Sivut

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

RAPORTIT / UUTISET

Kuva: Press PSUV
Paina PSUV -. Tavoitteena luoda perusta kehittämiseen tuottavan työn vapauttavaa siirtymistä sosialismiin, kontrastin ja ylittää logiikkaa pääoman bolivarilaista hallitus käynnisti kaksi vuotta sitten, Suuri tietoa ja työ Mission Venezuela (GMSyTV).
Suuri Komissio perustettiin 8. tammikuuta 2012, jotta saadaan aikaan seuraavien seitsemän vuoden aikana noin 3 miljoonaa työpaikkaa venezuelalaisten.
Suuri tietoa ja työ Mission Venezuelan kanssa Missions House, Agro Venezuela, Sons of Venezuela ja In Love kaupunginjohtaja, yrittää rakentaa uuden poliittisen ja alueellisen tuotannon mallin avulla organisaation sosiaalityöntekijöiden, oikeudellisia ja aktiivinen osallistuminen uusien sosiaalisten toimijoiden ja uutta poliittista kulttuuria.
Sen tavoitteita ovat työttömyyden ja ongelma, erityisesti nuorten ja naisten aloilla ja kehittää uusia instituutioita ja uusi oikeudellinen rakenne varmistaa uuden sosiaalis-tuotannollisten malli.
Suuri Mission tietoa ja työ Venezuela on osa syventämiselle vallankumous alkoi vuonna 1999 ja on tuottanut suurempaa sosiaalista osallisuutta, tasa-arvo ja vapaus, mikä heijastuu tosiasiat ja luvut, joita kansainväliset elimet.
Työttömyys Venezuelassa vuonna 1999 oli 16,1%, nyt eli 8,3% (alle 850000 Venezuelalaisten), tämä vähennys saatiin aikaan talous-ja sosiaalipolitiikan vallankumouksen.
Lanseeraamalla Ison tietoa ja työ Mission Venezuela, yli 2 miljoonaa 800 tuhatta uutta työpaikkaa vuosien 2012 ja 2019 (seitsemän vuotta). Suunnattu ensisijaisesti 880000 työtöntä tai työnhakijoina ensimmäistä kertaa.
Tähän mennessä yli 23667 ihmistä on rakennettu toimimaan erilaisissa projekteissa kehitetään kansallisen hallituksen teollisuusalueella, maatalous, koulutus, asuminen, kauppa-, tiede-ja teknologia-, öljy-ja terveysalan, jotta voitaisiin luoda perusta järjestelmän kehittäminen vapauttavaa tuottavaan työhön siirtymistä sosialismiin.
Yhtiöittäminen ja oppimisprosessia taistelevat saavutetaan luomalla ja asennus 682 koulutuksen tilat (1592 pääluokat), jotka ovat aktiivisia kansallisella tasolla, koordinoinnin puitteissa tiede, teknologia ja innovaatio; Koulutus, Higher Education, energia-ja öljy-ja maa-ja Lands, joka on vuorostaan ​​1406 kasvattajat kaikissa valtioissa välillä teknisen ja yhteiskunnallis-poliittinen alueilla.
Tällä hetkellä, 31386 battlers ovat parhaillaan koulutusta, joka on sittemmin sisällytetty työtiloja, joka tuottaa vauhtia tuotantojärjestelmä Venezuela.
Tietoa ja työ Mission on keskitetty ihminen ja siksi se on vastuussa niistä työpaikkoja, sisällyttäminen tuotantotoimintaa, ei ole vain olla kautta työtä rakennus, laitos tai yritys jos et voi olla itsenäisesti joko muodostumista osuuskuntien tai erikseen.

Ei kommentteja: