Sivut

tiistai 2. syyskuuta 2014

Tänään jo syyskuu - miksei lennon MH17 mustien laatikoiden tietoja julkaistu luvatusti?

Lännen valtaliiton alue hukutettiin Donbassin aluejoukkojen ja Venäjän-vastaisiin väitöksiin kun Malaysian airlines lento MH17 ammuttiin alas Donetskin yllä 1,5 kuukautta sitten. Mustien laatikoiden arvioitiin sisältävän tärkeitä todisteita siitä mitä aikuisten oikeasti tapahtui, mutta tietoja ei paljasteta.
Toimittaja: Janus Putkonen
1.9.2014, Verkkomedia.org

Tänään jo syyskuu - miksei lennon MH17 mustien laatikoiden tietoja julkaistu luvatusti?
Malesialaiskoneen alasampuminen Donetskin taivaalla on ollut keskiössä siinä lokakampanjassa, jolla lännen poliitikot ja valtamediat ovat pyrkineet perustelemaan Venäjän vastaista politiikkaansa.
Ainoat faktiset todisteet tapahtumasta esitti välittömästi onnettomuuden jälkeen 21.7. Venäjän korkein sotilasjohto, jotka viittaisivat täysin päinvastaiseen totuuteen kuin länsi ja Kiovan hallinto olivat tapahtuneesta väittäneet.
Mitään pitäviä todisteita siitä, että Donetskin aluejoukoilla tai Venäjälllä olisi ollut mitään osallisuutta lähes 300 ihmisen kuolemaan ja matkustajakoneen alasampumiseen Donetskissa ei ole esitetty.
On nähty ainoastaan väitteitä, monin tavoin "debunkattuja" sosiaalisen median tilapäivityksiä, tulkinnallisia lausuntoja, epämääräisiä videopätkiä sekä epäilyttäviä nauhotteita. Mitään Venäjän valvontalaitteiden tutka- ja satelliittidataan verrattavaa länsimaat tai Kiova eivät ole esittäneet syytöstensä tueksi, joka auttaisi meitä selvittämään mitä oikeastaan tapahtui 17.7. Donetskin taivaalla.
Lennon MH17 mustat laatikot selvisivät tapaturmasta ehjinä ja varsin nihkeästi sekä ilmeisen tahdottomasti - myös YK:n turvallisuuspäätelmän vastaisesti - toteutettu onnettomuustutkinta lupasi jo yli kuukausi sitten, että lennon MH17 mustien laatikkojen sisältö julkaistaisiin elokuun loppuun mennessä. Mutta...
 
"Nyt on jo syyskuu, eikä mitään kuulu! Eivätkö ihmiset ymmärrä kuinka törkeästä salailusta ja vakavasta tietojen peittelystä nyt puhutaan?"

Lännen poliitikot ovat vaienneet tapahtuneesta ja valtamedia on vetänyt täydellisen pimentoverhon onnettomuuden tutkimuksille, joita pyrittiin myös kiivasti estämään Kiovan joukkojen hyökkäysoperaatioilla tuhoalueelle.


Nyt Keski-Donetskin alue on rauhoittunut ja lennon MH17 maahansyöksyalue on syvällä Donetskin aluejoukkojen valvomalla alueella, mutta kunnollista kansainvälistä, avointa tutkintaa ei ole siltikään suoritettu. YK:n siviili-ilmailuviranomaiset on pidetty sivussa salaiseksi muuttuneista tutkinnoista, eikä totuutta haluta enää kertoa, eikä lainkaan selvittää.
Kerrottiin, että vain osa mustien laatikoiden sisällöstä paljastettaisiin, mutta sitäkään vähää ei ole kuultu elokuun loppuun mennessä, kuten luvattiin. Länsimaat siis salailevat lennon MH17 todellisen kohtalon. Ja sille voi olla ainoastaan yksi selitys: Kyseessä oli törkeä valtioterroriteko - todennäköisesti käyttäen Ukrainan ilmavoimia.
Valheellisten uskomusten annetaan juurtua tapahtumasta, joka tasottaa tietä NATO-keskityksille Venäjän-vastaisille rajoille, ja Suomessa: NATO-isäntämaasopimuksen allekirjoittamiseen perusteettomilla uhkakuvilla pelotellen.
Ilmeisesti täydelliset mustien laatikoiden tiedot vaikeuttaisivat kovasti uusien EU-pakotteiden ja tulevien NATO-päätösten perustelemista. Valtamedia siis vaikenee, koska uutisointia ei ohjaa pyrkimys totuuteen vaan intressien palvelemiseen.
Matkustajakoneen alasampuminen halutaan siis unohtaa, koska tapahtuma teki jo tehtävänsä: lisäsi voimakkaasti Venäjän-vastaista mielipideilmastoa koko Euroopassa.
Suomen pääministeri Alexander Stubb käytti erittäin härskisti lentoa MH17 yhtenä kolmesta syystä siihen miksi maamme osallistui EU:n Venäjän vastaisiin pakotteisiin. Kaksi muutakin ovat vain todisteettomia lännen esittämiä väitteitä Venäjän toimista Ukrainassa. Tähän päivään mennessä Venäjällä ei ole ollut osallisuutta Ukrainan konfliktiin, koska siitä ei ole vieläkään esitetty mitään todisteita.
Mikään pakkohan Suomen ei olisi ollut liittyä Venäjän-vastaisiin talouspakotteisiin, jotka ovat aiheuttaneet jo valtavaa niin taloudellista kuin poliittista tuhoa. Asia paljastettiin Itsenäisyyspuolueen teettämässä selvityksessä.

Lue Verkkomedian raportit aiheesta:
  1. Malesialainen matkustajakone tuhoutui Itä-Ukrainan ilmatilassa – mitä on tapahtunut?  (VM 17.7.2014)
  2. Todisteet lisääntyvät Kiovan BUK-ilmatorjunnasta malesialaiskoneen tuhoutumisessa (VM 18.7.2014)
     
  3. Kymmenen virallista kysymystä, joihin Kiovalta vaaditaan vastausta matkustajakoneen tuhossa (VM 19.7.2014)
     
  4. Lento MH17: Riittävätkö nämä dokumentaatiot osoittamaan Kiovan syyllisyyden? (VM 20.7.2014)
     
  5. Lännen ja Kiovan syytökset perusteettomia - Venäjä julkaisi todisteet lennon MH17 tuhosta Itä-Ukrainassa (VM 22.7.2014)
     
  6. USA:n salailun jatkuminen vahvisti totuuden MH17-koneen tuhosta - dokumentaatio ja päätelmät (VM 23.7.2014)
  7. Ukrainan ilmavoimat todennäköinen syyllinen lennon MH17 alasampumisessa Itä-Ukrainassa (VM 10.8.2014)


Venäjän puolustusministeriö: "Yhä enemmän kysymyksiä lennon MH17 kohtalosta"
Lauantaina elokuun lähestyessä loppua Venäjän varapuolustusministeri antoi lausunnon, että lennon MH17 kohtalo pitää tutkia kunnolla, koska Vain vähän on tapahtunut, joka nostaa tapahtuneesta syyllistetyllä Venäjällä yhä enemmän kysymyksiä tapahtuman tutkimusten todellisesta tilasta.
"Miksei lennon MH17 mustien laatikoiden tietoja julkaista?" Kysyi Venäjän puolustusministeriöni Anatoly Antonov lauantaina televisiohaastattelussa.
"Boeing-777 katastrofi nostaa entistä enemmän kysymyksiä. Mutta vain harvat ovat puhuneet siitä enää viimeaikoina. Samaan aikaan Venäjän puolustusministeriö yrittää ravistella kolleegojaan Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Ukrainassa liittyen asiaan. Ongelmaa ei tule unohtaa. Meidän tulee selvittää mitä Ukrainan ilmatilassa tapahtui. Ja mikä tärkeintä, mitä on tehtävä, että vastaavilta tragedioilta voidaan välttyä tulevaisuudessa", hän sanoi.
Hollannilla on vetovastuu onnettomuustutkinnasta, mutta tutkimusten johtopäätökset ovat täysin epäselvät, eikä tietoja suostuta julkaisemaan. Venäjä on nostanut tutkimuksen heikkoudet YK:n turvallisuusneuvostossa asialistalle ja vaatinut asiaa koskevan turvallisuusneuvoston päätöslauselman toteuttamista.

Lue myös:

Lennon MH17 mustien laatikoiden tietoja salataan - tutkinta aiotaan painaa villaisella

Ei kommentteja: