Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

Terrorismin "Human Face": Rebranding Public Image Syyrian Al-Qaida prikaatit

Phil Greaves | 17 tammikuu 2014 11:24
Länsi valtamedian, öljyn ja kaasun kollegansa (GCC), ja eri acolytes ja maksettu propagandistit  "räätälöity analyysi" teollisuuden, on jälleen se vahvistaa ja rebrand julkisuuskuva fundamentalistisen kapinallisten Syyriassa.
Vuonna tilaa viikolla kaksi uutta kokoonpanojen kapinallisille salaperäisesti ilmestyi poikki tiedotusvälineissä sanakirja ja julisti sodan hallitseva ääriryhmien kautta tavallinen "aktivisti" sosiaalisen median tilejä. Uuden prikaatia ole käytännössä mitään historiallista dokumenttia konfliktissa, ja näyttävät olevan pitkälti luominen impotentti maanpaossa opposition ja sen Länsi sponsoreita.
Runsaasti raportteja rele tarinoita  islamilainen valtio Irakissa ja tuhka-Sham (ISIS ) yksinkertaisesti hylkäävät virkaa ja on kaatunut tämän muka "kohtalainen" uusi voima.
Silti todellisuudessa hallitsevin miliisi Syyriassa - kuin Salafi-wahhabit fundamentalistiset taivutettu, jotka nyt taistelevat alaisuudessa  islamilaisen Front (IF) , ja johtavat Hassan Abboud of  Ahrar al-Sham , ja Zahran Alloush of  Liwa al-Islam  - ovat tehneet pyritään välttämään kylvö eripuraa keskenään ja avoin Al-Qaida tytäryhtiöiden ISIS ja  Jabhat al-Nusra (Jan).
Uuden kerronta syntymässä ammentaa vahvasti Sahwa (Awakening) Irakissa, jossa sunnit heimoja Länsi maakunnassa Anbar tarttuivat aseisiin vastaan, ja lopulta voitti, Al-Qaida kapinaan joka seurasi Yhdysvaltojen hyökkäyksen ja miehityksen kyseisen maan. Länsi-ja Gulf tiedotusvälineet yrittävät nyt elvyttää kapinallisten julkista imagoa concocting roolistaan ​​rohkea "maltillisten" saamassa ääriaineksia ISIS.
Silti vastoin Syyria-Sahwa kerronta, valtaosa opposition, niin paljon kuin voi yleistää, on itse asiassa osoitettu jakaa paljon yhteistä niiden ääriryhmien vastineet kuin heillä on eroja, etenkin mitä tulee niiden vastavuoroista - ja lahkojen kuormattuna - uskonnollispoliittista ideologioita.
Mukaan Länsi-ja Persianlahden propagandistit, Jabhat al-Nusra näennäisesti edustavat "paljasjalkainen" Syyrian al-Qaidan haara. Vaikka tosiasiallisesti, väite on täysin väärä; Janin miliisi pitää erillistä ulko ehdollinen ja monet sen komentajaa on myös todettu olevan ulkomaalaista syntyperää - erityisesti Irakin.
Jabhat al-Nusra siksi olisi oikein pitää puoliksi Syyrian miliisi korkeintaan, rakennettu ja pysyvien [1] ISIS ja sen entinen inkarnaatio: Islamilainen valtio Irakissa, (ISI) myös tunnettiin aiemmin nimellä Al-Qaida Irakissa (AQI).
Ideologisesti linjassa Salafi-jihadistit of Ahrar al-Sham, Jabhat al-Nusra, ja viime aikoina ISIS, ovat muodostaneet keihäänkärki kapinan koko Syyrian kriisin, johtava hyökkäyksiään vastaan ​​Syyrian armeijan laitoksia, samalla kun ottaa tarpeeksi työvoimaa, rahastot ja Materiaalisesta hyökätä, leiriytyivät ja sotilaallisesti vahvistaa siviili eri puolilla maata. Lähinnä Raqqah, josta on tullut virtuaalinen Al Qaida statelet valvonnassa joko Jabhat al-Nusra tai ISIS.
Esimerkkejä hallitseva asema fundamentalistien pelannut kapinointi on runsaasti aikana haastattelussa TIME-lehden [2], Ahrar al-Sham taistelijoita - joka, kuten olemme nähneet läpi lukuisia todisteita, liittyvät erottamattomasti Jabhat al-Nusra - vapaasti myöntää, että he suunnittelivat väkivaltainen kapinointi Syyriassa kauan ennen kuin rauhanomaisia ​​mielenosoituksia tapahtui vuonna 2011, ja että rekrytoi perussairaus lahkojen esityslistat pyrkinyt puhdistaa ja peittää todellisen jihadisti syy aikana aiemmissa vaiheissa konfliktiin voittaa Syyrian väestöstä.
Mitä enemmän tuoreessa raportissa [3] National välitettiin paljon samaa tunnustukset alkaen oletettu "FSA" kapinalliset toimivat Etelä-Syyriassa noin Dar'aa.
Kapinalliset haastatelluista myönsi, että
"He [Jan] tarjoavat palvelujaan ja tehdä yhteistyötä kanssamme, he ovat parempia aseellisen kuin me, heillä on itsemurhapommittajien ja osaa tehdä auton pommeja", kapinallisten lähteet jatkoi sanomalla, että "FSA ja Al Nusra yhdistää voimansa toimintaa mutta niillä on sopimus antaa FSA johtaa yleisistä syistä, koska he eivät halua pelotella Jordanian tai länteen ".
Haastattelun aikana kapinallisten edelleen kehittää pyrkimyksiä parantaa julkista kuvaa Länsi tukema kuvitteellinen maltilliset sanomalla, että "toimintoja, jotka olivat todella suorittaa Al Nusra julkisesti esittämä FSA omakseen", ja että pitäisi kohtalainen FSA taistelijat "sanoa, että Al Nusra taistelijat ovat todella FSA jotta ne voisivat siirtyä helpommin rajojen yli,".
Kertomukset vahvistavat aiemmat analyysit [4], jotka ovat ristiriidassa määräävän kerronta, sivuutetaan usein "salaliittoteorioita", jossa todettiin, tällaiset toimet oli ryhdytty ja että aseellisten ryhmien vastaa alkuperäisen väkivallan maalis-huhtikuussa 2011 oli todellakin uskonnolliset fundamentalistit, ei maallinen "vapaustaistelijoita" loputtomasti lionized jonka hännystelijöitä länsimaiden hallitusten ja median.
Tällainen avoin kapinallisten tunnustukset jälleen paljastaa valheita, että liberaali opportunisteja luottaa, kun sokeasti toistamalla Imperialistinen kerronta rauhanomaisen mielenosoituksen liikkeen yksinkertaisesti morphing al-Qaida-johdolla kapinan. Todellisuudessa yleensä pieniä ja laillinen protestit vaativat uudistamista käytettiin viikunanlehtensä Syyrian erilaisia ​​sisäisiä ja ulkoisia vihollisia piilottaa ääri-johtoiseen militantti kapinan ne orchestrating ja myötämielinen.
Osoituksena lukuisia haastatteluja ja lausuntoja Abboud ja Alloush [5], Islamic Front ei ole millään tavoin mielikuvitusta "kohtalainen" voima vastustaa tammi, ISIS tai Al-Qaida ideologian yleensä (paitsi yksi hyödyntää kaksinaamaisesta ja Yhdysvaltain ulkoministeriö kun kuvataan heidän "kohtalainen" Wahhabi-Salafi monarkkisen asiakkaita Persianlahden).
Ahrar al-Sham, Liwa-Islam ja muut eri proto-Salafi miliisi toimii alaisuudessa islamilaisen Front ovat toistuvasti taisteli Jabhat al-Nusra ja ISIS, ja osallistunut hyökkäyksistä, jotka ovat kohdistuneet kaupungeissa ja kylissä on erityisiä perusteita lahko siviiliväestön asukasta.
Joukkomurhia sitoutunut kun siviili asukkaille Latakian [6] antaa vain yhden Tuore esimerkki tällaisesta lahkojen julmuuden - sitoutunut paitsi ääriaineksesta, mutta täyttä yhteistyötä ja osallistumista pitäisi kohtalainen "FSA" miliisi.
Uudempi esimerkki islamilaisen Front yhteistyötä sen Al-Qaida-tytäryhtiöiden tuli joulukuussa, kun IF osallistui hyökkäys ja seurannut siviilien joukkomurhasta [7] työntekijät alueella Adra, Damaskos - toinen kapinallisten sota-rikollisuuden lähes täysin jätetty pois Länsi median, riippumatta siitä, BBC: n päällikkö ulkomainen kirjeenvaihtaja oli vain 20 mailin päässä, kun joukkomurhat tapahtuivat.
Kun kehystetty oikeassa yhteydessä, käy selväksi, että valtaosa kapinallisten Syyriassa ovat itse asiassa ideologisesti Allied erittäin Al Qaida tytäryhtiöiden media yrittää kuvata niitä vastakohtana. Viime kommunikea [8] poliittisen johtajan IF, ja johtaja Ahrar al-Sham, Hassan Abboud, oli valheellisesti kuvata islamilainen Front "varoitus" ISIS.
Opposition sopiva tiedotusvälineitä ja analyytikot ovat voimassa conflating islamilaisen Front kuvitteellinen "maltillisten" ja puolestaan ​​yrittää kuvata niitä ideologisia vastustajia niiden äärimmäisiä Al-Qaida kollegansa. Tämä kertomus on tulossa todellisuutta päälaelleen, sillä Abboud äskettäisen lausunnon on todella "varoitus" vastaan ​​epäsopua ISIS.
Abboud kannustaa Syyrian väestön hoitoon Muhajirin (ulkomaiset jihadistit kiireinen murhaavat syyrialaisia) "ystävällisesti", ja kehottaa lisäksi ISIS jäljitellä "enemmän terveitä" tavalla heidän oletettu "kotimaista" inkarnaatio Jabhat al-Nusra.
Siksi, voimme turvallisesti päätellä, että Abboud, Ahrar al-Sham, Liwa al-Islam, ja eri Salafi miliisi toimii alaisuudessa islamilaisen Front - suurin taistelujoukot opposition - on lähellä nollaa ideologisia eroja ISIS tai Jan.
Vaikka mitä näyttävät olevan liian raportit epäsopua ja valtataistelu islamilaisen Etu-ja ylivallan ideologit ISIS joudutaan karsimaan huomattavasti tappio jälkimmäinen, se yksinkertaisesti korvataan yläosassa fundamentalistien ruoka-ketjun seuraava miliisi halukas tyrkyttää julmuutta ja pakottamista tehokkaimmalla tavalla.
Tämä on lopulta luonteeltaan fundamentalistisen militantti kapinallisuuksia, ne on suunniteltu, aivopesty, varustettava ja rahoittaa sälyttää valtioiden ja kansojen kautta murha, pakottamisen ja pelon kautta, ei valitus suosittu poliittinen oppi ja massan kansan tukea .
Yksinkertaisia ​​tosiasioita, että kapinointi on kokonaisuudessaan missään keskeinen hierarkia, ja pitää vähän-mitään tukea sisällä Syyrian ja on siksi altis tulossa riippuvaisia ​​ja alisteinen ulko suojelijoita, olemassa selviä merkkejä siitä se ei ole yhtenäinen, riippumatta eri sävyjä fundamentalismin määräävän ryhmät ovat yrittäneet panna täytäntöön.
Aikaisempien tietojen perusteella Länsi-GCC-tukema kapinallisuuksia arabi-ja muslimimaailman tarjoaa runsaalla näyttöä siitä, että aina Yhdysvaltoja ja sen Saudi-kumppanit ovat aina käytössä, lietsoivat ja sponsoroituja taantumukselliset voimat tavata geopoliittinen päihin, varsinkin kun subverting tai hyökkää nationalistinen hallitukset, jotka kieltäytyvät noudattamasta Anglo-American kapitalistinen järjestys - on katastrofaalisia seurauksia maissa, joissa fundamentalistiset valtakirjat kimppuunsa.
Yksi tarvitsee vain vilkaista aivan lähihistoriasta Libyan [9] tyhjäksi perustamista valhe, että jos Syyrian hallitus oli syösty vallasta nopeasti fundamentalistit eivät saaneet voimaa.
Tämäkin on tulossa historiallinen ennätys päälaelleen, koska yhteinen Nato-Al-Qaida sota Libya on jälleen kerran osoittanut, nopeasti kaataa valtion hallitus ja johto johtaa väistämättä taantumuksellista fundamentalistit hyödyntämällä valtatyhjiö jätti jälkeensä.
US-Saudi-tukema kapinan Afganistanissa 1980-luvulla, joka taisteli Neuvostoliiton tukemaa kommunistinen hallitus, tarjoaa ehkä lopullisen esimerkki tyypistä valtakirjat Yhdysvaltojen ja Saudi-Arabia halutessaan palkata tuhota kohdevaltioille.
Kuten Syyrian ja Libyan, alkuperäinen "Afganistanin arabien" kapinointi - jonka myötä ja valtuuttaa Al-Qaida, Bin Laden, Hekmatyar, Haqqani-verkostoa ja monia muita fundamentalistisen taistelutahto - on tehnyt kanssa valtataistelu, ääriliikkeiden, sotapäällikkökulttuuria, ja reaktio Tämä kehitys on jatkunut lähes jokaisessa osavaltiossa Yhdysvalloissa ja sen GCC kumppanit ovat suunnattu "vapautuksen" kautta jihad valtakirjoja.
Perpetual valtataistelu osoituksena koko Syyrian kapinointi on itse asiassa seurausta pitkään pirstoutuminen eri opposition, niiden eriasteisia fundamentalismi, ja taistelu voittaa vaikutusvaltaa, aseita ja varoja ulkomaisten avunantajien ja hyödyntämistä.
Todisteet vapaa kertomuksia tarkoitus eksistentiaalisen epäsuhta mitä todella edustavat ideologisia liittolaisia, kuviot jatkuvasti muuttuvia nimikkeistö ja kapinallisten rebranding, ja pyrkimyksiä syntipukki kaikkein avoimesti ääriaineksesta järjestelmällistä rikoksista opposition kokonaisuutena, eivät ole mitään yli PR-toimia, joiden tarkoituksena on peitellä massiivinen rikokset "kapinallisia", kun taas extricating Länsi Elite ja niiden GCC kumppaneita rikos sponsoroinnin ääriainekset geopoliittisista päät.

Phil Greaves  on brittiläinen kirjailija UK / US Foreign Policy, jossa keskitytään arabimaailman, toisen maailmansodan jälkeisen.http://notthemsmdotcom.wordpress.com/ [10]
Loppuviitteet:
  1. rakennettu ja jatkuva: http://notthemsmdotcom.wordpress.com/2013/04/10/turning-a-blind-eye-to-extremism/
  2.  haastattelussa TIME-lehti: http://world.time.com/2012/07/26/time-exclusive-meet-the-islamist-militants-fighting-alongside-syrias-rebels/
  3. Tuoreessa raportissa: http://www.thenational.ae/world/middle-east/islamist-militants-secret-role-in-syrian-rebels-successes?#full#ixzz2pVb3BgZf
  4. aiemmin analyysit: http://notthemsmdotcom.wordpress.com/2013/04/03/terrorism-has-spread-in-syria-and-so-has-chaos-this-is-reality/
  5. Alloush: http://notthemsmdotcom.wordpress.com/2013/10/03/syria-the-army-of-islam-saudi-arabias-finest-export/
  6. joukkomurhia sitoutunut kun siviili asukkaille Latakian: http://notthemsmdotcom.wordpress.com/2013/10/12/syria-hrw-report-on-latakia-reflects-washingtons-shifting-policy/
  7.  hyökkäys ja seurannut siviilien joukkomurhasta: http://rt.com/news/russia-condemns-adra-massacre-406/
  8. Viime kommunikea: http://justpaste.it/dzme
  9. Libya: http://www.counterpunch.org/2011/08/31/the-top-ten-myths-in-the-war-against-libya/
  10. http://notthemsmdotcom.wordpress.com/: http://notthemsmdotcom.wordpress.com/
Lähde URL: http://www.4thmedia.org/2014/01/17/terrorism-with-a-human-face-rebranding-the-public-image-of-syrias-al-qaeda-brigades/

Ei kommentteja: