Sivut

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Suurin Terrorismi pelotellaan ovat itse Ones edistäminen Terrorismi

Media tarvitsee huomauttaa tekopyhyys Nämä Blowhards



Yhdysvallat on todella tullut  maailman suurin sponsori terrorismin
Vastauksena ilmestys, että  NSA vakoilee kongressi , kongressiedustaja Peter King-sanoo, että NSA on  vakoilla kongressin  varmistaa kongressin jäsenet eivät soita Al-Qaida .
King on hieno ketään kenelle puhua ... hän  kannatti Irlannin tasavallan armeija varten vuosikymmeniä , vaikka IRA nimettiin terroristiryhmä.
Johtajat ja senaatin Intelligence valiokunnat - Diane Feinstein ja Mike Rogers - aina huutaa ooga booga ... sanomalla, että terroristit saavat meidät jos emme anna NSA vakoilla kaikille amerikkalaisille.
Feinstein ja Rogers molemmat tukevat  al-Qaida-terroristeja Syyriassa . Rogers  tukee kidutuksen , joka on tunnustettu tuhansia vuosia  kuin terrorismin muoto (kidutus myös luo uusia terroristeja .) Ja Rogers  tukee laajaa drone sota , vaikka mielivaltaisesta drone lakot ovat sotarikoksia  - lisää  täältä  ja  täältä  - oh, ja ne  luovat enemmän terroristeja .
Toinen johtava tuhonennustaja on NSA: n entinen ja CIA: n johtaja Michael Hayden, joka on verrattuna yksityisyyttä kannattaa terroristien kanssa . Hayden oli yksi  tärkeimmistä tukijoista kidutuksen ohjelman , ja "allekirjoituksen lakko" drone murha-ohjelma, jossa lakot käynnistetään puhtaasti käyttäytymistä maahan ajoneuvoja, eikä uutta näyttöä yhteys terrorismiin . Hayden myös  tukenut MEK terrori-  ryhmä (enemmän MEK alla).
Tämäntyyppinen tekopyhyys on jatkunut jo jonkin aikaa. Me  totesi  vuonna 2011:
Suurin  pelotellaan koskevat terrorismin uhka  ovat itse edistää terrorismia.
Älä usko minua?
No, Pulitzer-palkinnon voittanut tutkiva toimittaja Seymour Hersh sanoo, että Bushin hallinto (ja erityisesti Dick Cheney) auttoi  rahasto ryhmiä, jotka Yhdysvaltain väitteet ovat terroristeja  (ks. vahvistaa artikkeleita täällä  ja  täällä ).
Ja kuten  New York Times ,  Washington Post  ja muut ovat kertoneet, entinen New Yorkin pormestari Rudy Giuliani, entinen sisäisen turvallisuuden ministeri Tom Ridge, entinen kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Fran Townsend ja entinen oikeusministeri Michael Mukasey - jotka kaikki sanoneet, että terroristit olivat menossa saada meidät jos emme hylätä vapauksia myönnetty Bill of Rights - tukevat sellaisia ​​terroristeja Iranissa.
Jos olet unohtanut kuinka kimeä nämä ihmiset olivat, tässä on joitakin taustatietoja  Giulani  (ja nähdä tämän ),  Ridge ,  Townsend  ja  Mukasey  (ja nähdä  tämä  ja  tämä ).
Kuten Raw Story  raportoi  tänään:
Entinen New Yorkin pormestari Rudy Giuliani, entinen sisäisen turvallisuuden ministeri Tom Ridge, entinen kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Fran Townsend ja entinen oikeusministeri Michael Mukasey kaikki  osallistuivat foorumin  järjestämässä kannattajat Mujaheddin-e Khalq (MEK).
MEK on kommunistinen ryhmä, joka  auttoi Saddam Hussein  suorittaa hyökkäyksiä vastaan ​​Irakin shiialaisväestöä 1990-luvulla. Joukko hyökkäsi amerikkalaiset Iranissa vuonna 1980 ja auttoi 1979 haltuunsa Yhdysvaltain suurlähetystön Teheranissa.
US nimetty MEK  ulkomainen terroristijärjestö  tammikuussa 2009.
Valitettavasti Yhdysvallat on todella tullut  maailman suurin sponsori terrorismin  ... mutta tekopyhä fearmonger blowhards jotka edistävät tällaista kauhua  vain kutsua sitä terrorismia, kun toinen kaveri  tekee sen .

Washington blogi

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: