Sivut

tiistai 7. tammikuuta 2014

Suuret pankit manipuloivat JOKA Market Tune biljoonia dollareita

RBS Pays 600 dollaria miljoonaa Manpulating Korot ... Mutta isot pankit manipuloivat JOKA Market Tune biljoonia dollareita


Korot ovat Manipulated

Bloomberg  raportoi  tänään:
Royal Bank of Scotland Group Oyj velvoitettiin maksamaan $ 50 miljoonalla vuoteen liittovaltion tuomari Connecticut vaatimuksen, että juttu järjestetty London Interbank Offered Rate.
RBS Securities Japan Ltd huhtikuussa tunnusti syyllisyytensä lanka fraudas osa ratkaisua yli 600 dollaria miljoonaa Yhdysvaltain ja Yhdistyneen kuningaskunnan sääntelyviranomaiset yli Libor manipulointia, mukaan tuomioistuimelle jättämä hakemus. Yhdysvaltain käräjätuomari Michael P. Shea New Haventoday tuomittiin Tokyo-pohjainen yksikkö RBS, Britannian suurin julkisessa omistuksessa lainanantaja, maksaa sovitun sakon mukaan  oikeusministeriö  oikeusministeriö.
Global tutkinnan pankkien yrittää manipuloida viitearvojen voittoa ovat johtaneet sakkoihin ja siirtokuntien lainanantajien kuten RBS, Barclays Plc, UBS AG ja Rabobank Groep.
RBS oli yksi kuudesta yrityksestä sakotettu ennätys 1,7 miljardia euroa (2300000000 dollaria) Euroopan unionin viime kuussa Takiloinnissa korkojen Libor-sidonnaisia. Yhdistetyt sakkoja manipuloimalla jeniä Libor ja Euribor, benchmark rahamarkkinoiden korko euro, ovat kaikkien aikojen suurimman EU kartellin seuraamuksia.
Global sakkoja korko-riki on saavuttanut 6000000000 dollaria alkaen June 2012 eri puolilla maailmaa koetin onko kauppiaat työskennelleet yhdessä korjata Libor, tarkoitus heijastaa korko, jolla pankit lainaavat toisilleen, hyötyä oman kaupankäynnin kantoja.
Voit laittaa Libor korko skandaali näkökulmasta:
  • Vaikka RBS ja kourallinen muita pankkeja on saanut sakot korkojen manipulointi, Libor on edelleen  manipuloidaan . Ei ihme ... sakot ovat taskurahaa - liiketoiminnan kustannuksia - ja isot pankit
Miksi? Koska järjestelmä on väärennetty, jotta isot pankit sitoutua jatkuvaan ja massiivinen petos, ja sitten maksaa pienen sakot "liiketoiminnan kustannuksia". Kuten Nobel-taloustieteilijä Joseph Stiglitz totesi  vuotta sitten:
"Järjestelmä on asetettu niin, että vaikka olet kiinni, rangaistus on vain pieni määrä verrattuna mitä kävellä kotiin.
Sakko on vain liiketoiminnan kustannuksia. Se on kuin pysäköintivirhemaksu. Joskus teet päätöksen pysäköidä tietäen, että saatat saada sakon, koska menee nurkan takana parkkipaikalla vie liikaa aikaa. "
Asiantuntijat myös sanoa, että meillä syytteeseen petoksesta tai muuten  talous ei koskaan todella vakauttamiseksi .
Mutta hallitus tekee juuri päinvastoin. Todellakin, oikeusministeriö on ilmoittanut, ettei se  mene helposti suuret pankit , ja aina asettuu syytetoimia varten penniä dollariin ( muoto varkain bailout. Se on myös kiistatta  yksi tärkeimmistä syistä double dip asuntojen .)
Itse asiassa hallitus  ei edes pakota pankkeja myöntämään syyllisyyttä  osana siirtokuntia.
Tämän virheen vuoksi syytteeseen, se ei ole vain korkoja. Kuten alla, suuret pankit ovat manipuloida  käytännössä kaikilla markkinoilla  - sekä rahoitussektorin ja  reaalitalouden  - ja rikki lähes jokainen lakia kirjanpitoon .
Ja ne jatkavat näin, kunnes oikeusministeriö kasvaa pari.

Valuuttamarkkinoilla on takiloitu

Valuuttamarkkinoilla ovat  massiivisesti väärennetty . Ja nähdä  tämä  ja  tämä .

Johdannaiset manipuloidaan

Monet biljoonia dollareita johdannaisten manipuloidaan vuonna  täsmälleen samalla tavoin  , että koronmääräytymisjaksot: kautta  gamed Itseraportointi .

Öljyn hinta manipuloidaan

Öljyn hinnat ovat  manipuloidaan samoin .

Kulta ja hopea manipuloidaan

Kulta ja hopea hinnat ovat "kiinteitä" samalla tavalla kuin korot ja johdannaiset - in  päivittäin neuvottelupuheluja vallanpitäjillä olla .
Bloomberg  raportoi :
On osallistuvat pankit itse hallinnoivien kulta ja hopea vertailukohtia.
Niin ovat hinnat manipuloidaan? Katsotaanpa katsomaan todisteita. Hänen  kirja  "Gold Cartel," hyödyke analyytikko Dimitri Speck yhdistyvät minuutti-by minuutin dataa suurimman osan vuotta 1993 kautta 2012 osoittaa, kuinka kullan hinnat liikkuvat keskimäärin päivässä (ks. oheinen kaavioita). Hän toteaa, että spot kullan hinta yleensä laskee jyrkästi ympäri  Lontoon ilta vahvistamisesta (klo 10 New Yorkin aikaa).Samankaltaisia, jos vähäisempää, arvon lasku tapahtuu arviolta Lontoon aamulla vahvistamista. Saman päivän lasku voidaan nähdä hopean hinnat alkaen 1998 kautta 2012.
Sekä hyödykkeiden oli keskimäärin ole vertailukelpoista hintaa muutoksia milloin tahansa aikaan päivästä.Nämä mallit ovat sopusoinnussa manipulointi molemmilla markkinoilla.

Energy Markets manipuloidaan

Federal Energy Regulatory Commission sanoo, että JP Morgan on  massiivisesti manipuloitu energiamarkkinoiden Kaliforniassa ja Midwest , saada kymmeniä miljoonia dollareita liikaa ristikosta toimijoiden välillä syyskuu 2010 ja kesäkuussa 2011.

Hyödykkeitä manipuloidaan

Suuret pankit ja valtion virastot ovat  salaliitossa manipuloida hyödykkeiden hintoja vuosikymmeniä .
Suuret pankit ovat valtaamassa tärkeitä näkökohtia  fyysisen  taloudelle, myös  uraanin louhinta, öljytuotteet, alumiini, omistajuuden ja lentoasemien toiminnasta, tietullit, satamat ja sähköä .
Ja he käyttävät näitä fyysisen omaisuuden massiivisesti manipuloida hyödykkeiden hintoja ... scalping kuluttajille  monia  miljardeja dollareita  vuodessa .

Kaikki voidaan manipuloida High-Frequency Trading

Traders high-tech-tietokoneet voivat manipuloida  varastot ,  joukkovelkakirjat, optiot, valuutat ja hyödykkeitä . Ja katso  tämä .

Manipuloimalla Lukuisat Markkinat lukemattomia tapoja

Suuret pankit ja muut jättiläiset manipuloida  lukuisia markkinoilla lukemattomia tapoja , esimerkiksi:
  • Harjoittaa mafia-tyyliin iso-riki petoksia vastaan ​​paikallishallinnossa. Katso  tämä ,  tämä  ja  tämä
  • Sitomista  sama  kiinnitys  useita  kertoja  eri  ostajille. Katso  tämä ,  tämä ,  tämä ,  tämä  ja  tämä . Tämä olisi sama kuin myymällä auton, ja kerätä rahaa 10 eri ostajien samasta autosta
  • Huijaaminen asunnon  Rahapelien lakien tarkoituksena on suojella ihmisiä epäreilua sulkemiseen
  • Pushing investoinnit, jotka he tiesivät olivat kauheita, ja sitten vedonlyönti vastaan ​​samoista investoinneista tehdä rahaa itselleen. Katso  tämä ,  tämä ,  tämä ,  tämä  ja  tämä
  • Ryhtymistä laittomiin "Wash Kaupat" manipuloida varallisuushintoihin. Katso  tämä ,  tämä  ja  tämä
  • Osallistumalla erilaisiin  Ponzi
  • Lahjomalla  ja  kiusaaminen  luokitusyritykset puhaltaa arviota niiden riskialttiita investointeja
Rikollisuus ja räikeä manipulointia kasvaa ja leviää ja etäispesäkkeitä - haltuunottoa ja tappaa enemmän ja enemmän talouden - kunnes Wall Street avainhenkilöt ovat vihdoin vankilaan.
Se on niin yksinkertaista ...

Washington blogi

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: