Sivut

torstai 9. tammikuuta 2014


Ray McGovern
Eläkkeellä CIA analyytikko ja perustajaa, Veteraani Intelligence ammattilaiset Sanity
08 tammikuu 2014 09:54

NSA Sisäpiiri paljastaa, mikä meni pieleen

Vuonna muistion presidentti Obama, entinen National Security Agency sisäpiiriläisten William Binney, Thomas Drake, Edward Loomis ja J. Kirk Wiebe selittää, miten NSA johtajat epäasianmukaisesti tiedustelutietojen keräämistä ja analysointia ennen 9/11, peitellään virheitä ja rikkoi perustuslaillisia oikeuksia Amerikan kansa, kaikki samalla tuhlaa miljardeja dollareita ja harhaanjohtamisesta.
07 tammikuu 2014
Muistio: Puheenjohtaja
FROM: NSA: n entinen Senior Executive / Veteran Intelligence ammattilaiset Sanity (VIP)
AIHE: Tulo päätöksesi NSA
TIIVISTELMÄ
Virallinen Washington - Senaatti Intelligence komitean puheenjohtaja Dianne Feinstein NSA johtaja Keith Alexander entinen varapresidentti Dick Cheney entinen FBI-johtaja Robert Mueller - on puhunut samasta joukko NSA puheenaiheita hankki äskettäin kautta Freedom of Information pyynnöstä. Se on ovela lista, josta suuri osa on suunniteltu harhaan. Ota tämä yksi, esimerkiksi:
- NSA ja sen kumppaneiden on varmistettava, WE yhdistää pisteitä NIIN ETTÄ kansakunta on koskaan hyökätty AGAIN kuin olisin ollut 9/11
Kuulemistilaisuudessa senaatin oikeuslaitoksen komitean 2. lokakuuta Senaattori Feinstein näytti kädessään, kun hän sanoi: "Minä teen kaiken voitavani estää tämän [NSA: n irtotavarana] ohjelman peruuntumiseen." Julistaminen 9/11 "ei voi koskaan olla saa tapahtua Yhdysvalloissa uudelleen, "Feinstein väitti, että tiedusteluviranomaiset ei ollut riittävästi tietoa estämään terrori-iskuja.
Herra presidentti, luotamme tiedätte, että puute-of-tarpeeksi-älykkyys väite on täysin väärässä. Feinstein seuraava arveluttava lähtökohta - että suurin kokoelma tarvitaan estämään vielä 9/11 - on todistettu ja erittäin epätodennäköistä (puhumattakaan sen vaikutuksista yksityisyyden suojaa neljännen muutoksen).
Ottaen huomioon suljettu ympyrä ympäröi sinua, me anneta mahdollisuutta, että haju näistä mätää punainen silakat ei ole vielä saavuttanut sinua - vaikka oma tarkastusryhmä on löydettävissä esimerkiksi, että NSA: n suurin kokoelma on tehnyt tyhjäksi tasan nolla terroristien juonia.
Surullisempaa todellisuus, herra puhemies, on se, että NSA itse ollut tarpeeksi tietoa, jotta 9/11, mutta päätti istua siinä sijaan jakaa sen FBI tai CIA. Tiedämme, olimme siellä. Olimme todistamassa monia byrokraattisia indignities jotka tekivät NSA vähintään yhtä syyllinen pre-9/11 epäonnistumiset ovat muiden Yhdysvaltain tiedustelupalvelut.
Olemme laatineet tämän muistion parhaamme varmistaaksemme, että sinulla on kattavamman kuvan kuin tarttua mitä tehdä asialle NSA. Seuraavassa on vain jäävuoren huippu olennaisia ​​taustatietoja - paljon se piilotettu asti - joka menee ydin vakavista asioista nyt edessä ja keskellä.
Valmisteluprosessi herätti vilkkaan keskustelun suhteellisista ansioista arviosi ryhmän suosituksia. Olemme kehittyneet hyvin erityisiä huomautuksia näiden suositusten. Odotamme mahdollisuuden tuoda ne teidän huomiota.
_________
Käyttöönotto
Kirjoitamme sinulle kiire etsivät kohti tulevista päätöksiä toimintaa National Security Agency. Me allekirjoittaneet (William Binney, Thomas Drake, Edward Loomis, ja Kirk Wiebe) työskenteli NSA yhteensä 144 vuotta, useimmat niistä ylemmillä tasoilla. Missiomme tarvitaan eniten teknisiä taitoja pitää maa turvassa ulkomaisten vihollisten ja samalla suojella yksityisyyden suojaa Yhdysvaltojen kansalaisten alle neljäs muutos Yhdysvaltain perustuslain.
Meille 21 st Century saapui vakavia hallinto-ja teknistä puutteita NSA täyttävät valtavat haasteet digitaalisen ja internet-iän ja valtavia ongelmia mukana siirtyminen kylmän sodan arvoisesti yli 40 vuotta yhä monimutkaisessa maailmassa monia epäsymmetriset uhat.
NSA johdon reaktio tässä ympäristössä ei vain avannut oven iskut 9/11, mutta johti rikkoo mitä oli ollut "Ensimmäinen käsky" NSA, eli "Älä salakuunneltiin amerikkalaiset ilman tuomioistuimen Warrant." Under olosuhteet, me kolme (Binney, Loomis, ja Wiebe) vasen; Drake oli tulla hallitukseen toiveita toimimaan rakentavasti haasteisiin vastattaessa NSA.
Me kaikki jaamme akuutti tunnetta pahoillani NSA: n osoitettavissa syyllisyys mitä tapahtui 9/11, ja - niille meistä työskentelevät siellä ennen terrori-iskuja - katumusta hän ei ole voinut pysäyttää heidät. Yritimme, mutta on vaikea paeta kalvava pahoillani, että jotenkin, meidän olisi pitänyt yrittänyt tehokkaammin.
Olimme siellä, tiedämme mitä tapahtui. Ja tiedämme, miten mitä tapahtui on onnistuneesti peitetty - ennen kuin nyt.Onnettomuudet kuten tämä taipumus toistua, jos ei ole tilivelvollisuutta mitä tapahtui ennen. Tarvitset kaunistelematon totuus. Tulva paljastukset nyt julkisia vapauttaa meidät käsittelemään asiat ja tapahtumat entinen takana kätevä, peittely luokitus järjestelmää. Tunnemme sitoo juhlallinen vala otimme tukea ja puolustaa perustuslain Yhdysvalloissa kaikkia vihollisia vastaan, kotimaiset ja ulkomaiset tehdä totuuksia tiedät, että saatat löytää niin kohtuutonta kuin me.
Miksi me edelleen huolta? Koska meillä on omaatuntoa, koska valan otimme voimassaoloaika ei, koska tiedämme - kuten muutamat muut tekevät - miten ratkaisevan tärkeää on maamme on hyvin toimiva, perustuslaki noudattaville National Security Agency, ja koska tiedämme, miten että alus voidaan ohjata oikeaan suuntaan tässä tärkeä paikka työtä parantamalla sen kyky löytää terroristeja ja muita rikollisia valtavia määriä tietoja, ja samalla suojella oikeutta yksityiselämään ja kansalaisten itsemääräämisoikeutta.
Getting Door
Se tulee meille mikään yllätys, että vastustus on voimakasta puolelta perustaminen, kun se tulee antaa meille kuulo - shunning on hyvin ihmisiä, jotka tietävät, mitä tapahtui ja miten ryhtyä toimiin estääkseen sitä tapahtumasta uudelleen.
Meidän ahdinko mieleen, että kollegamme veteraani älykkyyttä ammattilaisia, jotka olivat huomiotta virallinen Washington ja nöyristelevä media, kun tiesimme, että vilpillisiä (erehdy) tiedustelutietojen käytetään "perustella" käynnistämistä aggressiivinen Irakin sotaa 11 vuotta sitten. Perustaminen Washington vanhentunut ovet 2002-2003. Vain viisi vuotta myöhemmin oman välykset vietiin pois.
Nyt, jälleen kerran äänet maustetaan älykkyys ammattilaiset ovat vaimennu, hyväksi suljettu ryhmä virkamiesten valtava kannustin peitellä kykenemättömyys pitää Amerikkaan turvallisia, eikä niiden pelaaminen vilunkia neljäs muutos.
Herra presidentti, olemme luopuneet toivosta, että palatsin vartija antaa meidät sisään Meidän mahdollisuus päästä näytätte paljon parempi kautta tämä pöytäkirjan 28 th lajissaan antoi alkuvuodesta 2003 valmis käskystä johtoryhmän meidän Veteraani Intelligence ammattilaiset Sanity (VIP). Jos tämä saa ohi oman in-box suojat, sinun kannattaa kiinnittää enemmän huomiota sen kuin edeltäjänsä teki VIPS varoituksia kuukautta ennen hyökkäystä Irakiin.
Eräässä rajoitetussa mielessä olemme paremmassa asemassa kuin kollegamme 11 vuotta sitten. Tällä kertaa valtamedia eivät ole voineet sivuuttaa asiakirjatodisteet listalla epärehellisyyttä puolelta vanhempi NSA ja muut tiedusteluviranomaiset.Tällä kertaa media on tullut meille, etsien näkemyksemme. Tällä kertaa voimme kommentoida varsin vapaasti asioista, jotka tähän saakka ovat jääneet piilossa TOP SECRET postimerkkejä.
26. joulukuuta, esimerkiksi Wall Street Journal julkaisi pitkä etusivun artikkeli, lainaten NSA: n entinen Senior tekninen johtaja William Binney (allekirjoittanut) ja entinen NSA: n SIGINT Automation Research Center Edward Loomis (allekirjoittanut) varoitus siitä, että NSA on hukkumassa hyödyttömiä tietoja ei ole riittävästi yksityisyyden suojasta, siihen pisteeseen, jossa se ei voi toteuttaa tehokkaita terrorismiin liittyviin valvonta-ja analysointi.
Äskettäin esitettiin sisäisen NSA tiedotustilaisuus asiakirja vahvistavat hukkuminen, jossa kiusallista maahantuontiin bureaucratize, että NSA kokoelma on "nopeammin" NSA kykyä nielemään, prosessi, ja tallentaa tietoja - saati analysoida ottaa.
54 Nyt nollaan "vesittänyt"
Ei ole vaikea yhdistää NSA: n kerätä-kaiken lähestymistapa yhden päämiehen toteaminen Review Group sinun nimitetty tutkia NSA ohjelmiin, nimittäin, että tasan nolla terroristien juonia voitu estää NSA: n bulk troolikalastuksen puhelun kirjaa.Yksi Review Group jäsen, entinen Chicago oikeustieteen professori kollega, Geoffrey Stone, on tunnustanut olevansa "ehdottomasti" yllättynyt konsernin toteamus nolla. On selvää, lausunnot alkuun NSA virkamiesten jäljellä Stone oli täysin valmistautumaton totuutta.
Reagoi Review työryhmän raportissa, kongressin jäsen mukana älykkyys kysymyksiä kertoi toimittajalle, "Se oli pallopeli ... Se sotii kaikkea ne ovat heitti meidät."
Vaikka tämä toteamus Review Group on edelleen isku Keith "54-terrori-tonttien-tyhjäksi" Alexander uskottavuutta, ei ole yllätys meille. Vielä tärkeämpää, se menee sydämeen, onko NSA: n suurin kokoelma on enemmän haittaa kuin auttaa estämään terrori-iskuja. Ehdotamme, kaikella kunnioituksella, että annat meille mahdollisuuden lyhyesti teille, ennen kuin löydät itsesi toistamalla rekisteröimättömät väitteitä kuten "ihmishenkiä on säästetty" ja todistettavasti vääriä väitteitä, ettei väärinkäytöksiä ole tapahtunut.
Mitä kulkee prosessin keruuta ja analysointia varten NSA näyttää olevan erittäin tehoton ja tehoton. Miten muuten ei yksi selittää puuttuu pommikoneet Boston, Times Square ja alusvaatteet pommikone yli Detroit?
Lyhyesti, haluaisimme puhua teille asioita et olisi muuten mitenkään tietää, koska tietomme heijastaa niin huonosti päälle NSA johdon menneisyyden ja nykyisyyden. Sinä ja maa on huonosti palvelee haluttomuus oman kansallisen turvallisuuden neuvonantajien antaa kuulo entinen tiedustelupäällikkö sisäpiiriin kuin me. Sinun neuvonantajat voivat olla liian kokematon ymmärtää, että kiertää vaunuja ei tule toimimaan tällä kertaa. Tällä kertaa totuus ulos.
Clapper & Alexander
Varmasti olet pyytänyt National Intelligence johtaja James Clapper flat-out miksi, virallisissa osoitus senaatin 12 maaliskuu 2013 hän vastasi "Ei, Sir", senaattori Ron Wyden kysymykseen, "Onko NSA kerätä kaikenlaista tietoa miljooniin tai sadat miljoonat amerikkalaiset? "
Varmasti tiedät, että senaatin Intelligence komitean puheenjohtaja Dianne Feinstein jatkuu peite Clapper, kertoo ABC kolmen kuukauden kuluttua Clapper n valhetta, että "ei ole enää välitöntä tai rehellinen ihminen kuin Jim Clapper." Ja nyt Director Clapper asianajaja, herra Pik, yrittää vakuuttaa lukijat New York Times että Clapper ei valehtele.
Varmasti intuitiivisesti, että jotain on vinossa, kun NSA: n johtajan Keith Alexander todistaa kongressille, että NSA: n suurin kokoelma on "tyhjäksi" 54 terroristien juonia ja myöhemmin kuulusteltavana, on pakko vähentää, että numero yksi, jota ei itse kestä tarkasti. Ja varmasti ymmärrät miksi NSA: n entinen johtaja ja CIA: n johtaja Michael Hayden protestit liikaa ja liian usein Fox News ja CNN, ja miksi hän ja House Intelligence komitea Mike Rogers julkisesti viittaavat siihen, että ilmiantajan Edward Snowden voidaan laittaa Kill List.
Ei sokea uskollisuus vallita teidän Valkoinen talo siihen pisteeseen, jossa 40 vuotta Watergate, ei ole yksittäinen John Dean varoittaa teitä "syöpä puheenjohtajakauden?" Onko mikään teidän asianajajien muistutti, että "sähköinen valvonta yksityiset kansalaiset ... kumouksellinen perustuslaillisen hallituksen "oli yksi kolmesta viraltapanosäädökset vastaan ​​presidentti Richard Nixon hyväksymä molemminpuolisen 28-10 Äänestyspäivä House oikeuslaitoksen komitean 27 heinäkuu 1974?
Tehtäköön selväksi. Vilpittömyys sanelee, että toteamme etukäteen, että skeptinen keskuudessamme epäillä, että et ole niin eristyksissä totuuden NSA toimintaa kuin se saattaa vaikuttaa. Siitä huolimatta, sillä tämän pöytäkirjan tarkoituksia varten päätämme hyväksyä laajemman näkökulman ja oletetaan, toivoisi apua entiset sisäpiiriläiset, jotka päättivät lähteä sijaan tullut sekaantuneet NSA väärinkäytöksiä.
Mitä me kerromme teille tässä muistiossa on vain jäävuoren huippu. Olemme valmiita - jos olet - rehellinen keskustelu. Että NSA: n suurin kokoelma on enemmän haittaa kuin auttaa estämään terrori-iskujen pitäisi olla selvää tähän mennessä, vaikka vääriä väitteitä ja salailevalta.
Mitä me nyt yrittää selittää teille, miten korruptio - syntynyt himo miljardeja dollareita, ja voima, joka tulee joka - perivät täytäntöönpano edullinen ja todistettavasti ylivoimainen sisäinen tekninen ohjelma jonka prototyyppi oli valmis käyttöön ennen vuotta 2001. Se ei ainoastaan ​​pidä huomattavaa lupaus, se myös kunnia yksityisyyden suojan taattu Yhdysvaltain kansalaisia ​​alle neljäs muutos.
Neljäs muutos-yhteensopiva tekniikka, joka toimi
Kukaan ei tällä hetkellä työskentelee NSA: n johtajan Alexander todennäköisesti kertoa teille tämän, joten kuulla sen meiltä.Vuonna vuoden ajan ennen 9/11, ryhmä NSA matemaatikot ja tietotekniikan asiantuntijoiden johdolla Binney, Loomis, ja Wiebe kehitetty prosessi nimeltä THINTHREAD keräys ja analysoida nopeasti miljardeja sähköisten arkistojen liittyvät tavoitteet älykkyyttä kiinnostusta, ja automaattinen salaus tietoa yhdysvaltalaisille henkilöille, per taso Finanssivalvonnan ja neljäs muutos.
Tiedot Yhdysvaltain kansalaisia ​​voitaisiin purkaa vain, jos tuomari hyväksyi sen jälkeen havainto, että siellä oli todennäköisiä syitä epäillä, että tavoite liittyy terrorismiin tai muihin rikoksiin. Se oli myös huomattavasti halvempaa, helpompaa ja turvallisempaa varastoimaan tietoa salatussa muodossa eikä salli, että raaka-tiedot ovat edelleen alttiina luvaton osapuolille salaamattomana, kuten NSA päätti tehdä. Parempi ymmärrys THINTHREAD kyvyistä on tarpeen arvostaa vaikutuksia, mitä tuli seuraavaksi.
THINTHREAD, näet, oli keskeinen alusta rikkoa endeeminen ongelma stovepipes - eli standalone keruujärjestelmät standalone tietokantoihin. Siellä oli sellainen sokkelo tietokantoja, joilla on erityisiä turvallisuus osastointi, että se oli mahdotonta analyytikko "nähdä" enemmän kuin muutaman sivun, niin sanotusti, noin tavoite, saati kokonainen luku, saati koko saatavilla Kirja . Tietoa on pirstoutunut suunnittelu, jotta lepyttää virkailijat sokeasti sijoittamalla turvatoimet ennen lähes kaikkien muiden näkökohtien - myös tässä tapauksessa, analyytikon tarvitse tietää.
Siten THINTHREAD kehitettiin nimenomaan yhdistää liittyviä tietoja terroristien / rikollisten kaikki tietokannat. Analyytikko pystyi tekemään yhden yksinkertaisen kyselyn osallistujille suunnattua toimintaa ja saada kaikki liittyvää sisältöä - olla se tietokone, puhelin tai hakulaite.
Nyt, herra presidentti, ehkä olet ollut Washington tarpeeksi kauan ei saa yllättyä siitä, mitä tapahtui vieressä THINTHREAD.Useimmat meistä ovat olleet noin paljon kauemmin kuin sinä, mutta myös löysimme sen järkyttävää - ja kuten näkyy alla, lopulta tuhoisia sen seurauksista.
Lyhyesti sanottuna, koska THINTHREAD kehitettiin-talossa NSA, se maksaa noin 3 miljoonaa dollaria rakentaa ja tehdä toiminnassa kolme toimipistettä. Kongressin jäseniä oli kuitenkin poliittinen kannustin (välttämätöntä näyttävät tekevän jotain terrorismia vastaan) sekä taloudellinen intressi (ei tarvitse tavata sen ulos) heittää miljardeja NSA.
Lopulta NSA: n johtajan Michael Hayden hylkäsi THINTHREAD hyväksi urakoitsijan ohjelma nimeltä TRAILBLAZER, joihin miljardeja dollareita lopulta tuhlaaminen ja joka ei ole koskaan toteutettu. NSA SIGINT (signal intelligence) johtaja Maureen Baginski ilmoitti Requiem for THINTHRAD William Binney ja Edward Loomis yksityisessä kokouksessa 20. elokuuta 2001 kolme viikkoa ennen 9/11.
Jotkin ohjelmat eivät maksa tarpeeksi
Näin se meni: Vuonna 2000, kuten THINTHREAD alkoi lupaavalta, johtaja NSA Transformation Office (NTO) pyysi luojat THINTHREAD (Loomis, Binney ja Wiebe), mitä he voisivat tehdä 1200000000 dollaria. Kerroimme hänelle, että tästä rahoituksen määrä, voisimme päivittää jokainen meidän alan laitokset, jotka oli pääsy ulkomaisille Internet-lähteiden, sekä päivittää keräyslaitteiston päästään käsiksi suurempaan kaistanleveyden käytettävissä kuitua. Mutta laitteet, huolto ja muut kustannukset THINTHREAD, me tarvitaan vain noin 300 miljoonaa dollaria.
Johtaja Hayden reagoi nopeasti oppimiseen tämän. Hän poisti NTO päällikkö, joka korvaa hänet varatoimitusjohtaja Science Applications International Corporation (SAIC), josta tuli yksi johtavista urakoitsijoiden korvaavan projektin nimeltä TRAILBLAZER. TRAILBLAZER alun perin budjetoitu 3800000000 dollaria, mutta sen jälkeen polttaminen pois suurimman osan rahoista, se jouduttiin heitetään vuonna 2006.
Ole toimivia komponentteja olisi tuotettu, saati annettu; Gen Hayden oli pakotettu tunnustamaan senaatin Intelligence komitean että TRAILBLAZER oli huomattavasti yli budjetin sekä selvästi jäljessä aikataulustaan. Ja (Binney / Loomis / Wiebe) kantelun puolustusministeriön ylitarkastaja olivat tuottaneet erittäin kriittisen raportin TRAILBLAZER, joka oli myös tekijä sen päättymisestä. SAIC kuitenkin edelleen toimisi yhtenä NSA: n suurimmat valmistajat kehityksen urakoitsijoiden ja edelleen on niin tänäkin päivänä.
Hayden oli ilmoittanut TRAILBLAZER suuria fanfaari keväällä 2000, kun hän alkoi näyttää enemmän etusijalle oven avaavaa laajempaa yksityiselle sektorille. Edellisenä vuonna NSA: n New Enterprise Team, joka sisälsi joitakin Allekirjoittanut oli alkanut oppia urakoitsijan valituksia saada vain huoltosopimuksia, kun taas mielenkiintoisin työ käydään talon.
Kaatuvia, NSA Punainen joukkue ennusti, että TRAILBLAZER epäonnistuvan ellei suuria muutoksia tehtiin ohjelmaa.Hayden kuitenkin huomiotta Punainen joukkue raportin, eikä yksikään Punainen joukkue suositukset näki päivänvalon.
Tämä erityisen kohtuutonta (Hayden-SAIC-Congress) korruptio on tapaustutkimus miten ajaa paljon rahaa ja valtaa voi tuhlata iso veronmaksaja taalaa, nakertaa meidän perustuslain takaama - ja mikä vielä tärkeämpää, kuten jäljempänä selitän - pelata keskeinen rooli pahin tiedustelu petti vuodesta Pearl Harbor - 9/11.
Kuulet tavallista kiellot. Kaikella kunnioituksella, ajattelemme varovaisuutta on noudatettava ajatellut ottaa niitä nimellisarvoon. Kannustamme sinua päästä eteenpäin käyrä tällä kertaa.
Taloudellinen fiasko ei voitu säilyttää kongressilta tai Pentagon. Tunnustaa NSA kyvyttömyydestä hoitaa monen miljardin dollarin ohjelmia, NSA: n "Milestone päätös Authority" - eli vastuu suunnittelusta, hankkia ja toteuttavat merkittäviä tiedustelu oli peruutettu ja vastuu siirrettiin Alivaltiosihteeri hankinta, teknologia-, ja logistiikka Department of Defense.
9/11 jälkeen, useimmat meistä Out
Rahoituksen ja hallinnon korruptio oli paha. Meidän kauhu, 9/11 jälkeen huomasimme, että väärinkäytökset tapahtuvat vuosina ennen 2001 oli vakavasti vaurioitunut NSA: n kyky estää hyökkäyksiä kuin 9/11. Wiebe, Binney ja Loomis eläkkeellä. Thomas Drake (myös allekirjoittanut), joka liittyi NSA 26. elokuuta 2001, sellaisena kuin johtotason jälkeen monta vuotta NSA urakoitsijan, jäi yrittää oikealle laivan.
Kaikki meistä hyvin pian oppineet, että emme tiedä puoliakaan siitä - se on: misfeasance ja väärinkäytöksistä johtavat suoraan NSA: n merkittävän panoksen älykkyyttä vika, joka päivä.
Jälleen olemme valmiita kertomaan sinulle Whole Nine Yards, niin sanoakseni. Nyt olemme päättäneet täydentää edellä havaintojen entisen kollegamme, Thomas Drake, joka, kuten urakoitsijan, oli selvitettävä perusteellisesti NSA ohjelmia, kuten THINTHREAD, ennen kuin hän liittyi joukkoon NSA kuin johtavassa asemassa. Thomas Drake kirjoittaa:
"Minun ensimmäinen päivä työpaikan NSA oli 9/11. Olin heti veloitetaan johtaa NSA toimeenpanovallan löytää ja käyttää parasta mahdollista teknologiaa NSA varten terrorismin torjunnassa. Yksi ohjelmista olen suositellut ylösnoussut välittömästi toiminnallinen toteutus oli THINTHREAD. Törmäsin kivimuuri.
"Kuten olen harjoittanut mitä olin tehtäväksi tehdä, olin yllättynyt ja syvästi levoton löytää, että salainen valoa Valkoisesta talosta, NSA oli Unchained itsensä suojaa neljännen muutoksen ja Foreign Intelligence Surveillance Act 1978. Suurin teho NSA oli valloilleen salaa Yhdysvaltain kansalaisille massiivinen irtotavarana seurantaohjelma nimeltä STELLARWIND, ohjelma täysin tuntematon useimmille jos ei kaikki työskentelevien SIGINT Automaattinen Research Center. Vuonna viikon kuluttua 9/11, 40-50-palvelimet alkoivat saapua jälkeen nopeasti kokonaan uusia teknisiä ihmisiä, jotka 26. syyskuuta 2001 kääntyi STELLARWIND löysä meille kaikille.
"Senkin jälkeen kehittäjät THINTHREAD jäljellä NSA lokakuussa 2001, yritin saada se lupa mennä toiminnassa - turhaan.Olin kuitenkin pystynyt hankkimaan riittävästi rahoitusta loppuun THINTHREAD sisältö arviointi NSA tietokantoja, jotka sisälsivät suuria määriä kerättyjen tietojen.
Pre-9/11 Intelligence
"Siellä löysin pre-ja post-9/11 tiedustelu NSA seuranta joitakin kaappaajat koska he suunnittelivat hyökkäyksiä 9/11 ei ollut jaettu ulkopuolella NSA. Tämä sisältää kriittisiä pre-9/11 tiedustelutietoja al-Qaida, vaikka se oli työskennellyt NSA analyytikot. Opin esimerkiksi, että alkuvuodesta 2001 NSA oli tuottanut kriittinen pitkän aikavälin analyyttinen raportti purkautuu koko sydämen al-Qaidan ja siihen liittyvien liikkeitä. Kertomukseen myös ei levitetty ulkopuolella NSA.
"Älkää erehtykö. Että tiedot ja analyyttinen kertomus olisi voinut, olisi pitänyt estää 9/11.
"Top NSA johto tiesi. He tiesivät, että tiesin, että. Olin heti sammuttaa. Keväällä 2002, jäänteitä THINTHREAD oli kursailematta laittaa hyllylle NSA: n "Indiana Jones" tietovarasto, koskaan nähdä uudelleen.
Peittely
"Piilottaminen pahin: Joulukuussa 2001 senaattori Saxby Chambliss, puheenjohtaja House alivaliokunta Homeland Security ilmoitti alustavan tutkimuksen 9/11. Klo SIGINT johtoryhmän kokouksessa helmikuussa 2002 SIGNINT päällikkö Maureen Baginski ohjasi minut johtaa NSA Statement-for-the-Record vaivaa suljetuin ovin kuulemistilaisuuteen, joka järjestettiin senaattori Chambliss maaliskuun alussa keskustelemaan siitä, mitä NSA tiesi 9 / 11 kaappaajat ja niiden piirtämistä ennen 9/11.
"Kuten edellä todettiin, erittäin kiusallista vastaus oli, että NSA tiesi paljon, mutta ei ollut jaettu mitä se tiesi ulkopuolella NSA.
"Parin viikon Baginski hylkäsivät esityksen joukkue lausuma Record mietinnön ja poistaa minut tehtävään. Kun kysyin syytä, hän sanoi, että "tietojen eheys ongelma" (ei enempää selitetty) minun lausumaehdotuksen Record. Olin tullut lisäpäätelmien haitallisia paljastuksia. Esimerkiksi NSA oli sisältöä välisten puhelinkeskustelujen AA-77 kaappaaja Khalid al-Mihdhar San Diego, CA, ja tunnettu al-Qaida turvallinen talo vaihde Jemenissä hyvin ennen 9/11, eikä ollut levittää että muut tieto NSA .
"Lyhyesti sanottuna, kohdatessaan mahdollisuus fessing ylös, NSA päätti sen sijaan estää 9/11 kongressin tutkimuksen, tyhmää, ja pitää totuuden haudattu, mukaan lukien se, että se tiesi kaiken saapuvan ja lähtevän puhelut turvallinen talo vaihde Jemenissä. NSA: n korkea-arvoisia johtajia vei minut pois tehtävästä, koska he tajusivat - liian myöhään, jostain syystä - että en osallistu peittelyyn totuutta siitä, kuinka paljon NSA tiesi, mutta ei yhtynyt.
"Kun 9/11 komission kuulemistilaisuuteen alkoi, johtaja Hayden chortled Executive henkilökunnan kokoukset yli siitä, että FBI ja CIA olivat tunne lämpöä, ettei se ole estänyt 9/11. Tämä oli erityisen vaikea minun istua läpi, sillä olin tietoinen siitä, että NSA oli voinut peitellä omaa syyllisyyttään pitämällä tutkijat, komiteat ja komissiot pois totuudesta.
"Olen sittemmin puhalsi pilliin TRAILBLAZER fiasko, STELLARWIND, NSA: n hamstraaminen kriittisten esi-ja post-9/11 älykkyyttä, ja sen peittely. Kerroin tämän tiedon kautta oikeiden kanavien kanssa yhteisen kongressin Kysely 9/11 ja puolustusministeriön ylitarkastaja - turhaan.
Estää 9/11
"Tätä taustaa vasten on vaikea kuunnella valmistettu vaatimuksen niin usein kuullut näinä päivinä siitä, että oli suurin kokoelma ollut toiminnassa ennen 9/11, se olisi estänyt 9/11-iskujen. Mantra on kätevä niille puolustaa NSA liioitella, se on myös väärä.
"Se peittää todellisuuden, että kuten edellä todettiin, NSA oli jo kerätty erittäin merkittävä tiedustelutietoja kaappaajat itse, mutta ei levittää sitä ulkopuolella NSA ennen iskuja. Parhaimmillaan väitteen suurin kokoelma on yksi osa toiveajattelua ja yhdeksän osaa harhautus.
"Ei vain se liioitella tehoa keruumenetelmällä nolla osoittanut tähän mennessä saavuttama menestys, mutta se myös puhaltaa savua silmissä ne aidosti kiinnostuneita tietämään, mikä rooli NSA onnistu tai ei pelata, kuukausina ja viikkoina ennen 9 / 11. Mikä vielä pahempaa, tämä harhaanjohtava väite merkitsee julma huijaus on tuhansia ihmisiä, jotka kuolivat 9/11, ja sadat tuhannet jotka kuolivat, kun Bush / Cheney käytetään hyökkäyksiä tekosyynä hyökätä Irakiin. "
Entinen varapresidentti Dick Cheney on laajalti raportoitu olleen pääasiassa vastuussa suborning silloinen NSA: n johtajan Michael Haydenin osaksi rikkoo mitä oli aiemmin ollut "Ensimmäinen käsky" NSA: - "Älä salakuunneltiin amerikkalaiset ilman tuomioistuimen Warrant." Niin se ei ole yllätys nähdä Cheney tulla ulos kolostaan ​​ja uudistaa hänen panoksensa kohti antaa epärehellisyydestä huono nimi.
29. joulukuuta Cheney jatkoi siitä mihin senaattori Feinstein ja entinen FBI: n johtaja Robert Mueller jäi edistämisessä vilpillinen väite oli NSA: n suurin kokoelma ollut voimassa ennen 9/11, iskut että päivä olisi todennäköisesti voitu estää.Lisäämällä hänen epäkiitollinen ennätys uskottavuutta sunnuntaina talk show, Cheney kertoi Fox News Sunnuntai:
"Kuten jokainen, joka on liittynyt ohjelmaan on sanonut, jos meillä olisi tämä ennen 9/11, jolloin oli kaksi terroristia in San Diego - kaksi kaappaajat - olisi voinut käyttää kyseistä ohjelmaa, että valmiudet, vastaan, että tavoite, saatamme hyvin voinut estää 9/11. "
Cheney oli kylpemään hehku tuomari William Pauley hallitsevan kahta päivää aiemmin, että NSA: n suurin kokoelma on laillista, toisin kuin tuomari Richard Leon tuomio 16. joulukuuta, että se oli "lähes varmasti" perustuslain vastaista. Pauley yksinkertaisesti ostetaan NSA / Feinstein / Mueller mantra, koukku, viiva ja painoon. Mantra ei kestä tutkia lähemmin, mutta ei väliä kuinka monta johtavista valot pystyttää Washington laulaa.
Entinen FBI-johtaja Robert Mueller oli valmistanut maaperää Cheney, kun Mueller antoi asiavirheitä osoitus senaatin oikeuslaitoksen komitean 13. kesäkuuta 2013. Müller sanoi, että me "eivät voineet tietää kuka kutsui tuohon erityisesti turvallinen talo [Jemenissä]. Tulimme selvittää jälkeenpäin, että henkilö, joka oli kutsunut tuohon turvallinen talo oli al-Mihdhar, joka oli Yhdysvalloissa San Diego. "
Mueller oli venyttely totuus kauas breaking järkeä sanoa "emme voi tietää." Hänen tarkoituksenaan tuli selväksi, kun hän eteni laittaa suunsa ympärillä Big vonkale: "Jos meillä olisi ollut tämä ohjelma [suurin kokoelma puhelin kirjaa] paikallaan tuolloin, olisimme pystyneet tunnistamaan kyseisen puhelinnumero San Diego. "Täällä on FBI-johtaja potkiminen pölyä silmiin herkkäuskoisia Senators, jotta puolustaa NSA ohjelma kyseenalaisen tehokkuuden ja vielä kyseenalainen perustuslainmukaisuuden.
Viime aikoina "ulkopuolella" sisäpiirin kuulemma johtava arviosi Group, entinen CIA: n apulaisjohtaja Mike Morell, lausui mantraa 19 joulukuu op-ed Washington Post. Morell väitti, että "oli ohjelmassa ollut käytössä yli kymmenen vuotta sitten, se olisi todennäköisesti estänyt 9/11."
Khalid al-Mihdhar
Juliste pojan tämän PR juoni on Khalid al-Mihdhar yksi kaappaajat AA-77, joka oli viestivän San Diego ihmisten kanssa tunnetun al-Qaidan terrori turvallinen talo Jemenissä. Al-Mihdhar oli ollut tutka Yhdysvaltain tiedustelupalvelun ainakin vuodesta 1999, jolloin NSA piristyi viestintää "terroristi laitos", jotka osoittivat hänen. Alkuvuodesta 2000 hän asui San Diego, California, joiden kansalaiset kaappaaja Nawaf al-Hazmi.
NSA tiesi puhelinnumero turvallinen talo Jemenissä ainakin by1996 ja oli tietysti pitää kirjaa puhelut sen Yhdysvalloilla Mueller, Morell ja Cheney uskotella NSA ei tiedä soittajan? Kuten William Binney on selittänyt, automatisoituja järjestelmiä ottaa haltuunsa, kun tällaiset puhelut tehdään ja niin kauan kuin sinulla on yksi kelvollinen numero voit saada muita. Oliko se on kyse törkeästä taitamattomuus on NSA: n osa, tai oli NSA tietoisesti kieltäytyvät tiedot, jotka yhdistävät al-Mihdhar tunnettuun al-Qaidan tukikohta Jemenissä?
Richard Clarke, joka oli Valkoisen talon terrorismin tsaari vuodesta 1998 kautta 2001, on kertonut ProPublica että NSA oli sekä kyky ja oikeudellinen toimivalta jäljittää puhelut Mihdhar Jemeniin. Clarke on oikea. Kohdentaminen oli tehty, numerot olivat tiedossa. Tarvittavat viranomaiset jo olemassa.
Ei optio olisi tarvittu, oli johtaja Hayden yksinkertaisesti käyttänyt viranomaisten hänen käytettävissään kautta Executive Order 12333, osa II, jakso 2.C, jonka hän olisi voinut saada hyväksynnän oikeusministeri kohdistaa kaikki viestintä turvallista talo Jemen alkuperästä riippumatta tai määränpään. On edelleen epäselvää, miksi näin ei tehty, etenkin kun otetaan huomioon viime ilmestys että Hayden ei käyttävät valtuutusta 9/11 jälkeen hyväksyessään STELLARWIND.
Michael Leiter, johtaja National Vastaterrorismin Centerin 2007-2011, myöhemmin myönsi julkisesti, että samalla seuraten al-Qaida vaihde turvallinen talo Jemenissä (hoitaa al-Mihdhar n appivanhemmat), NSA siepata ja litteroitiin seitsemän puhelut al-Mihdhar to al-Qaida vaihde. Leiter väitti, että NSA ei keksinyt, että puhelut tulivat USA oli Leiter koskaan kertonut, että NSA tiesi vaihde ja puhelut Yhdysvalloissa, mutta ei jakaa tiedustelutietoja muiden kanssa?
Olemme keskittyneet NSA mutta olisi huolimaton olimme ei lisätä, että siellä oli paljon mahdollisuuksia varoittaa tiedustelupalvelu al-Mihdhar ja al-Hazmi ja heidän olinpaikkansa ennen 9/11.
Omalta CIA oli runsaasti tiedustelutietoja al-Mihdhar ja al-Hazmi mutta piti kriittiset osat sen levittäminen ulkopuolelta CIA.Tämä on vakiintunut oikeusministeriön ylitarkastajan raportin. DoJ IG raportti lisäsi, että vaikka yritys FBI detailee työskentelee CIA jakaa kriittisen tiedustelutietoja kaksi kaappaajat ", että tietoja ei luovuteta CIA FBI. Emme voineet selvittää, miksi näin ei tapahtunut. "
Richard Clarke oli myös menettänyt tietoa. Haastattelussa 11. elokuuta 2011 hän julkisesti syytetty entinen CIA: n johtaja George Tenetin henkilökohtaisesti esto levittämistä tiedustelutoimintaa al-Mihdhar ja al-Hazmi hänelle (Clarke) sekä FBI.Clarke ehdotti, että CIA: n toimintaa virkamiehet suunnittelivat rekrytoida kaksi terroristia työskennellä CIA, ja kun FBI oppinut ne olivat Yhdysvaltain maaperällä CIA menettäisi toimivallan ja valvonnan.
Bottom Line
Joten nyt pitäisi olla selvää, niille, jotka voivat käsitellä totuuden, että ongelmat NSA syvällä - niin tehokkuuden, rehellisyys ja kunnioitus perustuslakia. Salaamalla ja hyödyntää salassapitovelvollisuus, NSA: n johtajat menneisyyden ja nykyisyyden vetänyt pois vertaansa vailla vallankaappaus salaaminen surullinen tosiasia, että NSA voineet estää 9/11 ja ei. Ja Schadenfreude chortling johtajat yläreunassa suhteen osoitettu byrokraattinen etuja ja onnistumiseen, epärehellisyydestä on taipumus tulla kuulluksi alas riveissä, korruptoi jopa omistettu työntekijöitä.
Kun pohdit uudempi väärinkäytöksiä, toivomme sinun puutteiden korjaamiseksi NSA hallinta entiset ja nykyiset - ne, jotka ovat olleet vastuussa kymmenien tuhansien isänmaallinen työntekijät tekevät parhaansa vuonna virasto, jonka tehtävänä on kriittinen kansalliselle turvallisuudelle. Ja suosittelemme, että saatat haluta välttää toistamasta konstikas retoriikkaa, jonka tarkoituksena on "todistaa" meille kaikille, että tragediat kuten 9/11 ei voida estää, ellei keräämme kaikki vähän ja tavu signaalien älykkyys voimme.
Olemme voineet tietää, että keräämällä kaikki kovinkaan järkevää teknisestä näkökulmasta. Ja kansalaisina olemme loukkaantunut piittaamattomasta neljännen perustuslain muuttamiseksi me kaikki vannoi juhlallisen valan tukemaan ja puolustamaan kaikkia vihollisia vastaan, ulkomaisia ​​ja kotimaisia.
Allekirjoitettu /
William Binney, entinen tekninen johtaja, Maailman geopoliittinen & Military Analysis, Co-perustaja SIGINT Automation Research Center.
Thomas Drake, entinen puolustusministeri Intelligence Senior Executive Service, NSA
Edward Loomis, entinen, SIGNINT Automation Research Center, NSA
J. Kirk Wiebe, entinen ekonomisti, SIGNINT Automation Research Center, NSA
Laadittu suojeluksessa AD HOC OHJAUSRYHMÄ, VET TIEDUSTELUTIETOJEN ammattilaisten Sanity
Ray McGovern, CIA analyytikko / Presidential lyhyemmin, (evp)
Elizabeth Murray, sijainen National Intelligence Officer Near East (evp)
Coleen Rowley, Minneapolis Lakimies & Special Agent, FBI (evp)
Daniel Ellsberg, entinen valtion laitos & Defense Dept virallinen (VIPS Associate)

Ei kommentteja: