Sivut

perjantai 10. tammikuuta 2014

Noam Chomsky: AMERICAN politiikka on laskeutunut hulluuteen, Pure raakuus

Post Kategoriat: Kanada
Zach Carter ja Ryan Grim | perjantai, 10 tammikuu 2014, 07:19 Peking


Kirjailija ja aktivisti Noam Chomsky sanoi, että kongressin kiista ulottuvat työttömyysetuuksien on näyttöä siitä, että Yhdysvaltojen politiikassa on laskeutunut hulluuteen.
"Kieltäytynyt toimittamasta hyvin pieni elintason ihmisille, jotka ovat joutuneet tämän monstrosity - se on vain puhdasta raakuudesta", Chomsky sanoi aikana haastattelussa HuffPost Liveen. "Ei ole muuta sanaa."
Chomsky on johtava amerikkalainen henkisen tunnettu aluksi hänen akateemisen työn alalla kielitiede. Hän on sittemmin tullut vaikutusvaltainen aktivisti ja edistyksellinen poliittinen ajattelija.
HuffPost julkaisemme otteita sen haastattelussa Chomsky yli ensi viikolla.
Republikaanit nähden ruoka-leima leikkauksia viime vuonna, ja estetty juttu laajentaa työttömyysturvaan budjettineuvotteluissa joulukuussa.
Tiistaina kourallinen republikaanit liittyi senaatin demokraattien etukäteen laskun palauttamalla etuja kolme kuukautta, mutta sopimus on edessään ylämäkeen taistelu GOP-ohjattu House.
Tällä hetkellä noin kolme ihmistä etsii työtä kaikkiin töihin avaamista Yhdysvalloissa.
Chomsky sanoi, että viimeaikainen taloudellinen lamakausi, mutta eivät ole yksittäisiä ilmiöitä, vaan tuotteen vuosikymmenien talouspolitiikkaa harjoitetaan American eliitin.
Eräät tärkeimmistä muutoksia olivat allekirjoittamisesta Maailman kauppajärjestön sopimusten, Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimuksen ja sääntelyn purkaminen suurteollisuuden, hän sanoi.
"Yleinen ja erittäin vakava ongelma taloutta, joka tuijottaa meitä kasvoihin ... jolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa huonoja omenoita kongressissa", Chomsky sanoi.
"Nämä ovat syviä rakenteellisia ongelmia, joiden tekemistä itse asiassa uusliberaali hyökkäys väestöön, ei vain Yhdysvaltojen vaan maailmasta, joka on tapahtunut viimeisen sukupolven. On alueita, jotka ovat paenneet, mutta se on melko laaja. "
Chomsky kertoi HuffPost että yritysten etujen hallitsevat politiikan asialistalla demokraattisen puolueen, ja asia konservatiivinen tutkija Norm Ornstein huomautuksen siitä, että republikaaninen puolue on "ajautunut kirjon" ja ei enää toimi vakava parlamentaarinen kokonaisuus.
"On tapana sanoa vuotta sitten, että Yhdysvallat on yhden puolueen valtio - liiketoiminnan puolueen - kanssa kahtia, demokraatit ja republikaanit", Chomsky sanoi.
"Se ei ole enää totta. Se on edelleen yhden puolueen valtio - business puolue - mutta nyt se on vain yksi ryhmittymä. Ja se ei ole demokraattien, se on kohtalainen republikaanit. Niin sanotun uuden demokraatit, jotka ovat merkittävä voima puolue, ovat melko paljon, mitä käytetään olla kohtalainen republikaanit pari vuosikymmentä sitten. Ja loput republikaanipuolueen on juuri ajautunut spektrin. "

Saat videoesitys, klikkaa tästä:  http://www.informationclearinghouse.info/article37330.htm

Zach Carter ja Ryan Grim

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:


Lisää kommentteja

Ei kommentteja: