Sivut

tiistai 7. tammikuuta 2014

Sotarikollinen Tony Blair Nauttii "paras vuosi vielä" yli £ 13m Bank

Sotarikollinen Tony Blair 



Tony Blair on kallistui yli £ 13 miljoonaa merkitä hänen taloudellisesti menestyksekkäin vuosi vuodesta eroamalla pääministerinä.
Blairin vaurauden, kuten Lontoon kotiin, maalaiskartano ja lukuisia muita ominaisuuksia, arvioidaan tulla £ 70m. Entisen pääministeri on rakentanut hänen omaisuutensa vuosien mittaan virallisen neuvonantajana investointipankki JP Morgan ja Sveitsissä sijaitseva globaali vakuutus jättiläinen Zurich International.
Blair myös neuvoo hallituksia kuten Kazakstanin hallituksen ja ansaitsee yhtä paljon kuin £ 250,000 Yksityistiloissa puheita ja esiintymisiä.
Puskuri taloudellinen tulos 12 kuukauden huhtikuu 2013 on paljastunut viimeisin tilinpäätös Blairin kaksi yritystä, Windrush Ventures ja Firerush Ventures, jotka jätetään Companies House viime viikolla.
Windrush Ventures, joka työllistää 35 henkilöä, posted £ 14,9 liikevaihto ja tulos verojen jälkeen lähes 2 miljoonaa puntaa, merkintä £ 650000 nousu edellisvuodesta. Se on maksanut yhteisöveroa voitostaan ​​£ 653000, Tilinpäätös osoittaa.
Windrush maksettiin myös £ 12,1 miljoonaa kuluja, kattamaan kustannukset toimistotilojen vuokrat, matkat ja hotelli laskut Blair ja hänen seurueensa.
Blairin henkilöstön arvioidaan ansaitsevat keskimäärin £ 86000, yhtiön korkein maksettu johtaja saada £ 273000.
Yksi kaupungin kirjanpitäjä kertoi Sunday Telegraph: "Nämä luvut ovat suuri parannus viime vuodesta. Pääministeri Blair on ollut erittäin hyvä vuosi. Tämä on puskurin vuosi - hänen paras vuosi vielä. "
Julkilausuma Tony Blairin verkkosivuilla sanoi: "viimeisessä tilinpäätöksessä ... [ovat] ... tilinpäätökset kaksi yritystä, joiden kautta käyttökustannukset Tony Blairin konsernin maailmanlaajuinen toimet maksetaan. Ne eivät edusta hänen ansioiden tai ansioiden tai voittoa hänen yritysten ja eivät ole osoitus niistä heille. "
Kuva upotettu tässä artikkelissa ei mainittu alkuperäinen kohde.

Åsa Bennett, HP


http://www.huffingtonpost.co.uk/2014/01/06/tony-blair-fortune_n_4547935.html?1389012019

Ei kommentteja: