Sivut

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

NYT Pääkirjoitus Selkänojat Snowden mutta epäonnistuu Muut Ilmiantajien


Michael Ratner: New York Times tunnustaa Snowden pitäisi kannustaa tuella muiden ilmiantajien -   03 tammikuu 14

Audio-
Jaa FacebookissaJaa Twitteriin



Koska olen onneksi löydettiin TRNN, olen huomannut suuria harppauksia on tehty lukuisten Toimittajat kentällä tärkeitä alueita - Jennifer Humiston
Kirjaudu sisään ja kertoa meille, miksi tukea TRNN

Bio

Michael Ratner on emeritus-puheenjohtaja Center for perustuslaillisten oikeuksien (CCR) New Yorkissa ja puheenjohtaja European Centre for Constitutional and Human Rights in Berlin. Hän on tällä hetkellä oikeudellinen neuvonantaja Wikileaks ja Julian Assange. Hän ja CCR toi ensimmäinen tapaus haastava Guantanamon pidätyksistä ja jatkavat toimiaan sulkea Guantanamo. Hän opetti Yalen Law School, ja Columbia Law School, ja oli presidentti National Lawyers Guild. Hänen nykyinen kirjat sisältävät "Hell No: kansalaisten oikeus toisinajattelijoita Twenty-First Century Amerikassa" ja "Who Killed Che? Miten CIA Got Away With Murder. "HUOM: Mr. Ratner puhuu omasta puolestaan ​​eikä mille tahansa organisaatiolle, jonka kanssa hän on yhteydessä.

Jäljennös

NYT Pääkirjoitus Selkänojat Snowden mutta epäonnistuu Muut IlmiantajienJaisal NOOR, TRNN TUOTTAJA: Tervetuloa Real News Network. Olen Jaisal Noor Baltimoressa. Ja tervetuloa tämän uusimman painoksen Ratner raportti .
Olemme nyt liittynyt Michael Ratner. Hän on emeritus-presidentti Center for perustuslaillisten oikeuksien New York, American asianajaja Julian Assange. Hän on myös hallituksen jäsenenä Real News Network.
Kiitos paljon tulitte.
MICHAEL Ratner, emeritus-puheenjohtaja, CENTER perustuslaillisten oikeuksien: On hyvä olla todellisia uutisia jälleen uusi vuosi.
NOOR: Niin, Michael, tiedän että on ollut paljon meneillään ympäröivän paljastuksia vuotanut Edward Snowden, entinen NSA. Ja New York Times vain tuli ulos keskiviikkona vaativat armahdusta tai ainakin valitusperuste juttu Snowden. Mikä on vastaus?
Ratner: Heräsin, avasin paperin - 2. tammikuuta, oikeastaan ​​- ensimmäinen suuri pääkirjoituksessa uudenvuoden vuonna Times , puoli sivua pääkirjoituksessa toimituksellisen sarakkeen, soittaa, kuten sanoitte, Jaisal, joko armahdusta tai sopimusta syyllisyyden. Ja itse asiassa, otsikko Pääkirjoitus: "Edward Snowden, ilmiantaja", joka yksin kertoo paljon.
Joten sinulla Times todella juuri nyt lujasti Edward Snowden, saada armahdusta tai alennettu sopimusta syyllisyyden, mahdollisesti ole aikaa vankilassa ollenkaan.
Ja mitä he sanoivat: he sanoivat, että hän on antanut uskomattoman arvokasta tietoa, hän paljasti väärinkäytöstä, hän paljasti rikollisuuden valtion virkamiehet, ja että se on ilmiantaja, ja että hän teki niin ilman todella aiheuttaa minkäänlaista vakavaa vahinkoa kansalliselle turvallisuudelle, ja hän teki niin, koska tavanomaisten kanavien suljettiin hänelle. Tältä pohjalta,Times kertoo, että hallitus olisi tehdä käsitellä niitä.
Nyt, mitä todella tapahtuu täällä on vähän epäselvä minulle. Yksi asia, tietenkin, on hänen paljastukset ovat olleet äärettömän tärkeää. Jokainen meistä - sinä, minä, lapseni, teidän vanhemmat - olivat kaikki sitä valvoi jatkuvasti nyt National Security Agency. Vakava paljastuksia. On selvää, jotain on tehtävä niistä.
Mutta te tiedätte, sinulla on myös muutama päivä sitten näki puhelun armahdusta mies nimeltä Leggett - Minusta se on Leggett. Hän on vastuussa NSA työryhmän katsot vaikutus Snowdenin paljastuksia. Ja hän sanoi hyvin, saatamme olla kiinnostunut tarjoamaan hänelle armahdusta, ja hän sanoi: koska haluamme pohjimmiltaan hiljentää hänet. Hän voi olla paljon enemmän tietoa.Hän ymmärtää, että Snowden ei ole lisätietoja (kukaan meistä tietenkin tietää, onko tämä totta vai ei), ja että ehkä siellä on juttu tehtävä Snowden perustua muihin paljastuksia, että hänellä on, että ehkä muut toimittajat eivät , ja että kauppa antaisi Snowden jonkinlaista armahdusta.
Joten siellä on selvästi jotain ilmassa. Amerikkalaiset ovat järkyttynyt paljastuksia. Toimittajia järkyttynyt paljastuksia. NSA ajattelee he voivat tehdä paljon, ja he tekeminen ainakin paljon liikkuu ja paljon melua noin jotenkin antaa Snowden jonkinlainen joko vähennettävä termi tai armahdusta.
Minulla ei ole mitään asiaa siitä. Tietenkin Edward Snowden pitäisi saada armahduksen. Hän on sankari. Hän on ilmiantaja. Hän oughtn't syytteeseen. Ihmisiä, jotka pitäisi asettaa syytteeseen ovat ihmisiä, jotka toteutetaan laittoman laiton valvonta, laiton Salakuuntelu kaikesta meidän puhelimet meidän tietokoneita jokaiseen viestintää. Ne pitäisi asettaa syytteeseen, ei Edward Snowden.
Pari negatiivit sisällä, jotka ovat, tietenkin, jos se on totta, että Edward Snowden on paljon enemmän tietoa paljastaa, se voisi olla mukavaa Amerikan kansa tietää, että tiedot. Hän ilmeisesti tässä vaiheessa on päättänyt olla tekemättä, että, jos hänellä on jopa sellainen on, en tiedä. Mutta se voisi olla kiva.
Ja toinen juttu Edward Snowden, jossa hän sanoi muutama päivä sitten, että hän katsoo tehtävä suoritettu. Nyt se on tärkeä kannanotto. Ja hänen tehtävänsä, kuten hän sen määritteli, jos olen ymmärtänyt, on saada amerikkalaiset ymmärtää, mitä NSA on tekemässä ja alkaa keskustella siitä ja alkaa laittaa joitakin ehdotuksia tai lopulta lakeja lainsäädännön uudistamisessa. Joten presidentin työryhmän NSA tuli ulos joukko suosituksia, jotkut kongressin laskuja. Ja mitä Edward Snowden sanoo, on hänen mielestään, hänen tehtävänsä, joka on antaa nämä tiedot Amerikan kansalle, on saatu aikaan.
Nyt, se ei tarkoita sitä saatu aikaan kaikille meille muille tai minulle tai muille ihmisille. Mielestäni NSA tehtävän tai operaation toteutua vain, kun NSA on pääosin päättynyt instituutiona vakoilusta, valvonta Amerikan ja ihmiset ympäri maailmaa.
Ja mikä minua huolestuttaa tässä vaiheessa on se, mitä aiomme nähdä kongressissa ja mahdollisesti muissa paikoissa on tapetointi yli, mitä NSA on tehnyt, joitakin pieniä uudistuksia, että ihmiset löytävät hyväksyttävää, joita en löydä hyväksyttävää, ja sen vuoksi jotenkin se menee pois, Snowden saavat jonkinlaista armahdusta, ja että tulee olemaan loppuun käsitelty.
Niin, että jotkut huoleni noin mitä tapahtuu.
Mutta haluan saada minun suuri huolenaihe. Minun suurin huoli on, kun katsoin, että pääkirjoituksessa Times , sanoin itselleni, miksi he vain puhuvat Edward Snowden? Miksi hän on ainoa henkilö, joka Times on nostamassa esiin kuin henkilö saada armahduksen tai saada alennettua lause? Entä Chelsea Manning, nuori sotilas, joka paljasti Irakin sota Lokit, Afganistanin sota lokit, "Collateral Murder" video, Cablegate? Entä Jeremy Hammond, joka paljasti rikollisuuden suurten yksityisten yritysten ja vakoiluverkostoista perustettu yritysten? Entä Barrett Brown, joka on asetettu syytteeseen vain liittämällä linkki siihen, mitä Jeremy Hammond oli tehnyt? Entä Julian Assange ja Wikileaks, jotka ovat olleet todellinen julkaisijat paljon tietoa, että tiedämme Irakin sota Lokit, sekä Afganistanin sodan lokit ja Cablegate? Miksi eivät ole niitä ihmisiä New York Timesin artikkelissa samoin?
Ja te tiedätte, on vaikea tietää kaiken, miksi he eivät ole, mutta itse asiassa, jos tarkastellaanTimes "kriteerit, miksi he ajattelevat Snowden pitäisi saada armahduksen, voit soveltaa näitä perusteita Chelsea Manning tai muita ihmiset olen maininnut. He altistuvat hallituksen rikollisuuteen. Tietenkin me tiedämme, että Chelsea Manningin työ, onko se kidutus keskuksia Irakissa, onko se tapot ja murhat "Collateral Murder" video, onko se 15000 extra ns vakuuksia murhaa siviilejä, joka tapahtui Irakissa, oliko luvaton sodan Jemenissä. Voisimme mennä ja.Joten muut ilmiantajien, muut totuuden ääntenlaskijat, ne sopivat, että kriteerit, paljastaen hallitus rikollisuus ja korruptio.
Ne sopivat myös muut kriteerit Times esittää. He eivät todellakaan ole toinen tapa saada nämä tiedot pois. Chelsea Manning meni kansan edellä häntä komentoketju. He eivät halunneet tehdä mitään. Ja myös, koska on selvää, Chelsea Manningin materiaalia ja muuta materiaalia, joka on paljastettu näiden lähteiden ei loukkaantunut millään merkittävällä tavalla kansallista turvallisuutta. Joka tuli ulos Chelsea Manning oikeudenkäyntiä, kun hallitus yritti todistaa sen.Lopulta asiansa hajosi.
Joten tässä näet kolme kriteeriä Times koskee Ed Snowden. Kun he sovellettu Chelsea Manning, Julian Assange, Jeremy Hammond, Barrett Brown, ne ihmiset pitäisi myös saada pääkirjoitukset paperit kuten The Times . Antaa näille ihmisille armahdusta. He ilmiantajien tai totuuden ääntenlaskijat. Ne pitäisi saada se.
Joten sinun täytyy kysyä, mitä todella tapahtuu täällä. Ja mielestäni mitä täällä tapahtuu on hyvin yksinkertainen. Mitä Edward Snowden teki, hänen uskomattomasta luottoa, koska se on tehnyt tämän maailman hyvin erilainen kuin se oli ennen kuin hän aloitti, on kertoa meille, että NSA vakoilee meitä kaikkia ja paljon maailman johtajat ja paljon yrityksiä ja paljon asioita kaikkialla maailmassa. Ja ihmiset ovat hyvin huolissaan siitä.
Mitä Chelsea Manning ei ollut kertoa meille, että Yhdysvaltain armeijan ja hallituksemme tappavat siviilejä ympäri maailmaa, lähtevät mukaan kidutus ympäri maailmaa. Mutta mitä hänen paljastuksia - tai mitä hänen paljastuksia tehdä, mitä Chelsea Manningin do, puhumme emme me amerikkalaiset, ei mitä minulle tapahtuu, mutta mitä tapahtuu muille ihmisille. Ja tässä tapauksessa muassa ainakin monissa Chelsea Manning asiakirjat, ovat muslimeja. Ne ovat, lainaus, toiset. Ja mielestäni on, että jollakin tavalla amerikkalaiset välittävät paljon enemmän siitä, mitä heille tapahtuu kuin he välitä siitä, että Yhdysvaltojen ja sen sotilaallisen toteuttaa sotarikoksista, sotarikoksia kaikkialla maailmassa.
Nyt jotkut ihmiset sanoisivat, no, te tiedätte, Ed Snowden luonne on eriytetään kuin Chelsea Manningin tai Julian Assange tai Jeremy Hammond tai Barrett Brown, ja he tavallaan määrite erilaista kohtelua, tiedätte, miten he esitteli itsensä, luonteen heikkouksien, tai että jotenkin Chelsea Manning, lainaus, polkumyynnillä asiakirjoja, Edward Snowden tiesi, mitä hän otti. No, te tiedätte, mielestäni ne ovat vain tekosyitä, että voit hakea, että ei todellakaan ole sovellus, mitä todella tapahtuu täällä, koska se, mitä täällä tapahtuu, kuten sanoin, on yhdessä tapauksessa se mitä meille tapahtuu, eikä mitä tapahtuu muille.
Minun viestini, todella, tästä erityisesti, segmentti minun raportissa on, että Times ja jokaisen meistä pitäisi varmistaa, että taistelussa armahdusta ja Edward Snowden, meidän pitäisi varmistaa, että aina siellä pantheon sankareita me taistelemme armahdusta ovat Chelsea Manning, Julian Assange, Jeremy Hammond, ja Barrett Brown. Vasta sitten aloin sanoa ehkä on toivoa tässä ensi vuonna, että ilmiantajien ja totuuden ääntenlaskijat katsottaisiin sankareita ne ovat meille kaikille.
Kiitos.
NOOR: Kiitos paljon, Michael Ratner.
Ratner: Jaisal, kiitos siitä minulle.
NOOR: Voit seurata meitä Twitterissä @ therealnews, Tweet minulle kysymyksiä ja kommentteja @ jaisalnoor.
Kiitos paljon tulitte.

Ei kommentteja: