Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

Center for National Security Studies on vahtikoira puolustavia kansalaisjärjestöjä,
ihmisoikeuksien ja perustuslaillisen
rajoituksia valtion vallan

Tuki kansalaisvapauksien sekä oikeus

Auttaa Centerin suojella perustuslaillisia oikeuksia ja kansalaisvapauksia kansallisista turvallisuusvaatimusten mukainen! Lahjoita tänään.
Lahjoita CNSSTilaa uutiset RSS-bookmarklet
"Ehkä se on universaali totuus, että menetys vapauden kotona on perittävät vastaisia ​​säännöksiä vaara, todellinen tai teeskenteli, ulkomailta"
James Madison, 13 toukokuu 1798

CNSS Valokeilassa Issues

House oikeuslaitoksen komitea Omistaa kuulemistilaisuus NSA Surveillance
Kate Martin todisti toisessa paneelissa House oikeuslaitoksen komitea kuulemistilaisuus "valvonta hallinnon käyttöön Finanssivalvonnan Viranomaiset." Lue hänen kirjallisen lausunnon tästä .    
Julkaistu 19 heinäkuu 2013
"USA on salaa kerääminen Records Verizon kehottaa"
New York Times  kattavuus Verizon  Finanssivalvonnan tuomioistuimen päätöksen  tarjolla analyysi Kate Martin: "puuttuu joitakin selityksiä En ole ajatellut, tämä näyttää suurin hyökkäys yksityisyyttä, koska NSA wiretapped Amerikkalaiset selkeästi vastoin lakia ... Millä mahdollinen perusta on hallitus kieltäytyi kertoa meille, että se katsoo, että lainsäädännössä sallitaan tällainen pyyntö? "
Julkaistu 05 kesäkuu 2013
CNSS "julkilausuma presidentin Counterterrorism puhe
Kate Martin: "Olemme tyytyväisiä presidentin historiallinen sitoumus lopettaa sotaa al-Qaida: hän on sitoutunut, että sotilaallisen voiman on oltava viimeinen keino ehkäistä terrori-iskuilta ja hänen tunnustuksensa, että kansalaisvapauksien kunnioittamisen ja sitoutuminen perustuslaillisen järjestyksen vuoksi maa vahvempi. "    
Julkaistu 23 toukokuu 2013

Resurssit

Review Board Issues "Vahva raportti," CNSS kehottaa puhemiestä Lopeta Bulk Collection

Kate Martin ilmestyi CBS Newshour kommentoida uuden raportin ja kehottaa hallintoa lopettamaan suurin kokoelma amerikkalaisten viestinnän metatiedot. Toimitusjohtajan katsaus ryhmän Intelligence-ja viestintätekniikan raportti, nimeltään "vapaudesta ja turvallisuudesta huolehtiminen muuttuvassa maailmassa ", annetaan suosituksia uudistaa kansallisen turvallisuuden valvonnan käytäntöjä.  
 Julkaistu 18 joulukuu 2013

Muihin kommentit CNSS ja PCLOB NSA Surveillance

Keskus toimittaa suosituksensa yksityisyyden ja kansalaisvapauksien valvontalautakunta sen valmistautuessa julkaisee raportin NSA valvontaa. 
 Julkaistu 24 lokakuu 2013

CNSS tiedostot Motion Finanssivalvonnan tuomioistuimeen Puhelin Metadata Tilaukset

CNSS jätti liikkeen Foreign Intelligence Surveillance Court pyytävän julkinen tiedotustilaisuus NSA: n suurin puhelinliikenteen metatietojen ohjelman, ja en Banc tuomioistuimen arvioinnin kohteena.
Seitsemän viime vuoden aikana, Finanssivalvonnan tuomioistuin on pakottanut tuotannon National Security Agency "all" Call Detail Records paitsi välisten puheluiden Yhdysvalloissa ja ulkomailla mutta niille "kokonaan sisällä Yhdysvalloissa, mukaan lukien paikallispuhelut." Tämä kokoelma on vailla Yhdysvaltain historiassa. Silti näiden seitsemän vuoden aikana FISA tuomioistuin on kuullut vain hallitus, salassa, on ratkaiseva kysymys, onko kongressi on valtuuttanut Toimeenpanovalta harjoittaa massiivinen henkilötietojen kerääminen että näennäisesti ei ole päätepiste. CNSS on pyytänyt tuomioistuinta kuulla nyt molemmilta puolilta.
Lue loput tuomioistuimelle jättämä hakemus täällä .
 Julkaistu 17 lokakuu 2013
Selaa kaikki uusimmat resurssit

Ei kommentteja: