Sivut

maanantai 6. tammikuuta 2014

Kuva: Presidential Press
Paina PSUV -. Maanantaina pidetyssä kokouksessa Miraflores Palace tasavallan presidentti, Nicolas Maduro, puheenjohtaja kansalliskokouksen ja ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Yhdistyneiden sosialistipuolue Venezuela (PSUV), Diosdado Cabello, sanoi, että " vuonna 2014 tarvitaan jatkamaan työtä yhdessä siirtää maan eteenpäin ja varsinkin köyhimpien ihmisten Venezuelan, ehdottomasti ei menetä mitään. "
Hiusten sanoi kansalliskokouksen toiminut 2013 ja liittolainen kiinnitetty Revolutionary hallitukselle kädessä kumppani Nicolas Maduro ja komentaja Hugo Chavez.
"Kaikki sai kansan tukemiseksi ja hankkeiden vallankumoushallitus, voida hyväksyä, koska me todella uskomme, että tämä on historiallinen hetki Venezuela", hän sanoi kansallinen johtaja.
Hän totesi lisäksi, että tämä historiallinen hetki maassa "pitäisi saada sinut ajattelemaan monia epäitsekäs ja trendi ryhmille tai etuja, jos he haluavat mennä Isänmaa-kyseenalaisti-kohti antaneet Amerikan imperiumin ja maailman tai täyttä itsenäisyyttä kuin ystävämme Hugo Chavez sanoi: Itsenäisyys ja sosialistisen isänmaan ei voi olla ilman toista, mikään maa ei voi olla riippumaton ja vapaa kapitalismissa. "

Ei kommentteja: