Sivut

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Afrikkalainen Truth Israelin Apartheid: Gross huono kohtelu rikkoo KV lain

Post Kategoriat: Afrikka
Finian Cunningham / neljäs Media Uutiset | maanantai, 13 tammikuu 2014, 09:26 Peking
Afrikkalainen maahanmuuttajat osoittamaan mieltään rasistista politiikkaa Israelin hallinnon.
Yli kuusi vuosikymmentä sitten perustamisensa 1948, Israelin hallitus on piilotettu sen rikoksista natiivi arabien ihmisiä julkisivu "kansallisen turvallisuuden".
Israelin valtaajat ovat järjestelmällisesti varastettu maa syntyperäinen palestiinalaiset tappoivat, pahoinpidellä heitä, ja ajanut miljoonia maanpakoon tai osaksi surkeissa ghetoissa.
Mutta kun syytetty näitä räikeä rikokset ihmisyyttä vastaan, Israelin hallinnon puolustaa rasistisia kansanmurhaan käyttäytymisen turvallisuuden kannalta vastaan ​​"arabien terrorismia". Se on saanut pois tämän halveksittavaa farssia ja kansainvälisen oikeuden vastainen ja moraalin suurelta osin siksi kyyninen hemmottelu sen suojelijana Washington.
Amerikan presidentit toistaa mantraa "Israelin oikeus turvallisuuteen" - vaikka kyseisen järjestelmän ampuu alas palestiinalaista lasta, kuten se teki jälleen tällä viikolla, ja käynnistää ilmaiskuja perheen koteja, kouluja ja sairaaloita.
Siitä huolimatta tämä törkeää vääristymä on nyt paljastanut yllättävältä neljänneksellä, kun köyhdyttävät Afrikkalainen pakolaisia, jotka asuvat Israelissa nousevat paljastaa sen barbaarista politiikkaa. Ja Israelin järjestelmä on käsitellyt tämän asennus Afrikkalainen pakolaisongelma ainoa tapa, että se osaa - kautta häikäilemätön rasistisen sorron.
Kymmeniä tuhansia afrikkalaisia, jotka pakenivat Israelin poliittista turvapaikkaa viime vuosina tällä viikolla lähteneet kaduille Tel Avivin protestoidakseen epäinhimillisissä oloissa ne pakotetaan hyväksymään.
Viimeisten viiden vuoden aikana Israel on nähnyt aallon pakolaisia ​​Afrikasta. Useimmat heistä ovat tulleet ylittämällä Egyptin rajalla, usein kestävä vaarallisia matkoja ja käynnissä gauntlet salakuljettajien ja aseistautuneet jengit.
Siellä arvioidaan olevan noin 60000 afrikkalaista - lähinnä Sudanin ja Eritrean - turvapaikanhakijoita Israelissa. Virallisesti Israel on allekirjoittanut Yhdistyneiden Kansakuntien pakolaissopimuksen ja on siksi laillinen velvollisuus tarjota turvapaikka näille ihmisille.


Kuitenkin Israelin hallinnon kamppailevat käsitellä ennätysmäärä köyhyyttä ja työttömyyttä kahdeksan miljoonaa asukasta, se on vastaus Afrikkalainen pakolaisten julmilla toimenpiteillä.
Viime kuussa Israelin parlamentti antoi vihreää valoa pyöristää ylöspäin kaikki afrikkalaiset ja laita ne pidätyskeskuksissa odotettaessa karkotus takaisin lähtömaahan. Palattuaan kotimaahansa, pakolaiset lähes varmasti kohdata vainoa tai kuolema.
Tällainen callous siirto on suoraan vastoin kansainvälistä oikeutta. Kohdatessaan vankeutta erikoisrakenteisissa Israelin vankiloissa Negevin autiomaassa ja myöhemmin pakkopalauttamisesta, afrikkalaiset ovat aloittamassa protestimarsseihin saada kansainvälistä huomiota. "Olemme ihmisiä, ei eläimiä," lukea bannerit hallussa mielenosoittajia, jotka marssivat ulkopuolella suurlähetystöt Yhdysvaltojen ja Euroopan valtioiden Tel Aviv, houkutteleva kansainvälistä apua.
Afrikkalainen mielenosoittajat olivat tiettävästi pilkkasi rasistisia herjauksia Israelin väkijoukkoja. "Antajille".Mene takaisin Afrikkaan. "" Sinä valtaavat maamme. " 
Ironia tällainen parjaus voisi tuskin olla vähemmän karvaita. Rasististen hyökkäysten Israelissa vastaan ​​afrikkalaiset ovat nousseet viimeisen vuoden aikana, naisia ​​ja lapsia pahoinpidellään kaduilla vihaiset valkoinen väkijoukot. Useimmat näistä rasistiset hyökkääjät ovat itse tulokkaita Israelin tuotavat Yhdysvaltojen, Venäjän ja Etelä-Amerikassa ja koska nopeutetussa Israelin kansalaisuutta, koska he ovat juutalaisia. Nämä uudisasukkaat asuvat mailla, Israelin hallitus on laittomasti väärinkäytetty alkaen palestiinalaisia.
Tällä viikolla afrikkalaista anoen pakolaisaseman, Israelin hallinnon uusia suunnitelmia rakentaa satoja enemmän uudisasukas yksiköitä Jordanin laaksossa ja muualla Länsirannalla. Tämä oli taas Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry oli matkustaa Jerusalemiin, väitetään edistää "rauhanneuvottelut" välillä Israelin hallituksen ja palestiinalaisten, jonka israelilaiset ovat dispossessing hyvitetä kuusi vuosikymmentä.


Monet ihmiset ympäri maailmaa ovat heräämässä siihen, että Israelin hallinto on suorastaan ​​kauhistus. Liian kauan, sen vainoharhaisuus, taitavalla avustuksella American hallinnon kannalta on vääristynyt kansainvälisten käsitys. Mutta ei enää, miltä se näyttää.
Kasvava boikotti liikettä vastaan ​​Israelin hallinnon merkitsee vuoroveden muutos. Tänä vuonna on julistettu International Year of Solidaarisuus Palestiinan kanssa. Ihmiset ovat alkaneet ymmärtää totuus, että järjestelmä on ahdasmielistä "juutalaisten ainoa valtio", joka on rakennettu itse apartheid lakeja syrjinnän native palestiinalaisia.
Kampanjoivat laittoman Israelin miehitys palestiinalaisalueilla mailla on verrattu järjestelmän kanssa rikollinen Etelä-Afrikan apartheid. He sanovat, että kansainväliset pakotteet on myös kohdistettava Israelin hallintoa, jotta järjestelmälliset rikoksista ihmiskuntaa vastaan ​​loppuun.
Israelin rotusorron palestiinalaisia ​​enemmän kuin täyttää järjestelmä kuin apartheid valtion tuomittava ja hylkiö tila.
Liian pitkään, vaikka, Israelin ja Yhdysvaltain hallituksen propaganda on suojattu rasistisia laittoman miehityksen palestiinalaisten maata väärä kerronta "turvallisuus" ja "puolustus".
Tämä kerronta, aina nukkavieru, nyt nähdään räikeästi valehdella barbaarinen pahoinpitelyä Afrikkalainen pakolaisia.
Mitä turvallisuusuhka voisi naisia ​​ja lapsia rutiköyhä Afrikkalainen maat muodostavat Israelin hallinnon? Heidän brutto pahoinpitelystä kansainvälisen oikeuden vastaisesti vain todistaa todellinen ja vain luonto sionistisen kokonaisuus - se on rasistinen valtio sorron, joka on poistettava.

Finian Cunningham (s. 1963) on kirjoittanut laajasti kansainvälisissä asioissa, artikkeleita julkaistaan ​​useilla kielillä. Hän on maisterin tutkinto maatalouden kemian ja toiminut tieteellinen editori Royal Society of Chemistry, Cambridge, England, ennen kuin jatkaa uraansa journalismia.Hän on myös muusikko ja lauluntekijä. Lähes 20 vuotta, hän työskennellyt toimittajana ja kirjailijana Keskeiset tiedotusvälineet järjestöt, kuten Mirror, Irish Times ja Independent.

By Finian Cunningham

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

  • Mikään liittyviä artikkeleita

  1. wewee sanoi tiistai 14 tammikuu 2014, 14:23
    sdfsdfsdf
    Vastaa ]
    Tollef Ås Vastaus on  
    Israel tappava SUCKCESSFUL "bantustanin":
    Israel on jo pitkään ollut liittoutunut joidenkin Aftican todetaan: Päällimmäisenä, Etiopian imperiumi ja Etelä-Afrikkalainen järjestelmät tulevat mieleen. Jälkimmäinen on kiinnostavampi. Koska seuraus vanhan fasioned Euroopan siirtomaavallan, se loi "kotimaissaan". Israelin valtio (ei tasavallaksi, eikä demokratia tai monarcy) määrittelee itsensä kotimaa tiettyjen leigiously määritelty etninen ryhmä (juutalaiset / Hepr) ja jättää loput. Se on saanut nimensä Pohjois valtakunta Kanaan joka tuhoutui, eikä kukaan meidän aikanamme voi vaatia kunnon mistä tahansa kymmenen kadonneet heimot, jotka muodostivat että surullinen Israelin valtio. 
    bantustani populaatiot olivat rejistered sellaisiksi thair sisäisen SA passit. Ja samoin, Israelin sionistinen johto on todennut, että kaikki jäsenet maailman juutalaisuuden ovat acrually halukkaita ja innokkaita kannattajia omaansa, vain tilapäisesti tekee pimeää työtä pomoja ulkomailla, aivan kuten Egyptissä vanhaan, ne ovat nyt slaving kuten venäjä oligarcs, Federal Reserve johtajat, kaupunginjohtajat City of London, Wall Street ja muut sweatshops maailmantalouden. 
    bantustanin kuten Israel voi hyvin kutsua valkoinen tilapäisesti asuvien, vaan on pyrittävä varata suurin osa maa luottaa (tai etnisten / kansallisten säätiöiden ) siten, että se ei voi ostaa (eli osti takaisin) ei-Mustat, eli ei-juutalaisten. 
    Tietenkin valkoiset (blanke) eri puolilta maailmaa ovat tervetulleita tutustumaan hauskaa niin kauan, että ne eivät ole liian Arabia arabeja , mutta terroristit, Libanonin facists tai öljyä sheiks. 
    Huomioi, että maa, joka suhtautuu myönteisesti maahanmuutto kaikki vakuuttavat maailma ei ole tehnyt mitään satama pakolaisia ​​sotien Syyriassa. 
    Tietenkin bantustanin Israelin on hyväksyttävä, että sen valkoinen mestarit Länsi- Euroopassa ja Pohjois-Rio Grande on tiettyjä oikeuksia, mutta Voe ja katso: Lords ottaa ei kevyesti antaa Bantustanis Sudanista ot Eritrea läheskään Pelko Deal
    Vastaa ]

Ei kommentteja: