"Pidän, joilla on sama ratkaisematon kysymys: jos minun kivääri väitti ihmisten elämää, niin se voi olla, että I. .. kristitty ja ortodoksinen usko jumalaan, oli syypää kuolemaansa?" Kalashnikov kysyi.
"enää elän", hän jatkoi, "enemmän tähän kysymykseen porat itsensä minun aivot ja enemmän ihmettelen, miksi Herra salli mies on pirullinen toiveet kateus, ahneus ja aggression".
Kalashnikov allekirjoitti kertova kirje itseään "orja Jumalan suunnittelija Mihail Kalashnikov".
lehdistösihteeri Venäjän patriarkka Cyril Alexander Volkov, kertoiIzvestia, Venäläinen sanomalehti, joka julkaistaan ​​Kalashnikov kirje, uskonnollinen johtaja oli saanut kirjeen ja oli kirjoittanut vastauksen.
"Kirkko on hyvin selvä kanta: kun aseita pyritään suojelemaan Isänmaa, kirkko tukee sekä sen luojat ja sotilaat, jotka käyttävät sitä", herra Volkov oli sanoneen.
"Hän suunnitteli tämän kivääri puolustamaan maataan, ei niin terroristit voivat käyttää sitä Saudi-Arabiassa."
Kalashnikov saanut useita Venäjän valtion kunnianosoituksia, muun muassa Leninin ja Hero Sosialistisen työväenpuolueen, mutta teki vain vähän rahaa aseensa.
Hän kuoli 23. joulukuuta jälkeen sairaalaan kuukautta aiemmin sisäistä verenvuotoa.
Olet varmaan kuullut, että kivääri legenda Kalashnikov - keksijä samannimisen "AK", joka tarkoittaa "Avtomat Kalashnikova", tai yksinkertaisesti "Kalashnikov-rynnäkkökivääri", on kuollut. Hänen perinnöstään varmasti muistetaan Venäjällä ja ympäri maailmaa.Tunnetuin malli hänen on AK47 - huolimatta siitä, että vuosikymmeniä vanhoja, se on edelleen yksi suosituimmista rynnäkkökivääreitä, ja monista syistä - se on halpaa, se on kestävä, se on luotettava. Se on jopa esillä lippuja joissakin maissa! Kuitenkin, se ei ole sujunut ilman kiistoja.
Tässä mitä meidän kuuntelijoita ajatella - useimmiten ne sopivat mitä täydellinen ase AK on.
Ephert Svosve on ilmeisesti ase harrastaja, kun hän kirjoitti: "Ak 47 erittäin tehokas ase, joka on luotettava, sillä ei ole katkoksia edes syvässä vedessä, voit käyttää sitä ja ampua, voi osua maaliin 1000 metrin päässä suuri vaikutus , helppo käyttää ja helppo riisua ja koota sen lyhyt aika "
Fred Knarr uskoo, että "Ilman tätä miestä, tämä aseen ja uhrata miljoonia venäläisiä tuloksista Suuren isänmaallisen sodan (WW II) olisi ollut hyvin erilainen. On surullista, että toiset käyttävät nyt samanlaisia ​​aseita tappaa miehiä, naisia ​​ja lapsia ympäri maailmaa. "
Danny Lee Halfhide muistuttaa, että Kalashniov "luotu ase, joka on myös symboli epäoikeudenmukaisuuden ja kyllä ​​käytetään taistelussa sanoi epäoikeudenmukaisuutta"
Ja toisaalta ääripäässä meillä on Amer Rai , joka kirjoitti "tämä kivääri aiheutti kuolemia lukemattomia viattomia, ja jokainen rikos-ja terroristien käyttää ja käyttää tätä asetta"
Tutustu keskusteluun Facebook-sivuillemme ja kerro meille, mitä mieltä olet kivääri legenda itsensä ja vaikutus hänen keksinnöt ovat jäljellä maailmassa.
Puhuminen tuliaseita. Tulitus tunnistusjärjestelmä dokumentoitu 39000 ampumistapausta Washington DC vuodesta 2006. Nimeltään ShotSpotter ei vain kaappaa laukausta ammuttu se voi myös tarkan sijainnin tapaus. Lisätietoja järjestelmästä, sen edut ja rajoitukset klo artikkeli voiceofrussia.com
Lukijamme, luonnollisesti, oli hieman hämmentynyt näitä tilastoja.
Katherine Boyes Oletko tosissasi? Kolmekymmentä kuusi tuhatta seitsemässä vuodessa. Vuonna ase vapaa-alueelle? Kuinka monta yli muualla maassa? Ja USA eivät koskaan myönnä sitä, jossa tilastot henkirikokset ovat alle keskiarvon. Se on hullua.
Luke Johnson toteaa, että "näitä numeroita, joka lisää jopa 15 ampumistapausta joka päivä." No, Luke, se on vain jos otat keskiarvon - Olen varma, että luvut ovat varsin korkea massiivinen firefigts.