Sivut

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

AddThis Settings | AddThis

A

RAPORTIT / UUTISET

Paina PSUV. - Vallankumouksellinen voitto 01 tammikuu 1959, johtaja vallankumouksen, Fidel Castro, osa asuntoautoasi Santiago de Cuba pääkaupunkiin voitokkaasti kirjoittamalla Havannassa 08 tammikuu 1959 .
Jo aamuyöllä 1. tammikuuta Castro saapui Santiago de Cuba kärjessä hänen vallankumouksellinen joukkoja. Samalla tuli Havana joukot toinen kansallinen Front Escambray, ja tällaiset toimet alkoi ikonin Kuuban vallankumouksen.
Yhdestä parvekkeet kaupungintalo Santiago, Castro ilmoitti, voitto kapinallisten joukkojen tyrannimainen hallitus Fulgencio Batista, ensimmäinen yö, että samana vuonna erosi presidentin Kuuba ja pakeni Dominikaaninen tasavalta.
Kuuban vallankumous on ollut vallankumouksellinen prosessi, jonka muodostaminen alkoi myöhään yhdeksästoista luvulla, jolloin siellä oli epäonnistunut yritys saavuttaa mambises riippumattomuus Kuuban vastaan ​​Espanjan keisarillisen hallinnon liikettä, joka oli tärkeä rooli vapautusarmeijan.
Tällainen esimerkki isänmaallisuuden ja rohkeutta peri nuorempi sukupolvi, joka johti 1950-luvun alussa Fidel Castro komennossa kapinallisarmeijasta. Nämä taistelijat käyttöön uuden strategian aseellisen taistelun Batista diktatuuria saavuttaa vallankumouksellinen riemuvoitto, josta se on säilyttänyt sietokykyä Kuuban kansan, älykkyyttä ja kykyä vallankumouksellinen johtajuutta, ja vain taistelu että veljellinen maan itsenäisyyden.
Vallankumoushallitus purkaa uuskolonialistinen poliittisen järjestelmän: tukahduttavaa elimet liuotettiin ja hyödyntämiseksi täysimääräisesti taattuja oikeuksia kansalaisille.Julkinen hallinto organisoitiin uudelleen ja anastetun omaisuuden takavarikoitiin.Batistan sotarikolliset olivat eteen ja tuomitaan, huuhtoa korruptoitunut johto työväenliikkeen ja poliittisten puolueiden liuotettiin että oli palvellut tyranniaan.
Nimittäminen Fidel Castro pääministeriksi antoi nopeita toimenpiteitä suosittuja etuuden hinnan. Yleisen laskun vuokrien hyväksyttiin, rannat, ennen kuin yksityinen tehtiin saatavilla oman nautinnon ihmisiä ja yrityksiä, jotka monopolisoida julkiset palvelut ovat mukana. Maatalouden uudistusta laki eliminoitu kartanot kansallisti kaikki ominaisuudet yli 420 hehtaaria, ja antoi maan kymmeniä tuhansia talonpoikia ja vuokralaisia.
Koska riemuvoitto Kuuban vallankumouksen, hallitukset Yhdysvallat ovat toistuvasti yrittäneet voittaa se. Lukuisat hyökkäykset on toteutettu Kuubaa vastaan, ja nämä ovat vaihdelleet hyökkäyksiä Kuuban julkisilla paikoilla, kuten tulen store "El Encanto" pyrkimyksiin elämään ihmisiä kuin Fidel Castro ja Raul Castro.
Kuitenkin libertaarisen liike on pysynyt ajan mittaan, koska symboloi arvokkuutta ja vastustuskykyä tavoitteita kapitalistisen imperialismin, itsenäiseksi, ja viitekehyksen kaikille sorretuille kansoille.ddThis Settings | AddThis

Ei kommentteja: