Sivut

lauantai 27. syyskuuta 2014


Finitro Forte Plus

Finitro Forte Plus -valmisteella on osoitettu olevan hämmästyttäviä tuloksia niveltulehduksen ja reuman aiheuttamien sekä muiden nivelkipujen hoidossa, ja sitä pidetään tehokkaimpana hoitokeinona kaikkialla maailmassa.
- Pitää nivelet joustavina
- Pitää luut vahvoina
- Nivelten rakennusmateriaali
- Edistää nivelten voitelua
- Auttaa säilyttämään ruston terveenä
- Edistää uuden rustokudoksen muodostumista
- Lievittää kipuja
- Helposti avattava pakkaus

Finitro Arthritis

Miten Finitro Forte Plus toimii?

Finitro Forte Plus on ainoa ravintolisä, joka sisältää glukosamiinia, kondroitiinia ja tyypin II kollageenia, joka on ruston pääasiallinen ainesosa. Korkealaatuisen tyypin II kollageenin annostelu ravintolisänä auttaa estämään niveltulehdusta aiheuttavaa ruston heikentymistä. Lisäksi se estää autoimmuunireaktioita reumapotilailla, mikä puolestaan auttaa vähentämään niveltulehdusta. Finitro Forte Plus sisältää myös MSM:ää sekä yrttejä, joilla on tehokas tulehdusta estävä vaikutus, minkä vuoksi useimmilla valmistetta käyttävillä henkilöillä nivelkivut vähenevät jo muutamassa päivässä. Finitro Forte Plus on tehokkain hoitokeino nivelkipujen lievitykseen.

Miksi Finitro Forte Plus?

Finitro Forte on tehokkain ravintolisä nivelkipujen lievitykseen, koska se sisältää tyypin II kollageenia. Tyypin II kollageeni on terveen ruston pääasiallinen ainesosa, ja se auttaa estämään ruston pinnan rikkoutumista. Luonnollisilla tulehdusta estävillä aineilla on nopea rauhoittava vaikutus, ja glukosamiini ja kondroitiinisulfaatit stimuloivat uuden ruston ja nivelnesteen muodostusta.

Riippumattomien tutkimusten tulokset:

  • Kahden viikon kuluttua kipuja on vähemmän.
  • Neljän viikon kuluttua nivelissä ei tunnu kipua juuri lainkaan. Rusto alkaa uusiutua, ja nivelten voitelu paranee hieman.
  • Nivelkipujen pitäisi hävitä kokonaan kahdeksan viikon kuluttua.Rusto uusiutuu ja nivelten voitelu lisääntyy.
  • 12 viikon kuluttua, kipuja ei enää ole, ja niveltesi pitäisi myös liikkua joustavammin. Ruston uusiutuminen ja nivelten voitelu ovat tällöin optimaalisia.
  • Finitro Forte Plus -valmisteen jatkuva käyttö elvyttää rustoa ja vie kohti kivutonta elämää.

Käyttöohjeet:

Kaksi (2) tablettia kahdesti päivässä veden kera ruokailun yhteydessä.

Ei kommentteja: