Sivut

maanantai 6. tammikuuta 2014

Pommitukset, Invasion, Misery: Fallujassa, Symbol Irakin päättymätön Tragedy

Post Kategoriat: Kanada
Felicity Arbuthnot | maanantai, 06 tammikuu 2014, 19:41 Peking
"Se ei ollut sota, se oli Massacre"


"Jos sota olisi tullut, kumpi puoli voi vaatia lopulliseen voittoon, mikään ei ole varmaa, että Victor ja voitettujen samankaltaisia ​​olisi poimia hirvittävän sato inhimillisen kurjuuden ja kärsimyksen." (Britannian pääministeri Neville Chamberlain 31. heinäkuuta 1939 House of commons.)
Fallujassa on tullut symboli Irakin kärsimystä, koska hyökkäystä maahan vuonna 1991, lukuisia, lukematon väliaikainen US-UK pommitusten jälkeen 2003 hyökkäystä, ammatti - ja kurjuutta loputonta.
Vuonna 1991, vilkas kauppapaikka pommitettiin, kuten hotelli, joka oli "tasaantunut." Kaksisataa ihmistä poltettiin. Toinen hyökkäys: "tuhosi rivi moderni, betoni, viisi ja kuusi tarina kerrostaloja, sekä useita muita taloja lähistöllä." Lähi-idän Watch kirjoitti: "Kaikki rakennukset neljäsataa metriä molemmin puolin katua, talot, markkinat , tuhosivat. "
Fallujassa kauppias Hamid Mesan, menetti poikansa, veljensä ja veljenpoika pommitukset ja: "näki pommeja yhdestä hyökkäyslyöntiä markkinoilla. '' Tämä lentäjä kertoi tulleensa lyödä sillan, televisiossa ja se oli virhe. Mutta olemme etäisyys puolentoista kilometrin päässä sillalta.Mielessämme, olemme vakuuttuneita hyökkäys oli markkinoilla, tappaa kansamme. "Se hyökkäys oli näennäisesti Britannian Royal Air Force, joka on väsynyt, liiankin tuttuja tekosyy, sanoi, että heidän" tarkkuus-ohjattu " ohjukset olivat osuneet harhaan. (i) Yhden miehen "vahinkoja" on toisen miehen poika, veli ja veljenpoika.
Vuonna 2004 Yhdysvaltain armeija käynnisti kostaa hyökkäys Falluja jälkeen Yhdysvaltain joukot, jotka olivat vallanneet koulun ampui rauhanomaisia ​​mielenosoittajia, jotka johtivat neljä Blackwater palkkasotureita ripustetaan sillan. Kuvaamaan "vapauttajat" aggressiota verilöylyyn olisi massiivinen vähättelyä.
Yksi ministeri Dr Khalid ash-Shaykli: "kuvattu laajoilla alueilla Fallujassa jossa mikään, ihmiset, kissat, koirat, linnut jäivät henkiin, jonka mukaan sinappi ja hermo kaasuja oli käytetty. Interpress raportoitu ihmiset on paahdettu elossa, vuonna sammumaton, hyydytetty tulipalo. Lukuisia raportteja hyökkäyksen aikana kirjattu ihmisiä tulessa loikki Eufratille - ja edelleen polttaa. Elinten löydettiin vaatteita suli iholle - ja elinten löydettiin ilman vammoja ollenkaan, antaa uskottavuutta syytös käyttö kaasujen ja kemiallisia aseita. "
"Se ei ollut sota, se oli verilöyly", kirjoitti tunnistamaton sotilas militaryproject.org (ii)
Verilöyly on kuvattu suurin kaupunkien sotilasoperaation liittyy Yhdysvaltojen joukot vuodesta toiseen verilöylystä, Hue Cityssä, Vietnam, aikana Tet loukkaavaa 1968.
"By Erään arvion 36000 kaupungin 50000 kodeissa Fallujassa luotiin hukkaan." (ABC, 3. tammikuuta 2014 alkaen.)


Rehottaa epidemia syöpiä ja sikiövaurioita kaupungin - ja koko Irak - ovat järkyttäviä, jatkuva osoitus kemiallisten ja radiologisten myrkyllisyys käytetyt aseet. Ehkä jonain päivänä järjestön kemiallisten aseiden kieltämistä suuntaamme päässä Damaskoksen tiellä tien Washington.
Fallujassa, lähellä Ramadi Anbar maakunnassa, tämä Western alueella Irakin joka rajoittuu Syyria, nyt edessään uusi uhka.
Perjantaina rukouksia (27 joulukuu 2013) naamioitu taistelija itse julisti islamilainen valtio Irakissa ja Syyriassa (ISIS) "otti palkintokorokkeelle ja osoitettu väkeä, julistaa perustaminen" islamilaisen emiraatin "Fallujassa ... lupaavat auttaa asukkaita taistelemaan pääministeri Nuri al-Malikin ja hänen Iranin liittolaisia. "
"Al-Qaida-sidoksissa voima vakuutti ohjaus ... nostaa sen lipun yli hallituksen rakennuksia ja julistamalla islamilainen valtio ... keskellä räjähdys väkivallan poikki ... Anbar jossa (asukkaat) Irakin turvallisuusjoukkojen ja al-Qaida-sidoksissa militantit ovat taistelleet yksi toinen päivää erehdyttävästi kaoottinen kolmitie sotaa. "
"Tällä hetkellä ei ole läsnä Irakin valtion Fallujassa", sanoi paikallinen toimittaja, joka pyysi ei nimetä, koska hän pelkää hänen turvallisuudestaan. "Poliisi ja armeija ovat luopuneet kaupunki, al-Qaida on ottanut alas kaikki Irakin lippuja ja polttivat heidät, ja se on esittänyt oman lipun kaikkiin rakennuksiin." (Iii)
Fallujassa, Ramadi ja paljon Länsi-Irakista on osoittaa vuodeksi vastaan ​​kieroa, ahdasmielisiä, Yhdysvallat otti nukkehallituksen Nuri al Malikin. Nyt tämä vanha "City of moskeijoita", vuodelta Babylonian kertaa, uhkaa eniten fundamentalistisen perversio islamin, joka on myös (kirjaimellisesti) valtaavat naapurimaiden Syyrian kautta Länsi tukena kapinallisia.


Hyökkäys Irakiin Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian ja niiden murhanhimoinen sekaantumisesta Syyriassa on vähentänyt kaksi eniten kehittynyt, maallinen valtioiden alueella ja on pienentää niitä ahdasmielisiä, fundamentalistisia-run multi-kantonien.
Ironista kyllä, nimi Falluja uskotaan johdettu syyrialainen "Pallgutha", sanasta "jako", koska se on silloin suuri Eufrat joki, joka virtaa läpi Turkin, Syyrian ja Irakin jaettu.
Alue on nyt suurelta osin taistelee määräsi hallitus, jonka kauhistuttava toteutuma-aste tekee ylilyönnit Saddam Husseinin kalpea ja on jopa saamaton YK ääneen järkyttynyt, ja brändi fundamentalismin, joka otettiin käyttöön Yhdysvalloissa, Britanniassa hyökkäystä, joko tahallisesti tai täydellinen tietämättömyys alueen. Myös heidän avuton puute hallinnan rajojen varmasti koskaan ongelma hallitukselle he kukisti. Saddam varmasti ymmärsi monen monimutkaisia ​​alueella. Al Maliki on vastaavasti selvästi ylittävän taitamaton.
Lisätietoja: "edustava ryhmä heimojen taistelijoita, joka kutsuu itseään Military neuvoston Anbar Rebels, lähetetty video YouTubessa, jossa naamioituneet miehet ilmoittivat vastustavansa Malikin hallitus, mutta ei viitannut al-Qaidaan. Taistelijat kehotti paikallisia jäseniä Irakin turvallisuusjoukot autiomaahan, luovuttamaan aseensa "ja muistaa aina, että he ovat poikia Irakin, ei orjia Malikin." "Jopa yhdeksän tuhatta ihmistä kuoli Amerikan" New Irak "väkivaltaa vuonna 2013.
Viimeiset sanat mennä unamed Falluja toimittaja: "On surullista, koska olemme menossa takaisin päivän aiemmin", hän sanoi. "Jokainen muistaa taisteluissa 2004 kun merijalkaväen tuli, ja nyt olemme tarkistamassa historiaa."
Yhdysvaltain merijalkaväen ollaankin verrattuna Al-Qaidaan ja niiden kutua, ISIS. Ironia sääntöjä.


Vuoteen  Felicity Arbuthnot , Global Research


Huomautuksia
i. Ramsey Clark, "Tuli tällä kertaa", USA sotarikoksia Persianlahdella.
Katso myös Ross Caputi n "Älä pelkää Path of Truth", dokumentti Yhdysvaltain piirityksen Falluja: http://thefallujahproject.org/home/node/103

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: