Sivut

lauantai 11. tammikuuta 2014

Tehokas National Security Letters jatkavat mennä Paljolti Tarkistamaton

10 TAMMIKUU 2014
FBI-johtaja, James B. Comey, ei ole samaa mieltä suosituksesta, että NSL pyynnöt voidaan saattaa tuomioistuimen tutkittavaksi.
FBI-johtaja, James B. Comey, ei ole samaa mieltä suosituksesta, että NSL pyynnöt voidaan saattaa tuomioistuimen tutkittavaksi.
Älykkyys Arviointiryhmä Presidentti Obama on luotu vastaamaan valvonta koskee esitti hiljattain 46 suosituksia parantamiseksi liittohallituksen valvontaohjelmat. FBI-johtaja James B. Comey vastusti erityisesti yhden, jossa ehdotetaan puuttuminen tuomioistuimen hyväksynnän myöntäneen kansallisen turvallisuuden kirjeitä (NSL). Asiakirjassa korostettiin nykypäivän lähettämistä, luokittelemattomat 2008 oikeusministeriönylitarkastajan (IG) raportti FBI: n käyttö NSLS, auttaa hahmottamaan sekä FBI: n koskee muutosta yksi sen keskeisiä tutkimusvälineitä, ja vakavat kansalaisoikeudet huolensa siitä, että työkalu saa aikaan.
Riittämätön oikeudellisen valvonnan on ollut pitkään huolta kanssa NSLS, jotka vaativat liiketoiminnan levyjä lukuisia eri organisaatioita kansallisen turvallisuuden tutkimuksista, ja sen yllättävää nähdä niitä käsitellään Obaman älykkyyttä tarkastuslautakunta. 2004 tapauksessa  Doe v. Ashcroft haastoi perustuslainmukaisuutta kirjeitä, erityisesti niiden salassapitosopimuksen määräyksiä, ja tuloksena päätöksen antanut tuomari Victor Marrero löytyi ne NSLS rikkovat neljäs muutos. Tämä johti tarkistuksia USA Patriot Act, mahdollistaa suuremman oikeudellisen valvonnan ja selvennyksiä salassapitosopimuksen lausekkeita. On kuitenkin olemassa vielä mitään vaatimuksia hakea hyväksyntää tai oikeudellista tarkastelua lähetettäessä NSL ja salassapitosopimuksen säännökset  estävät koko laajuus NSL ohjelma tulossa tunnettu. Hyvästä syystä voidaan väittää, että vaikka Patriot Act sallii NSLS sisältävät gag tilaukset jatkaa on antanut ilman tuomioistuimen antamaa ratkaisua, ne ovat kuitenkin perustuslain vastaisia, koska ne rikkovat neljäs muutos on kielto "kohtuuton haut" Kansalaisen "henkilöä, talot, paperit, ja vaikutukset "ilman lupaa myöntää ainoastaan" kun todennäköinen syy, jota tukee Vala tai vakuutus, ja erityisesti kuvataan paikka hakea, ja henkilöitä tai asioita voidaan takavarikoida. "On myös mahdollista, että koska NSLS ovat liikesalaisuus , heidän ulottuvillaan menee huomattavasti pidemmälle mitä nyt tiedämme.
Jude Marrero tuomio oli yksi impetuses vuoden 2008 IG mietinnöstä, joka oli toinen sarjassa käsitellään NSL liittyviä huolenaiheita. Mietinnössä korostetaan, että on tärkeää NSL pyyntöjä FBI, ylivoimaisesti suurin työnantaja kirjeitä, ja haluttomuus muuttaa nykyisiä käytäntöjä. Raportissa todetaan, että FBI liikkeeseen yhteensä 192499 NSL pyyntöjä vuosien 2003 ja 2006 yksin. ACLU ilmoitti "että virasto niin perusteellisesti väärin ohjelma, se todella ei ollut aavistustakaan  , kuinka monta  kirjainta oli myönnetty.Jos ohjelman tarkastus totesi myös, että 60% tarkastetuista tiedostoja ei ollut tositteiden ja että 22% sisälsi vähintään yhden ilmoittamattoman oikeudellinen rikkomus, "making puute valvonnasta kirjaimet" liikkeeseen ja metatiedot ne keräävät sitäkin hälyttävä .
Screen ampui 10.1.2014 klo 01.09.23 AM
2008 IG Raportissa todetaan vuosien 2003 ja 2006 "ylivoimainen enemmistö" FBI: n NSL pyynnöt olivat puhelimen laskutustietoja, sähköposti tilaajainformaatiota, ja muut elektroniset tilitietoja. Toiseksi eniten pyydetty ennätyksiä kirjanpitoa pankkien ja luottokorttiyhtiöiden, seuraa taloudellisia tunnistetietoja ja täysi luotto-raportteja. IG Raportissa tuodaan esiin myös jatkoi, nousutrendi NSL osakemerkintöjen kasvuvuonna liittyvistä pyynnöistä tutkimukset yhdysvaltalaisten henkilöiden ja lasku vuonna liittyvistä pyynnöistä tutkimuksia muiden kuin yhdysvaltalaisten henkilöiden.
Screen ampui 10.1.2014 klo 9.02.17 AM
2008 raportissa päätellään, FBI teki "merkittävää edistystä" täytäntöönpanossa suositukset aiemmin 2007 raportti, esimerkiksi vahvistamalla "kaikille tasoille FBI välttämättömyys noudattamaan sääntöjä" ja antavan "tarvittaessa" ohjeet käytöstä NSLS . Raportissa tarjotaan 17 ylimääräistä parannusehdotuksia (oikeudellisen hyväksynnän antaneen NSLS ei ole yksi niistä), jotka kaikki FBI sovittu. 
Kaiken tyhjentävä 2008 IG raportissa korostetaan tehokkuutta kansallisen turvallisuuden kirjeitä tutkiva työkalu ja FBI: n kasvava riippuvuus niistä. FBI-johtaja Comey sanoi koskien antaneen NSL kirjaimet "[b] Eing pystyy tekemään sen kohtuullisen joutuisasti on todella tärkeää meidän tutkimuksia. Joten yksi minun huolissaan ehdotuksen tarkastelu ryhmä on se lisäisi tai ottaa käyttöön viiveellä. "Comey ei viittaa siihen, että kompromissit voidaan tehdä koskien kiistanalainen salassapitosopimuksen, sanomalla" [k] e pitäisi pystyä toimimaan jotain, joka tekee salassapitosopimuksen järjestelmää, joka on helpompi hyväksyä laajempi joukko ihmisiä kuin yksi meillä on nyt. "Kuitenkin, se näyttää erittäin epätodennäköiseltä näiden kompromissien tyydyttäisi älykkyyttä arviointilautakunnan suositukset tai kansalaisoikeuksien kannattaa huolenaiheita annetaan työvaliokunnan vastustaa tuomioistuimen antamaa ratkaisua. Presidentti Obama odotetaan ilmoittavan, onko hän toteuttaa minkä tahansa 46 suosituksia, mukaan lukien oikeusviranomaisten hyväksynnän NSL osakemerkintöjen jo ensi viikolla.
Saat syvällisempää tietoa FBI: n hyvin erilaisia ​​liiketoimia, tutustu Jeff Richeleson n EBB "dokumentointi FBI . 

Ei kommentteja: