Sivut

maanantai 29. syyskuuta 2014

KOKO MAAILMA MAKSAA ANGLOSAKSIEN TALOUSIMPERIUMILLE 12 BILJOOANAA DOLLARIA ($ 12 000 000 000 000) SUOJELURAHAA
Jos rahasi eivät tunnu riittävän, niin tässä on siihen syy…
Tribute Maailman maksaa Empire
Hugo Salinas hinta
09.18.2914
Kansainvälinen rahavarantoon asettaa uusi ennätys merkki tämän kuun alussa: he nyt määrä on hieman yli $ 12.000.000.000.000 dollaria.(12000000000000dollaria dollaria, kun laskemme kaikkien varantojen dollareissa. Suurin osa varauksista on dollareissa ja loput on jaettu euroa, puntaa, jeniä ja Sveitsin frangia.)
Mitä tämä valtava määrä tarkoittaa?
Varaukset mitata määrän luoton viejämaiden maailman ovat myöntäneet maihin (ja EMU - Euroopan rahaliitto) että kysymys valuutat pitää riittävinä toimimaan varauksia keskuspankkien maailmaan. Että tämä on luotto on aivan selvää, koska 12000000000000dollaria varantojen dollareissa, euroissa, jne, on sijoitettu joukkovelkakirjalainoihin, jotka ovat lupauksia maksamaan osa Yhdysvaltojen, EMU tai muille, ja velkakirjojen haltijoille on velkojat, toisin sanoen ne ovat laajentaneet luottoa.
Rahavarantoon Meksikon keskuspankin sisältyvät edellä mainitun summan;mikä tarkoittaa, että Meksiko myöntää luottoa, lähinnä Yhdysvaltoihin, koska suurin osa varannoista Banco de Mexico on sijoitettu dollari joukkolainoihin.
Puolestaan ​​luottoa takia Meksiko ei ole maksettu, mitä se on velkaa.Meksikolaiset rahoittavat USA, Eurooppa ja muut, jotka myöntävät varantovaluutoista, että missä määrin Meksikon keskuspankki pitää varantoa määräisiä joukkovelkakirjoja dollareita, euroja ja muita valuuttoja.
Elokuusta 1971, jolloin maailman maissa enää olla mahdollisuus saada kultaa maksavat suotuisa saldot kaupan, tai luottoa vastaanottamalla dollaria, määrä valuuttavarannoista maailman keskuspankkien on kasvanut hirvittävän. Koska ei ollut enää maksua kultaa, maailma ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin myöntää luottoa, kun se odotti todellinen maksu - joka ei ole saapunut, eikä koskaan saapuu.
Kalju Totuus on, että 12000000000000dollaria dollaria on keisarillinen kunnianosoitus poimittu kaikista maista, jotka eivät myönnä varantovaluutta, ja toimitetaan maihin, jotka myöntävät varantovaluutoista, aikana viime 43 vuotta. Se ei voi olla mitään muuta kuin keisarillisen kunnianosoitus, koska nämä varat ovat joukkovelkakirjoja, jotka eivät koskaan maksetaan. Vienti vaihtaa joukkovelkakirjoja, jotka eivät koskaan makseta ovat kunnianosoitus johon viejänä maailma on toimitettu Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan.
Kun Caesar hyökkäsi Britanniaan vuonna 54 eaa hänen legioonaa piti leikata palasiksi useita tuhansia brittejä. Jälkeen britit antautui, hän asettaneet Britanniassa vuosittain kunnianosoitus tai stipendia, toimitetaan muodossa valikoituja arvokkaita tavaroita. Tämä kunnianosoitus britit maksettu neljän seuraavan sadan vuoden aikana. Kunnianosoitus on mitä ylläpitää ja ruokkii Empire.
Älä kuitenkaan koskaan historiassa ole ollut mitään kokoelma keisarillisen kunnianosoitus asteikolla nykyisen taloudellisen järjestelmän, maksaa tuontia velkakirjoilla, joita ei koskaan makseta. Pirullinen asia on, että tuskin kukaan ymmärtää sitä.
Vain maksun kultaa voi peruuttaa kansainvälistä velkoja.
Niin kauan kuin kulta ei käytetä ratkaista kansainvälisiä velkoja, kuten aiemmin asiassa jopa vuoteen 1971, niin maailma jatkaa kunnioitusta maihin, jotka myöntävät varantovaluutoista; viejämaiden tulee kohteen luovutuksen osa heidän omaisuutensa - turhaan vaihdossa. Tällainen on pohjimmiltaan kunnianosoitus.
TykkääTykkää ·  · 

Ei kommentteja: