi parlamentissa. Oppositio katsoi myös mielenosoituksia vaativa eron pääministeri Hun Senin ja uudelleenvalintaa.
Pääministeri Hun Senin toisti hän ei erota. /.
(Vietnam +)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: