Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

ARVAA MIKÄ HOT CHRISTMAS GAME CONSOLE NSA MURTAUTUNEET

1 kuukausi sitten | Politiikka , US | Lähettäjä Michael Lotfi
Edward Snowden on sitä uudelleen. Viimeisimmät vuotanut toimitetut asiakirjat Guardian, New York Times ja ProPublica osoittavat, että monet NSA aineilla on unelmia työtä monien 20-vuotias college miehiä. Asiakirjojen mukaan, NSA aineet ovat luoneet todellisia merkkiä World of Warcraft ja Second Life ja käyttävät niitä vakoilla pelaajia.
Asiakirjat yksityiskohtaisesti, että NSA on massa tietojen keruu valmiuksien kautta Xbox Live -konsolin online-verkon. Verkosto tarjoaa yli 48 miljoonaa työtöntä eri puolilta maailmaa. Asiakirjat jopa osoittavat, että NSA on yrittänyt rekrytoida teknologiaa hyödyntävän käyttäjien tiedonantajina kautta pelaamista verkossa.
Asiakirjoista ei yksityiskohtaisesti kaikki terroristien toimintaa koskaan havaitaan verkossa tai pyydystäminen mahdollisia uhkia.
NSA kiisti kommentoida valvontaa Peliverkko. GCHQ, rinnakkainen brittivakooja toimisto, toimii koordinoidusti NSA kautta pelaamista verkossa. GCHQ ei vahvistaa tai kiistää pelaamista valvontaa.

Kymmenes muutos keskus , kansallinen think-tank, on aloittanut kampanjan lopettaa NSA valtion mitätöivää. Jos haluat lisätietoja, käy kampanjaa TÄSTÄ .
Seuraa Michael Lotfi kohteessa Facebook & Twitter

(Visited 34262 kertaa, 12 käyntiä tänään)
Michael Lotfi on Persian, amerikkalainen poliittinen analyytikko ja neuvonantaja asuu Nashville, Tennessee jossa hän toimii apulaisjohtajana Kymmenes muutos Centerissä. Lotfi perustettu TheLibertyPaper.org, joka on online-uutisten lähde, joka on käynyt päivittäin lukijoita yli 135 maassa. Lotfi myös kirjoittaa palstan Washington Times nimeltään "American Millennial". Lotfi valmistui top 5% hänen luokkansa Cupin Belmont University, palkittu yksityinen yliopisto sijaitsee kaupungissa Nashville, Tennessee.


Read more: http://benswann.com/guess-which-hot-christmas-game-console-the-nsa-is-hacking-into/#ixzz2qbP9Cezx
Follow us: @BenSwann_ on Twitter

Ei kommentteja: