Sivut

torstai 18. syyskuuta 2014


Lauantai, 19 maaliskuu 2011

Kuka vastaa World War 2 ja 72 Million Dead?


Freemen

Rakkaat veljet,

World War 2, pääsyitä ja Adolf Hitler, Lies opetetaan;
Hitlerin halu maailman herruudesta.
Sovittelupolitiikka mukaan Englannissa ja Ranskassa.
Hitler hyökkäsi ja valloitti eri kansojen.

Nyt totuus, 
perustamissopimuksen War;
Sota Versaillesin, allekirjoitettiin 28 th kesäkuu 1919 oli työn International Bankers. He ottivat kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaakseen seuraavan maailmansodan. Britannian pääministeri Lloyd George kirjoitti: "kansainväliset pankkiirit pyyhkäisi valtiomiesten, poliitikkojen, toimittajien ja lakimiesten kaikki sivuun ja antoi tilauksensa imperiousness absoluuttista hallitsijoista.
Yhdysvaltain presidentti Woodrow Wilson, oli "neuvonut" Versailles Bernard Baruch, Ison-Britannian pääministeri Lloyd George, oli "neuvonut" Alfred Milner, Rothschild työntekijä, ja Sir Phillip Sassoon, suora jälkeläinen Mayer Amschel Rothschild, Ranskan johtaja Georges Clemenceau, oli "neuvonut" hänen sisäasiainministeri, Georges Mandel, jonka oikea nimi oli Jerobeam Rothschild. (Fritz Springmeyer, Illuminati Bloodlines). Thän tulkki oli Mantoux'n; ja sotilaallinen neuvonantaja oli herra Kis. Mielenkiintoista kaikki neuvojat olivat juutalaisia ​​useimmat edustavat International Bankers. "Johtajat olivat utuinen maantieteestä. Kuitenkin juutalaisia ​​sihteerit, olivat hyvin paikalla näissä asioissa. Nämä juutalaiset tapasivat kahdeksantoista iltaisin suunnitella seuraavan maailmansodan , ja vastaavasti kartoittaneet päätöksiä seuraavan päivän konferenssi "Big Four".

Nojalla sodan Versaillesin, Puola sai "putken" Itämeren sekä laajoilla alueilla Länsi-Preussi, jotka asuttavat saksalaiset. Tämä "putken" täysin erillään Itä-Preussi alkaen Reich, jolloin kaupan ja viestinnän vaikeaa tai mahdotonta. Aikana Allied keskusteluja rauhansopimuksen, Lloyd George, sitten Britannian pääministeri painanut tällä paikalla kartalle ja todennäköisesti kaikui sanat hänen sihteeri sanoi illalla ennen; "Täällä (olemme suunnitelleet) seuraava maailmansota alkaa!" Tuntematon Hitler oli miten Kansainväliset Pankkiirit olivat suunnitelleet 2 toinen maailmansota alkaa 20 vuotta aikaisemmin 28 th kesäkuu 1919.

Nojalla sodan Versaillesin, juutalaisten International Bankers leikata Saksassa useaan osaan ja lahjakas se muihin Euroopan maihin. Pala Saksa - Alsace-Lorraine oli lahjakas Ranskaan, pala Saksan Saarin alueen Hiilikaivoksia oli väkisin nostettu Ranskan protektoraatti, pala Saksa - Eupen, Malmedy, Moresńet, ja St. Vith oli lahjakas Belgiaan, pala Saksa - Pohjois-Schleswig onlahjakas Tanskaan, useita paloja Saksa - Hultschin ja Opava olilahjakas ja Tšekkoslovakiassa, useita paloja Saksa - Länsi-Preussi, Danzig, Posen ja Ylä-Sleesian oli lahjakas Puolaan, useita paloja Saksa - Rheinland ja Memel oli asetettu Kansainliiton ja näiden alueiden ihmisille olivat tulevaisuudessa äänestää, päättää, haluavatko he jäädä Saksaan vai ei. Kansainliitto myös valtasi maa voitti Saksan sopimusehdoilla Brest-Litovskissa. Osa tämän maan oli lahjakas Puolaan ja jotkut valmistaa uusia valtioita Viron, Liettuan ja Latavia.

Juutalainen International Bankers myös leikata Habsburgin useissa kappaletta ja nämä kappaleet lahjakas muihin kansakuntiin. Ensin se leikattiin kahteen maihin; Itävallan ja Unkarin, jotka sitten piti allekirjoittaa kaksi eri perustamissopimukseen, -
Itävalta pakotettiin allekirjoittamaan sopimus Saint Germain

Unkari joutui allekirjoittamaan sopimuksen Trianon

Hapsburg Empire on paitsi leikattiin kahtia, mutta iso pala on edelleen leikattu pois Empire muodostamaan kokonaan uuden maan Tsekkoslovakiassa. useita paloja Hapsburg imperiumi eli Böömin, Määrin, Opava Sleesian ja länsiosassa herttuakunnan Cieszyn, Slovakia ja Karpaattien Vähä muodostettu uusi Tšekkoslovakiassa.

Useita paloja Itävalta eli Galician itäosassa herttuakunnan Cieszyn, Pohjois County Orava ja Pohjois Spisz oli lahjakasPuolaan. Useita paloja Itävalta - Bolzano-Bozen ja Trieste olilahjakas Italiaan.

Useita paloja Unkari - Bosnia ja Hertsegovina, Kroatia-Slavoniassa Dalmatia, Slovenia ja Vojvodina oli lahjakas Serbialle muodostavat kuningaskunnan serbit, kroaatit ja slovenialaiset, myöhemmin Jugoslaviaan. (Eri etniset vähemmistöt tietoisesti yhdistettiin Jugoslavian International Bankers jotta he voivat ansaita rahaa tuleviin sotiin näiden etnisten vähemmistöjen).

Useita paloja Habsburg Empire Itävalta-Unkari - Transilvanian ja Bukovinan oli lahjakas Romanialle.

Kaikki Itä-Euroopan valtioista tuli napa suurten kansallisten vähemmistöjen. Kahdeksasosa Saksan väestöstä joutuivat äskettäin maiden vähemmistöjä. Kolmasosa etnisten unkarilaisten löysivät itsensä ulkopuolella asuville Unkarin vähemmistöjä.Alkaen rajansa ennen ensimmäistä maailmansotaa, se menetti 72% sen alueesta, joka väheni 325111 neliökilometriä (125526 sq mi) ja vain 93073 neliökilometriä (35936 m² mi). Se menetti myös 64% koko väestöstä, jota pienennettiin 20.900.000-7600000, ja 31% (3,3 pois 10,7 miljoonaa) sen etnisten unkarilaisten, jotka joutuivat yhtäkkiä ulkopuolella asuvat vasta määriteltyjen rajojen Unkari. Unkari menetti viisi kymmenestä väkirikkain kaupungeissa ja riistettiin suora pääsy merelle ja joidenkin sen arvokkaimmat luonnonvarat.

Tammikuussa 1921 kokonaismäärä vuoksi maksettavaksi Saksan sotakorvaukset päätettiin Inter-Allied Reparations komissiolle 269000000000 kultamarkkaa (vastaa noin 100000 tonnia puhdasta kultaa). Saksa oli vastuussa Maailmansota 1, kun se tuli auttamaan Austria.Though se oli Englanti ja Ranska, joka ensimmäisenä hyökkäsi Saksa.http://lovkap.blogspot.com/2010/05/world-war-1.html 

Ranska oli ensimmäinen rikkoa sodan Versaillesin kun se miehitti Ruhrin vuonna 1923
Julkinen halu Vapaus alkoi kääntää sodan Versaillesin;

Saar alue; 13 tammikuu th 1935 ; Jonka Versaillesin, erottaminen Saar maakunnan Saksasta oli lopettaa lopussa viidentoista vuoden aikana. Tämä ajanjakso päättyi tammikuussa 1935 ja vapaa äänestys väestöstä, valvoo italialaiset ja brittiläiset joukot, pidettiin päättää tulevaisuudestaan ​​kohtalostaan.Yhdeksänkymmentä prosenttia äänesti lisäämisestä verotettavaan natsi-Saksan kanssa. yhtään laukausta oli ammuttu.

Rheinland Mach 7, 1936; Rheinland oli 100% etnistä Saksan väestöstä. Jälkeen Ranskan joukot lähtivät lopussa 15 vuotta, koko väestön Rheinland puhkesi vahingonilo tervetulleeksi Saksan poliisi. Kun saksalaiset joukot tuli Rheinland oli Jubilation kaduilla Rheinland. yhtään laukausta oli ammuttu.


Berliinin olympialaisissa 1936, moraali ihmisiä oli korkea, oli euforia keskuudessa ja vapauden tunne, kun 15 vuotta kahleista orjuudesta sodan perustamissopimuksen Versailles. Tunnetta yleisen hyvinvoinnin ja hyvän olon jälkeen vuoden sorron kokivat julkisten mikä heijastui suorittaessaan ihmisiä kaikilla elämänaloilla. Vuonna 1936 Berliinin olympialaisissa; Saksa ylitti mitali yhteneväisiä 33 kultaa, 26 hopeaa, 30 pronssia. Yhdysvallat tuli huono toiseksi 24 kultaa, 20 hopeaa ja 12 pronssia.Habsburgin (Unkari + Itävalta + Tšekkoslovakia) voitti 17 kultaa, 13 hopeaa ja 8 pronssia.  

Itävalta 9 maaliskuu th , 1938, Itävallan liittokansleri Kurt von Schuschnigg vaatii julkista äänestää 13. maaliskuuta päättää, jos maa olisi pysyvät itsenäisinä, tai liittyä Saksa. Tämän jälkeen Itävallan liittokansleri Kurt von Schuschnigg eroaa. 12 thmaaliskuu 1938, Saksa ilmoittaa "Anschluss" (Union) Itävallan ja Saksan joukot ylittävät rajan hurraavat väestöstä. Vuonna kansanäänestys 99% itävaltalaisista äänesti liiton Saksan kanssa.T täällä ollut mitään uhkavaatimuksen eikä uhka, mutta sen sijaan oli ollut spontaani kansannousu Itävallan ihmisiä. Kun saksalaiset joukot saapuivat Itävallassa 12. maaliskuuta 1938 he löysivät katuja hurraavat väkijoukkoja riemukas itävaltalaisista joka tervehti heitä natsi tervehdyksen, suihkussa ne juhlavat ja heitti kukat jaloillaan. yhtään laukausta oli ammuttu.


Hurraavat itävaltalaiset tervehtiä Adolf Hitler kotikaupungissaan Braunau am Inn (14 maaliskuu 1938)

Hurraavat väkijoukkoja tervehtimään Hitler kun hän saapuu Wieniin. Itävalta, maaliskuu. 1938.

Syyskuu 1938 Sudetenland sen Enemmistö 95% saksalaisista halusi myös yhdistämistä Reich. Jotta voidaan arvioida tilannetta Britannian hallitus lähetti Herra Runciman sen sudeettialueella.Mietinnössään 16 syyskuu 1938 hän kirjoitti: "Minulla on suuri myötätuntoa syy sudeettisaksalaisten. On vaikea säännellään ulkomaisten kansa, ja vaikutelmani on, että Tšekkoslovakian sääntö sudeettialueella näyttää tällainen puute hienotunteisuutta ja ymmärrystä, ja niin paljon pikkumainen suvaitsemattomuutta ja syrjintää, että tyytymättömyyttä Saksan väestöstä on väistämättä raivoa ja kapinaa. " Tämän jälkeen Britannian hallitus liittyi kehotukseen tsekit sallia kansanäänestyksen sudeettialueella.

1 lokakuu st 1938, Sudetenland; Tšekin hallitus hylkäsi ehdotusta kansanäänestys. Kuitenkin he vapaaehtoisesti suostunut luopumaan Sudeten piirit koska nämä alueet olivat asuttuja täysin saksalaisten. yhtään laukausta oli ammuttu.


Näin "Münchenin sopimus" syntyi. Se ei johtunut uhkia ja kiristys Hitler, vaan kaikki osapuolet ovat yksimielisiä siitä, että sudeettisaksalaisten oikeutetusti kuului "Heim ins Reich" (kotona Reich.). 

30. syyskuuta 1938 pyynnöstä Chamberlain, Hitler suostui ei rakennettu Saksan laivaston edellyttäen Britannia suostuisi ei hyökätä Saksaan. Chamberlain Britannian silloinen pääministeri sovittu ja ne molemmat allekirjoittivat seuraavan sopimuksen, Hitler ei rakensi laivaston ja Britannian sopineet koskaan hyökätä Saksaan.

Neville Chamberlain ja Adolf Hitlerin Yhteinen päätöslauselma koskaan lähteä sotaan keskenään Again (30 syyskuu 1938)


Vuonna 1938, kaksi saksalaista tutkijat, Otto Hahn ja Fritz Strassmann, työskentelee Kaiser Wilhelm-instituutti Berliinissä, huomasi, että kun he pommittivat uraania neutroneilla he voisivat jakaa uraaniatomeja "ytimet kahteen osaan vapauttaa energiaa ja enemmän neutroneja (prosessia kutsutaan fissio.) Tästä oli selvää tutkijat että oli mahdollista luoda energiaa tuottavissa fissio ketjureaktion kuten neutronien yhden split-atomin kynnetään ympäröivien atomien, jakamalla ne myös. On ristiriitaisia ​​faktoja onko tutkimus lopetettiin siellä tai että se tapahtuisi edelleen, atomipommi rakennettu ja testattu, mutta kiistaton tosiasia on, että kun Hitler tajusi kauhu tällaisten aseiden ja laajuus inhimillistä kärsimystä, joka lähtee perässä, hän kielsi lisätutkimuksia ja tuotanto. Vuonna 1941 Saksan armeijan raivaaminen alkoi koota raportti, joka sijoittui aseita kehittämisohjelmia. Kehittämistä tai tuotantoa ydinaseita ollut missään kuvassa, se on ollut kokonaan kielletty jo vuonna 1939 .

14 maaliskuu th 1939; Tšekin presidentti Emil Hacha hyväksyy Adolf Hitler tarjouksen tekeminen Böömin-Määrin Saksan protektoraatti. Samana päivänä Slovakian ja Vähä julistaa riippumattomuutensa Tšekin hallitus Prahassa. Pylväät hyökätä ja miehittää Olsa alue. Unkarilaiset samoin miehitysjoukkojen raja-alueilla asuu unkarilaiset. jos Hitler oli halu maailman herruudesta sitten Hitler olisi ottanut haltuunsa nämä alueet Slovakiassa, Vähä, Olsa. Mutta Hitler ei ollut tällaisia ​​haluja. hän halusi ihmiset on vapaus valita oma tiensä. Hitler ei pyri ottamaan Slovakiaa, Vähä-, alue haltuunsa Puolan ja Unkarin tämä tehtiin mukaisesti toiveiden näiden alueiden ihmisille. Tšekkoslovakia uusi maa, joka luotiin kappaletta Saksan ja Itävallan lakkaa olemasta. yhtään laukausta oli ammuttu.

Oli tärkeää tarkistaa Versaillesin ja palauttaa Saksan Lands Saksaan. Tämä oli tarpeen korjata vahinkoja Euroopassa osana War Versailles'n. Oli tärkeää sallia kansanäänestyksen kaikilla aloilla, joka oli väkisin leikattu pois Saksasta, kun Saksa oli leikattu useaan osaan International Bankers / Rothschildien / juutalaisten vuoksi heidän henkilökohtaista hyötyä. Neljän vallan konferenssissa ehdotettiin joka säilyttäisi rauhan ja anna kansanäänestys kaikissa Saksan hallitsi alueita, jotka joutuivat leikattu pois Saksasta sodan sopimuksessa 1919 ja lahjakas muihin Euroopan kansat. neljän toimivaltuudet olivat Iso-Britannia, Saksa, Ranska ja Italia. 

Syitä World War 2;

Sotia rahoitetaan velalla. Jokainen, joka ohjaa velka tekee valtavaa voittoa itselleen aikana sotia. Sodat tarkoittaa voittoja International Bankers. Kansainväliset pankkiirit / juutalaisuus uskoi sen olevan vaarallista oppi, jotta ihmiset voisivat valita oman kohtalonsa. Ihmiset eivät saa olla vapaus valita rauhaa sodan . Näin ollen kansainväliset pankkiirit / Juutalaisuus päättänyt lopettaa rauhanneuvottelut.

International Bankers lopettamaan ehdotti neljää valta konferenssin turvata rauha, joka olisi mahdollistanut kansanäänestyksen entisen Saksan alueilla. 7. marraskuuta 1938 muutaman viikon kuluttua Münchenin sopimuksen ja juuri ennen matkaansa Pariisiin ja Saksan ulkoministeri von Ribbentrop, puolalainen Juutalainen Herschel Feibel Grynszpan murhasi Saksan kolmas valtiosihteeri Ernst von Rath, Saksan suurlähetystössä Pariisissa. Viiden luodit potkut lopettamaan ehdotetun laajentamisen Münchenin sopimuksen tarkistamisesta Versaillesin sallimalla kansanäänestyksen entisen Saksan alueilla.Samalla aiheuttaisivat International Bankers ja juutalaislobbaajien vuonna Washington ja Lontoo halusi sotaa.

Nojalla sodan nojalla / mielivaltaisesti Versaillesin Puolan annettiin "putken" Itämeren sekä laajoilla alueilla Länsi-Preussi, jotka asuttavat saksalaiset. Tämä "putken" täysin erillään Itä-Preussi alkaen Reich, jolloin kaupan ja viestinnän vaikeaa tai mahdotonta.Aikana Allied keskusteluja rauhansopimuksen, Lloyd George, sitten Britannian pääministeri painanut tällä paikalla kartalle ja todennäköisesti kaikui sanat hänen sihteeri sanoi illalla ennen;"Täällä (olemme suunnitelleet) seuraava maailmansota alkaa!"Tuntematon Hitler oli miten Kansainväliset Pankkiirit olivat suunnitelleet 2 toinen maailmansota alkaa 20 vuotta aikaisemmin 28 th kesäkuu 1919.


Alkaa sota;

21 maaliskuu 1939,  Hitler toistaa hänen vanha vaatimuksiin Puolaa vastaan ​​paluuta Danzig ja "Saksan Corridor" ja Reich.

22 maaliskuu 1939, Puola taas kieltäytyy Saksan vaatimuksiin paluuta Danzig ja "Saksan Corridor" tai sallia kansanäänestyksen.

23 maaliskuu 1939, Puola alkaa liikkeelle sen asevoimien. Että voimavarat on sodanjulistus.

31 maaliskuu st , 1939 British takuun Puola annetaan Mr. Chamberlain vahvuus väärä raportti (todennäköisesti kierrätetään kansainvälisten pankkiirien / juutalaisuus), jonka mukaan 48 tunnin uhkavaatimuksen oli toimitettu Saksan puolalaiset . Tämä raportti myöhemmin osoittautui vääräksi. Samalla kun tämä takuu, Chamberlain unohdin ei aggression antama takuu Britannian Saksaan jonka mukaan Hitler ei ollut rakennettu Saksan laivaston. 

Yhdysvaltain ulkoministeri James Forrestal, joka myöhemmin kuoli hämärissä olosuhteissa, kirjoitti Forrestal Diaries (Cassel ja Co, London 1952):
"Pelannut golfia Joe Kennedy [Yhdysvaltain suurlähettiläs Britanniassa, isä presidentti John Kennedy]. Hänen mukaansa Chamberlain julisti, että sionismi ja maailman juutalaisuuden ovat velvollisia [pakko] Englannissa tulla sotaa. " 

Ihmiset Danzig halusi epätoivoisesti palata Reich ja oli lentänyt Saksan lippu vuodesta 1937 alkaen katso kuva alla;

Koska sota rahoitetaan velalla ja on kannattavaa International Bankers, International Bankers / Juutalaisuus päättänyt, että nyt on oikea aika toteuttaa päätöksen 20 vuotta aikaisemmin aloittaa maailmansota - 2. Näin ollen toisaalta se kehotti juutalaisia ​​aloittaa exterminating saksalaiset Danzig, tietäen täysin hyvin, että se raivostuttaa fuhrer tulla pelastus saksalaisten Danzig ja toisaalta se oli Herra Halifax ja Churchill tiukasti taskussa pakottaa julistuksen World War 2 England. Heillä oli Winston Churchill (jotkut sanovat, koska niiden hoito) lokakuusta lähtien 24/29 1929, kun hän todisti valtaa juutalaiset pankkiirit vierailijoita Gallery of New Yorkin pörssi ja myöhemmin liittyi heihin kunniaksi "kaatua" on 29 lokakuu 1929.

Puola / Puolan juutalaisia ​​alkaa ohjelmia täydellinen tuhoaminen saksalaisten Danzig. Danzig ja Saksan käytävällä oli 98% etnistä Saksan väestöstä. Puolan viranomaiset aloittivat murhaamaan saksalaisia ​​Danzig ja Saksan Corridor. Saksan väestöstä oli rauhallinen, useimmat heistä olivat maanviljelijöitä. Yli 58000 kuoli käsissä kommunistien ja Puolan viranomaisille. Hitler vetosi Kansainliiton kymmeniä kertoja suojella heitä. Maailma ei nämä ihmiset vuonna 1939. 



10 elokuu 1939,  Albert Forster, piirijohtaja varten Danzig, käsitellään joukko 100,000 Danzig. Crowd hakee suojaa ja apua Saksasta. Hän vakuuttaa yleisö siitä, että Hän on kutsunut Hitler vapauttaa heidät ja Danzig. "Tunti vapautuminen on käsillä ... meidän Isänmaa ja meidän Führer Adolf Hitler, ovat päättäneet tukea meitä". Yleisö hurraa ennakoiden vapauttamista. Se on sama ohje, joka tänään YK: n turvallisuusneuvosto on tarjonnut ihmisille Bengasissa (Libya) (Jos vain Ranskassa, Englannissa oli tarjoutunut samaan apua ihmisille Danzig elokuussa 1939 72 miljoonaa ihmistä ei olisi kuollut).

25 elokuu 1939, Saksan lähetetään seuraavat vaatimukset Puolaan, -.
) paluu Danzig Saksaan.
b) Rautateiden ja tieyhteydet poikki käytävällä Saksan ja Itä-Preussissa.
c) luovutus Saksalle mitään Puolan alueella aiemmin valmiiksi WW1 Saksalle isännöi 75% tai enemmän etnisiä saksalaisia.
d) kansainvälisen hallituksen keskustelemaan luovutus Saksan käytävän Saksaan.

28 elokuu 1939, rohkaistuneena sodan takuu annetaan Englannissa ja Ranskassa, Puolassa kieltäytyi muuttamasta mielipidettään tai sallia kansanäänestys. 

01 syyskuu 1939, Kukaan ei voi sietää jatkuvaa murhaa heidän läheisilleen. Hitler lopulta otti asiat omiin käsiinsä. 1 syyskuu 1939 Saksan armeija ylittää osaksi Danzig pyynnöstä pelastaa saksalaisia ​​verilöyly.

03 syyskuu 1939, Britannia, Ranska, Australia, Uusi-Seelanti ja isäntä maissa Brittiläinen imperiumi hyökkäsi Saksa. Pian tämän jälkeen yli 100 maat samanaikaisesti sotaa Saksa (katso tästä) .Saksa oli vain puolustaa itseään. Hitler ei koskaan halunnut sodassa Englannin tai Ranskan Hän oli yllättynyt, kun he hyökkäsivät häntä, koska Saksan kaupunki Danzig kaupunki ottaa 98% etiikka Saksan väestöstä.  Niinpä Englanti ja Ranska olivat niitä, jotka julisti World War 2 julistamalla sodan Saksalle eikä toisinpäin kuten on virheellisesti opetetaan.

Juutalainen lehden Sentinel Chicagon painettu sen myöntämisestä 8 päivänä lokakuuta 1940:
"Kun kansallissosialistien ja heidän ystävänsä itkeä tai kuiskata, että tämä [sota] on saatu aikaan juutalaiset, he ovat täysin oikeassa."

Jos Saksa oli vastuussa ww1 tulitte tukea Itävallan kuin se oli Englanti, joka oli vastuussa WW2 tulit puolustaa Puolan hallintaoikeuden Danzig, saksalainen käytävä

Kuusi vuotta myöhemmin, 72 miljoonaa oli menehtynyt.Britanniassa oli rikki, konkurssiin ja menetti valtakunnan ja siten World Domination , Ranska ja Saksa kytevä pilata. Toukokuuhun 1945 puna-armeijan joukot miehitetty kaikkia suuria pääkaupungeissa Keski-Eurooppa: Wien, Praha, Budapest, Berliini. Sata miljoonaa ihmistä oli kantapään alla eniten barbaarinen tyrannia historiassa: bolshevikkien järjestelmän pahin terroristi, ne kaikki, Josif Stalin. Mikä syy voisi oikeuttaa tällaisen Horrors? Saksan ja Puolan sota oli tullut ulos riitelevät kaupunki Danzig, koko 1950 neliökilometriä, väestön 408000, 95 prosenttia saksaa, oli väkisin irrottaa Saksa Versailles vastaisesti Woodrow Wilsonin periaatteen itsemääräämisoikeus. Kaikki maailman johtajat ja monet Britannian johtajien ajatellut Danzig olisi palautettava sen 97,6% väestöstä oli äänestänyt vastaan ​​pakotti liiton Puolan kanssa vuoden 1919 sodan jälkeen koko Puolan ja puoli Eurooppaa on lahjakas sama Englannissa ja Ranskassa heidän kaari vihollinen Venäjä.



Oliko Danzig kannattaa sotaa? Toisin 7000000 Hong Kongnese joista British antautui Pekingiin, jotka eivät halua mennä, Danzigers olivat äänekkäästi palata Saksaan. Jos Hitler halusi maailmalle, miksi hän ei rakentaa strategiset pommikoneet sijasta kahden moottorin Dornierin ja Heinkels että voi edes päästä Britanniassa Saksasta? Miksi hän päästi brittiarmeijan mennä Dunkerquen? Miksi hän tarjoavat British rauhaa, kahdesti, kun Puola kaatui, ja uudelleen, kun Ranska kaatui? Miksi, kun Pariisissa kaatui, teki Hitler vaadi Ranskan laivasto, liittoutuneiden vaati ja sai keisarin laivaston? Miksi hän ei vaadi tukikohdat Ranskan hallinnassa Syyria hyökätä Suez? Miksi hän kerjätä Benito Mussolini ei hyökätä Kreikkaan?





Miksi Hitler ei käyttänyt kemiallisia aseita vastaan ​​Normandian maihinnousun?

Miksi Hitler ei rohkaissut ja melko kielletty tuotanto ydinaseita? 
Koska Hitler ei koskaan halunnut maailman herruudesta, mutta yksinkertainen kansanäänestys, jotta ihmiset voisivat liittyä Saksa, joka oli paloiteltu vuonna 1919 ja lahjakas muihin kansakuntiin (yllä). Hän ei koskaan halunnut sotaa.

Hitlerin Reichstag puhe 01 syyskuu 1939

Hitler puhui Saksan valtiopäivillä klo 10:10, aamulla syyskuun 1st.Hän muistutti hänen varamiehensä että Danzig "oli ja on saksalainen." Hän teki saman mielipide Käytävä, jossa hän oli ollut halukas luopumaan Puolaan, koska hän oli luopunut Alsace-Lorraine Ranskaan ja Etelä-Tiroli Italiaan, edun rauhan ja yhteistyön. Hitler korosti, että hän oli yrittänyt ratkaista kaikki Saksan ongelmat "rauhanomaista tarkistaminen ( friedlicher Revision ). " Hän tunnusti, ettei tätä pyrkimystä ja hän pahoitteli sitä, että monet käytännöt Englannissa oli ilmeistä ristiriidassa kansainvälisen oikeuden säännöksiä. Danzig ja Käytävä oli ongelmia, jotka oli ratkaistava. Hitler myönsi, että se voisi olla yhdentekevää West kun tämä oli olla, mutta tämä ei ollut totta Saksa. Ennen kaikkea se ei ollut yhdentekevää, satoja tuhansia ihmisiä kärsii jos ratkaisuun ei päästä. Hitler ilmoitti hänen asemaansa tässä kiistassa Saksan valtiopäivillä 28. huhtikuuta 1939 hän oli valmis jatkamaan neuvotteluja ratkaisun eroja sekä Ison-Britannian ja Puolan. Hän oli odottanut turhaan neljä kuukautta joillekin vastausta Puolan puolella. Brittiläinen neuvoi häntä 28. elokuuta, että Puola oli valmis jatkamaan neuvotteluja.Hän ilmoitti Britannian hallitus seuraavana päivänä, että Saksa oli valmis neuvottelemaan. Hän odotti turhaan vielä kaksi päivää vastausta Puola. Puolan suurlähettiläs vihdoin ilmoitti 31. elokuuta, että Varsovan hallitus harkitsee, onko se neuvotteli Saksan kanssa. Lipski ilmoittaneet, että ne ilmoittavat Englannissa, eikä Saksassa, heidän Mahdollinen päätös. Tämä tarkoitti sitä, että Puolan asenne 31. elokuuta oli todella kaukana siitä, mitä britit oli ilmoittanut sen olevan 28. elokuuta. Hitler lupasi, että hän ei koskaan pyytänyt ja koskaan pyytäisi mitään Isosta-Britanniasta ja Ranskasta. Hän kiihkeästi haluttu ymmärrystä Englannin kanssa ", mutta rakkaus ei voi antaa, yhdeltä puolelta, jos sitä ei ole saatu muista ( aber viemää kann nicht nur von einer Seite geboten werden, sie muss von der anderen ihre Erwiderung Finden ). " Tämä oli hämmästyttävä ilmoituksen johtajia kansakunta, joka oli hyökännyt Saksa vuonna 1914, oli kuollut nälkään satoja tuhansia saksalaisia ​​lapsia ja vanhuksia, ja uhkasi hyökätä Saksaan kaksikymmentäviisi vuosi myöhemmin kiista, jota ei vaikuttanut Yhdistyneen kuningaskunnan etuja. Itse riita vuonna 1939 sen, mitä muita näkyviä englantilaiset olivat vaatineet oli kaikkein vastenmielistä osa 1919 ratkaisun. Sir Austin Chamberlain, veli pääministeri lupasi vuonna 1925, ettei yksikään brittiläinen grenadier vaadittaisiin kuolla Danzig tai Puolan käytävän, jotka olivat pääosin saksaksi.

Britanniassa ei ole koskaan tunnustanut muiden kansojen oikeutta itsemääräämisoikeuteen, onko Intiassa (jossa ne, jotka suosivat itsenäisyys oli sidottu Englanti tykki) tai Irlannissa (jossa lähes koko väestö tuhottiin, koska ne eivät alistu Britannian herruudesta.)

Päivä toisensa jälkeen yleisö oli tulvii juutalaisten sodan propagandaa ja vääristelevät tilanteen. Lopulta heidän mielensä suljettiin vastaan ​​muita huomioon oikeudenmukaisuuden vaatimukset tai syy uudella iskulause,
Et voi luottaa Hitlerin sana . "

Tällä valhe yleisön lopulta stampeded osaksi heittää kaikki järki ja tuomion tuulet ja hyväksyä niiden nimellisarvoon sotapropagandaan lehdistössä.

Tämä iskulause on perustuttava vääristely Hitlerin varmuus on saatu enemmän kuin kerran jälkeen "vallankaappaus", kuten että otetaan Sudetenland, että hän "aikoi tehdä enää vaatimuksia."

Vääristelyyn makasi että lehdistö tasaisesti peitettynä merkittävä seikka, että "vaatimukset", joihin Hitler tarkoitettujen olivat koko ajan viisinkertainen luonteeltaan; ja kattaa nämä viisi aluetta otettu Saksassa saneli rauhaan, jossa väestö oli ylivoimaisesti Saksan eli Sudetenland, osa Tšekkoslovakian, Puolan osissa, Corridor ja Danzig.

Kuten Saksan joukot valtasivat jokaisen peräkkäisen jakso, se on mielestäni täsmällisempää sanoa, että Hitler julisti, että hän ei ollut enää kysyntää paitsi jo joka sisälsi Danzig.

Britannian kansalaisia ​​oli harhaan sen paina se olettaa, että kun Hitler kertoi enää vaatimuksia, ettei ollut koskaan mitään lausuntoa hänen vaatimuksia, jotka olivat edelleen käyttämättä.Heidät uskotellaan, että Hitler joko koskaan ole ollut muita vaatimuksia, tai että hän olisi hylännyt loput heti kun hän oli saanut yksi heistä.

Kun siis seuraavan erän lisättiin, juutalainen paina rakennettu tämän väärinkäsityksen harhaluulo, että Hitlerin sana ei voi luottaa. Rehellinen kohtelu ei tarvitse tällaista huijaukseen ja petokseen. Tällaiset menetelmät ovat vain tarpeen vahvistaa huonoja tai epäoikeudenmukainen syitä.

Onneksi meillä on rauhallinen ja kiihkoton tuomio tässä asiassa ei vähemmällä henkilö kuin myöhään Herra Lothian, Britannian entinen Yhdysvaltain suurlähettiläs Viimeisessä puheessaan Chatham Housessa tästä aiheesta, hän huomautti:

Jos periaate itsemääräämisoikeuden oli sovellettu Saksan hyväksi, sillä sitä on sovellettu häntä vastaan, se olisi merkinnyt paluuta sudeettialueella, Tšekkoslovakia, Puolan osissa, Puolan käytävä ja Danzig on Reich . "

Tässä on hyvin erilainen esitystapa on asia joka on ujutettu yleisölle vuonna 1939; ja se on totta yksi. Pieni ihme, että nämä seikat oli pidätetty tavallinen kansalainen.

Oli julkinen tajusi totuuden, että jokainen näistä vaatimuksista Hitlerin lepäsi perusta kohtuullisen oikeudenmukaisuuden, ihmiset olisivat päättäneet, ettei kysymys sodasta; ja se oli sota, ei totuus tai oikeudenmukaisuus, joihin kansainvälisen juutalaisuuden ratkesi.

Jos Saksa oli vastuussa WW1 tulit auttamaan Itävalta, (Historiallisesti Itävalta oli aina osa Suur-Saksa) kuin se on Englannissa, joka on vastuussa WW2 tulitte tukea Puolan yli Danzig ja Saksan Corridor hallussaan Puola . Englanti on maksettava sama vahingonkorvauksiin maailmaa on vastuussa WW2. Saksa maksoi vastaa 100000 tonnia puhdasta kultaa maailmansodan jälkeen 1. Nyt on vuorossa Englannin maksaa Saksassa vastaa 100000 tonnia puhdasta kultaa vaikka kuolonuhreja on yli kaksinkertaistunut.  

 Kaps


81 kommenttia:

  1. Kiitos paljon ystäväni. Olette tehneet historiaa erinomaisesti ja olen samaa mieltä jokaisesta sanasta olet kirjoittanut ehkä toiset lukevat tämän, jotta he voivat laittaa Saksan historiaa oikeassa asiayhteydessä
    Vastaus
    Vastaukset
    1. Lisää WW2 totuus, lukea Hellstorm Thomas Goodrich.Vanhimman veljeni oli sodassa ja näki amerikkalaiset tekevät enemmän julmuuksia kuin saksalaiset.
    2. mon Dieu, lukevat näitä ja monia muita alter historia takavuosina ja sodissa, im alkanut ajatella, että ehkä olisi ollut mitään "todellista" historiaa opetettiin luokassa .... surullinen surullinen surullinen !!!
  2. Hienoa työtä, todella selitti kuinka kansainvälisten pankkiirien petokset toiminut niiden hyväksi, jotka johtivat kuoleman Saksan keisarikunnan ja Euroopassa. Luin kirjoja aiheesta, mutta he eivät koskaan käytetä oikeita nimiä (lähinnä juutalaisten) on todellisia syyllisiä takana tuomitsevat Versailles'n sopimuksen.Kiitos
    Vastaus
  3. Amazing artikkeli, valtaosa uutinen minulle. Tulen varmasti esittää sen edelleen ystäviä.
    Vastaus
  4. Kiitän sisältöä ja lähde, koska olen nyt 84, pian 85, eläinlääkäri WWII, Pacific, ja koska lapsi muistaa joitakin historian osalta Saksan ja juutalaisten tapahtuu.
    En kuitenkaan muista, kaikki yksityiskohdat on kuvattu tässä artikkelissa on, ja tämä artikkeli pyrkii virkistämään muistia, niin taas, kiitos. Minulla on jo vuosia yrittänyt tutkia joitakin menneisyyden yksityiskohtia, mutta kuten olet varmaan tietoinen, ne, Juutalaiset ovat onnistuneet kautta ohjaus, poistamaan tällaiset historiaa kokoelmasta hyllyt hyväksi, että propaganda, jonka tavoitteena on saada enemmän myötätuntoa heidän yli totuus. Ne hallita täydellisesti mitä voi ja ei voi lukea, plus paljon tehdä taloutemme, ongelmana on, miten amerikkalaiset saavat viisasta tosiasiat ja lopettaa kanssa jatkuvaa tukea näille murhaava ihmisiä? On myös hämmästyttävää, että yhä useammat ihmiset ympäri maailmaa eivät välitä etsiä todellista historiaa Juutalaiset selvittää, miksi niitä ei hyväksytä tai luotettu kaikkialla maailmassa. Minä ainakin, ja kuten monet muut ei syntynyt vihaa tai epäluottamusta ketään, minun dislike ja epäluottamus juutalaisten oman tekemässä, lukemalla heidän historia ja henkilökohtainen tekemisissä heidän kanssaan. Tämä joukkomurha saksalaisten Puolassa oli tyypillistä niiden toimien kautta vuosisatojen, kun yrittää luoda paikka asettua, varastaa, murha ja takavarikoida heidän elämäntapansa. Niin, on hyvä, ja hyvä terveyteen.







    Vastaus
  5. Kuten historian opettaja tiesin kaikki tosiasiat. On mielenkiintoista miten olet laittanut kaikki faktat yhteen paikkaan aikajärjestyksessä, joka antaa erilaisen päätelmän
    Vastaus
    Vastaukset
    1. Jos opiskelija antaa tarkkoja vastauksia historian tentit ne reputti.
    2. Historia on joukko valheita sopimat Historioitsijat määräyksestä valtion. Mutta on toivoa joukossa muutama tuhat meistä, jotka kaikki vahvistetaan oikeus, vaikka maailma, joka on 70% pahaa muodossa tai toisessa. Kunnioittavasti Kaikki, pastori Robert Rankin Doggart, Ph.D.
  6. Luulen Tarinan on joka kirjoittaa historiaa, joka opettaa sitä ja whom.i sanoa, että nämä seikat olisi julkistettava isossa tavalla, jotta voimme oppia todellisen historian sijaan kierretty kirkastettu historian sopivaksi Joissakin on laajalti propogated totuutena.
    Vastaus
  7. mutta se oli hyvä Aasiassa että eurooppalaiset tappoivat toisensa .... nyt Euroopan herruudesta on mennyt ja kiinalaiset ja intialaiset ovat saapuneet .... ja kyllä, niitä ei hallitsivat juutalaiset.
    - "Han Rules"
    Vastaus
    Vastaukset
    1. Ei, juutalaiset hallitsemaan kiina samoin ....
    2. joten tulossa konflikti Kiinan ja lännen?
  8. Ja miksi koko kolmannen maailman sai vapauden.
    Vastaus
    Vastaukset
    1. kolmas maailma ei ole ilmainen. siirtokuntien koskaan päättynyt. enemmän afrikkalaista tapettiin Rhodes ja Leopold. Juutalaiset sanovat Hitler oli huonompi, koska 72million ihmistä kuoli 6.000.000 olivat valittu kansa.
  9. Väitätkö, että natsit vain halusi rauhaa ja vapautta ihmisille antaa heidän valita oma tiensä ja että meille on opetettu valheita heille "Voitot"?
    Vastaus
  10. Kyllä. Sinä, minä ja jokainen, joka uskoo rauhan, vapauden ja ihmisten valita oma kohtalonsa on natsi sydän.
    Vastaus
  11. Oletko myönteisen natseja sitten?
    Vastaus
  12. Kannatan jokainen, joka uskoo rauhan, elämän ja vapauden ja ihmiset voivat valita oman kohtalonsa ja se sisältää natsit oli sama rakkaus vapautta ja vapautta sekä Uuden-Seelannin pääministeri Helen Clark joka väitti päivänä maaliskuuta 2003; Irakin sota saattaa ei ole tapahtunut lainkaan, jos demokraattipuolueen ehdokas Al Gore olisi valittu presidentiksi.(Eli siellä, että George Bush kuten hänen isänsä oli sota monger ja työskenteli käskystä International Bankers.) Kannatan myös Kasarmi Obama joka valittiin lupauksensa lopettaa kaikki sodat, että USA on tarpeettomasti mukana alle republikaanit viime vuosikymmeninä. Kannatan sitä mieltä, että ulkomaiset joukot, missä ikinä he voivat olla täytyy lähteä ja Yhdysvaltojen on lopetettava miehitys vieraisiin maihin. Vasta sitten US tulla ulos velkansa Federal Reserve / International Bankers.
    Vastaus
    Vastaukset
    1. Joten miten on, että ne päättyvät kaikki sodat ja avoimuutta, leikkaus alijäämä puoli aikana ensimmäisellä kaudella, ja kaikki toivo ja muuttaa treenata ya?
    2. No, minä vastasin eilen illalla, mutta vastaukseni ei hyväksytty. Niin paljon sananvapautta. Ehkä tämä sivusto on agenda, joka ei halua avata totuutta? Voit olla tuomari. - Rev Tohtori Robert Rankin Doggart
    3. Tämä viesti ei keskustella presidentti Obama. sekä edellä vastaukset poistetaan yhden päivän jälkeen. Kyllä Obama ei hyväksy Israelin toimia Syyriassa, hän palauttaa joukkonsa Irakista ja yrittää kovasti Afganistanissa. Huolimatta Israelin vaativan, ei hyökätä Iraniin mutta onnistui aselepo ja hän vähentää alijäämää puoleen. POTUS ei freeman asti Federal Reserve ei ole täysin hallituksen valvonnassa. Mutta hän tekee paremmin kuin vaihtoehto paitsi ehkä Ron Paul.
  13. Mahtavaa nähdä toiselle puolelle todellisuudesta 24 vuoden jälkeen opetetaan muuten ... hyvää työtä! En yleensä pidä kertoa ihmisille, että minulla on saksalaista verta, koska vihan Saksaa vastaan ​​istutetaan sionistisen median täällä kotimaassani . Myös Saksan hallitus nykyään toimii etujen Britannian / sionistinen New World Order, ja he mieluummin antaa Saksan kansalaisuuden juutalaisille kuin omien sukulaisten että joutui pakenemaan hädän ... Minulla on kaikki asiakirjat kädet, mutta minulla ei ole paljon toivoa todistaessa saksalainen joskus.Valitettavasti tarina ei yksinkertaisesti pääty tähän, ja olen pakko olla eri mieltä myönteisen Barack Obama, koska hän työskentelee Bankers / sionistit vain kuten George Bush teki, ja se on hyvin selvää, että hän, yhdessä Israelin kanssa, on jo julistanut sodan Irania vastaan. Ne on taonta valheita ydinpommeja kehittämistä ja terrorismin tekosyynä hyökätä Iraniin. Olen vain pahoillani kaikkien viattomien Iranin veren tullaan vuodattamaan jos Ron Paul ei voita vaaleja Yhdysvalloissa. Bushin maine ei ollut hyvä sodan jälkeen, joten he hakivat hänen tilalleen jonkun, joka näytti erilaiselta ihmisten silmät vaan yksinkertaisesti huolehtia pankkiirien etuja samalla tavalla. Fox News on yrittänyt vakuuttaa ihmisille, että Ron Paul "" unelectable "", hahaha! Tiedäthän, "" tuhansia "" siviilejä on kuollut mielenosoituksiin Syyriassa, vaan _none_ kuoli Naton hyökkäyksiä vastaan ​​Libyassa. Sota mediaa parhaimmillaan!Meidän media ja koulut ovat täysin manipuloitavissa, ja joskus tuntuu yksin tämä: olen terroristi siitä, että sotaa? En kristitty eikä vastaan ​​juutalaisiin yleensä, sillä mielestäni siellä on aina viattomia ihmisiä toimii nuket korkeampia etuja. Rauha kaikille!










    Vastaus
  14. Kaikki juutalaiset eivät ole huonoja, mutta liian monet antavat allegence Israelille sijaan Amerikassa.
    Vastaus
    Vastaukset
    1. Olet tehnyt monia voimassa olevia, mutta voitko selittää joukkomurhat juutalaisen kansan Hitler
    2. ei ollut joukkomurhia juutalaisten Hitler. ystävällisesti katso todiste minun artikkeleita holokaustin. (Katso historia index0
    3. Kapil, Tiliotteessasi edellä ei ole edes vastauksen arvoinen. Oletan meidän täytyy heittää pois kaikki valokuvat, eikö?
    4. Tohtori Robert, olen tutkija. Puhut tietämättömyydestä.Mene läpi artikkelini ja valokuvia holokaustin ja sitten vastata.
  15. Rakas ystävä,
    kiitoksia paljon verkkosivuilla olet created.May Jumala siunatkoon teitä !!! En todellakaan tiedä teidän uskonto, mutta tiedän, että vapaamuurarit haluavat tuhota kristinusko ja luoda yksi maailmanhallitus! Tarkista sivusto http://www.jesus-on-savior.com/.It auttaa sinua tietää totuuden !!!
    Vastaus
  16. Mielestäni sillä vuotta mennä ihmiset ovat heräämässä totuuteen ja ovat wising jopa juutalainen salaliitto. jonain päivänä maailma tietää, että Adolf Hitler oli suurin johtaja maailma on koskaan nähnyt.
    Vastaus
  17. Tosin en ole niin sose tietoa historiasta. Mutta en varmasti voi sanoa, että mies, joka kirjoitti tämän artikkelin on suuri ja syvä tietoa historiasta. Arvostan tätä.
    Vastaus
  18. Hyvää työtä. Jonain päivänä totuus nousee ja tulee olemaan loppuun näiden loisten.
    Vastaus
  19. Uskon, että maailmansota ei päättynyt vielä vaan talviunta vaiheessa ... 3. WW on kybersota + Biologinen sodankäynti.Koska lähes 90% internetiä ohjataan juutalaiset ja heillä innokkaita hallitsemaan maailmaa alusta lähtien uskoaan.
    juutalaiset suunnittelivat melko kärsivällisyyttä.
    Jos joku tunnet kiinnostunut historiasta muodostumista Independent Amerikassa, se löytyy, että avainhenkilöt takana oli "juutalaiset". Ne vapautti amerikka Britannian vallan ja muodosti niiden perusta globaalin toiminnan. 
    Jos joku voi katsoa, ​​kun karttaa, se helposti voidaan nähdä, että asema juutalaisten Palestiinassa ja miten he muodostivat oman maan tuhoamalla palestiinalaiset ja palestiinalaisten itsestään tulee turvaa omalla maallaan. 
    Jos soitat Hitlar massamurhaaja ja tuntea myötätuntoa kuolleiden juutalaisten, mitä sanot juutalaiset nyt mitä he tekevät Palestiinassa? Hajallaan mieli ihmisiä Libyassa, Irakissa, Afganistanissa ja muilla öljy rikkaiden maiden nimissä "arabikevään (!)".
    Useimmat avainhenkilöiden NASA ovat juutalaisia, ja kuka tietää, jos ne asettavat satelliitti sisältävä ydinvoima Air to-Surface (ATS / ASM) ohjuksia nimissä MARS etsintä!
    juutalaisten yhteisö tietää varsin hyvin, että he omistavat joukkotiedotusvälineiden ja jos he voivat vallata öljy rikkaiden maiden (jotka he), se tulee polttoaineen niiden tankit ja hävittäjät ja sotalaivat niin maailman herruudesta on heidän käsissään.
    Luulen, koska en ole koskaan tavannut Hitlerin, hän selvisi hyvin, että juutalaisia ​​ei voi luottaa ja aina toimivat kuten rottia kellarissa. Ja se on yksi tärkeimmistä syistä hän oli punoitus pois juutalaisia ​​(jos).
    Vastaus
    Vastaukset
    1. tuntuu ur ennustaminen on tulossa fruition..the Länsi-Afrikkalainen taloutta, joka on nousemassa on rujo salaperäinen Ebola-virus, joka vain sattui olemaan tule tyhjästä ... että Länsi-Afrikkalainen maissa dont do tutkii syvä ydin lääketieteen koska niillä ei ole varaa tekee näistä epidemia lisää epäilyttäviä
  20. Oliko Anne Frank valehtelija? Oliko hän todellinen tyttö? Tämä on hämmentävää.
    Vastaus
    Vastaukset
    1. Anne Frank oli todellinen, hänen päiväkirjaansa on täysin uudelleen kirjoitettu juutalainen kirjailija Meyer Levin. tällaisia ​​reaalisia päiväkirjoja kirjoittanut jokaiseen talouteen 3rd maailman maissa. Katso minun artikkeli Anne Frankin alle Historia päävalikko - "holocaust".
  21. Hyvä lukea todellakin.
    Olen aina todennut, että; Ashkenazi valheet ovat kaikki yli.
    Etelä-Afrikka auttoi maailmansota kannattajaa, mutta kun olimme juoksuhautoja vastaan ​​apartheid-hallinnon; Ashkenazi media kutsui meitä terroristeja; ja kun vuorovesi muuttui eduksemme he kutsuivat meitä vapaustaistelijoita.
    Miksi he eivät julistaa sotaa rotusortohallitusta; koska he ovat apartheidists itse.
    Vastaus
  22. Viimeisten 2-3 päivää, Yksi tietty henkilö on ollut heittäytyvät nimittelyä, uhkailua jne, mutta ei kiistänyt tosiseikkoja kertoi edellä. Ihmiset, jotka pelkäävät totuutta, yksin puhua todellisista tai sanallista väkivaltaa. Olkoon totuus asettaa hänet vapaaksi hänen häiriintynyt omatunto. Voi hän oppia elämään ilman pelkoa, vihaa ja rauhassa itsensä kanssa.
    Vastaus
  23. Ensinnäkin BIG suosiota sinulle kaveri. Tämä on suuri työ.Todella mielenkiintoinen. Mielestäni minun pitäisi poistaa kaikki tiedot maailmansodan olin ajatellut / lukenut niin kaukana mielessäni. Minulla muutamia kysymyksiä vaikka .. 1. Entä saksalaiset invaasion Stalingard? 2. Sanotko Shindler luetteloon elokuva ei ole totta (kai Stephen Spilberg on Juutalainen ..)? 3.Oliko Saksan liittoutunut Japani, Italia ei ole oikea, koska Japani ja Italia teki joitakin joukkomurhia aikana maailmansotien?





    Vastaus
    Vastaukset
    1. Artikkeli käsittelee vastuu sodasta. Kuinka kaikki alkoi.Jos olisimme annettiin vapaus Danzigers äänestää kohtalostaan ​​kuin ei olisi ollut mitään sotaa.
      1. voittaa kommunismi. sama kuin USA teki myöhemmin luvassa.
      2. tietenkin.
      3. Tarkoitatko Hiroshiman ja Nagasakin tai Dresden? 
      En ole käsitellyt todellisia taisteluita, mutta koko sodan Churchill sanoi "tarpeeton sota" voittaa ja kieltävät vapautta.

  24. Jos Hitler ei halua / liks sotaa, miksi hän on huolissaan kommunismin Venäjällä? Sanotko kaikki elokuvia, jotka potray n saksalaiset / Hitler ovat virheellisiä? Miksi Eversti Claus von Stauffenberg yritti assasinate Hitler? Miksi poliitikot haluavat Hilter olla assasinated jos hän tekee hyvää maansa miesten?




    Vastaus
    Vastaukset
    1. 1. Samasta syystä Nato / länsi pelkäsi kommunismin. 2.Kyllä. tekemät kenelle? 3-4. Kahdeksan Yhdysvaltain presidenttejä on murhattu, hän ei ollut.


  25. Wikipedia luettelee suurin massa murhaaja kaikkien aikojen NKVD General (myöhemmin KGB) Vasili Blohkin, joka on tunnetusti singlehandedly teloitettiin kymmeniä tuhansia ihmisiä, miehiä ja naisia ​​käskystä Stalin. Elokuva perustuu hänen tekonsa tehtiin luvun alussa kutsutaan Chekist ". Päähenkilö, että elokuva pukeutui, samoin Blohkin, pitkä nahka esiliina ja käsineet että ohitti kyynärpäät, joten hän ei saa roiskunut veren uhrinsa.Nämä lähetettynä pistooli ammuttiin niskaan. Hän myös vastasi teloituksissa Puolan sotavankeja, että Katynin metsässä. Saat elokuva verkossa. (Varoitus! On hyvin vaikeaa katsomaan!) Nyt yksi seikka sinnikkäästi pois Wikipediasta, että Blokhin oli juutalainen Shechet eli rituaali teurastaja. Sen sijaan hän on blandly kuvattu poika venäläisten talonpoikien.


    Vastaus
  26. isäni on historian professori ,, ja hän on aina opettanut minulle, miten charishmatic ja totta oli Hitler ,,,,, kun luet tämän artikkelin uskon todella hänen ,,,,,,,,,, historia, joka luemme tartunnan ja meidän kaikkien pitäisi opiskella sitä ilman puolueellisuudesta ,,,,, Saksa oli vauras ja luottavainen Hitlerin valtakauden ,,,, Saksa näemme tänään on kaikki johtuu hänestä ,,,,
    Vastaus
  27. Katsokaa nyt mitä Ranskassa ja Englannissa ja juutalaiset tekevät Syyriaan. Ne ovat puhdasta pahuutta. En voi selvästi nähdä tulevaisuuden juutalaiset Israelissa. On hyvin olla sama kuin ww2
    Vastaus
  28. Tämä ha avasi silmäni, olen opetettu, että se oli saksalaiset alkanut sota, nyt näen, että se oli sionistijuutalaisten että aloitti sen, ja se näyttää ne alkavat ensi maailmansota.
    Vastaus
  29. Mahtavaa ... TEKEE helvetin paljon enemmän järkeä kuin Saksan kunnianhimoa laajentumispolitiikassamme. Valitettavasti maailma media on käsissä salaliitto se näyttää.
    Vastaus
  30. Hei, mahtavaa työtä sir! Se avasi silmäni: n! Kiitos paljon! Asun Tšekissä .. ja en ole varma yhdestä asiasta. Murha Reinhard Heydrich ja poltetaan Lidice, Ležáky, Javoříčko ja Český Malin.Olisi kiva tietää todellinen vastaus. Voisitteko kertoa minulle jotain? Kiitos!
    Vastaus
  31. "Jos kansainvälinen talous-juutalaisuuden Euroopassa ja sen ulkopuolella pitäisi onnistua syöksyä kansakunnat maailmansota vielä kerran, niin lopputulos ei ole voitto juutalaisuuden, vaan tuho juutalaisen rodun Euroopassa!" Adolf Hitler, 1939 valtiopäivillä Puhe
    Vastaus
  32. ehdottoman kiehtova, ja aivan kuten mitä olen löytänyt minun tutkimuksia. Kunnia sinulle!
    Vastaus
  33. Erittäin mielenkiintoinen tarina; Kuten kaikki sodat historia on kirjoittanut yhden tai liittolaisia, joka tuli ulos pilaantuu. Se voi tai ei voi olla totta. Se, pysyy se miten massat näkevät, mitä on kirjoitettu tai kuinka olivat koulutettuja hahmottaa sitä. Totuus kuitenkin on, että nyt totuus, eikä oikeaa eikä väärää, ainoa asia on, mikä on perusteltua lopussa näiden tavoitteiden saavuttamiseksi tai saada ne pilaantuu. En voi olla samaa mieltä, mutta sen totuuden.
    Vastaus
  34. Tämä on hyvä artikkeli, koska se herättää epäilyksiä yksipuolinen historiaan viittaa lehdistön perustamista ja tekee hyvin selväksi todellisia syitä sodan. Se on aivan liian helppo käyttää näitä paljastuksia tukikohtana uskomatta kaikki ylilyönteihin ocurred ennen sotaa ja sodan aikana alle kolmannen valtakunnan. Täytyy tutkia näitä asioita tarkemmin!
    Vastaus
  35. Totuus voi vapauttaa meidät ehkä ....
    Vastaus
  36. kun Englannin kuningatar on raportoitu omistaa 6600000000 eekkeriä maata koko globe.It on vaikea Avustaja moraalisia arvoja mihinkään näistä maista fantastinen article.we täällä Irlannissa on plauqed heidän kanssaan naapureina.
    Vastaus
  37. fantastinen artikkeli Onko teillä työstä brittiläinen osallistumista kotimaassani Irlannissa
    Vastaus
  38. Emme koskaan kerrottu se oli navat / juutalaiset tappoivat saksalaisia ​​Danzig ja hittler vain halusi lopettaa tämän haluamalla Danzig maa takaisin voitto.
    Vastaus
  39. Täällä silloisessa ... Englannissa, emme koskaan kerrottu (Puolan juutalaiset) tappaminen saksalaiset Danzig osassa maata siltana ja erottamalla Saksassa, ja Hitler haluaa maata takaisin lopettaa sen ja suojella Saksan kansa ja Puola kieltäytyi. Me vain yksinkertaisesti kertoi Hitler hyökkäsi Puolaan ja tappoi pylväät ja oli ulos hallita maailmaa. Näyttäisi siltä Hitler koskaan mursi sopimus Englannin / Britannian suhteen ... olisi hän kartuttaa laivasto. Tuolloin Britannia / Iso-Britannia, joka rikkoi sopimuksen Hitlerin ja Saksan sopimus eurooppalaisten ja juutalaisten pankkiirien ja voisin lisätä, että tämä ei kuulunut Englanti, ja siksi Englanti paheksuu niin paljon tänä päivänä vain kuten Hitler oli. Voi nähdä nykypäivään saman tapahtuvan Israelin ja Palestiinan.
    Vastaus
    Vastaukset
    1. Kuulostat siltä, ​​että englanti oli johtanut sotaan se on ehkä jäänyt huomaamatta, että mahtava uk menee sotaan oli epäröimättä. se on ylimielinen luonne english.I kai kukaan kertonut häpäisemistä ja teurastavat maasi on tehnyt tehnyt Irlantiin.kansanmurha, joka oli sitoutunut nälänhädän aikana, kun kaikki ruoka tuotetaan Irlannissa on ottanut englanti ja miljoonat kuolleet tai muuttaneet. Sen sijaan, että miten viaton te kaikki olette pitäisi mennä jokaisen maan planeetan rauhan toivossa attoning syntisi
  40. Kaverit ... voit kokeilla katsomassa saapumiset ... jos ei erehdy on 51-episodi dokumentti YouTubessa. Katsella sitä ennen "muut" poistaa sen. Jos lukema on reikä, katselu saa sinut ymmärtämään artikkelin yllä. Peace ...
    Vastaus
  41. Mielenkiintoinen. Opi muuten sillä on historiaa kouluissa. Sen oikeastaan ​​aika mielenkiintoista tietää, että tämä historia täällä on todellinen totuus sijaan mitä opetettiin. Olisin sopinut tätä historiaa. Nyt ajatella sitä, natsien logo muistuttaa buddhalainen.Sinänsä perustaen tämän totuuden kertomana, ei natsi logo vihjasi, että saksaa mielessä on rauhaa rakastava väestö?Kuitenkin surullinen totuus on, niille, jotka ovat vallassa, eivät halua menettää mitä he jo pitävät käsissään, vaikka se ei kuuluu heille. Pikemminkin ne antavat jonkinlaista valheita, lausuntoja, mitä voit kutsua sitä, hypnotisoida ihmisiä, tehdä tai pakottaa muut uskomaan, että mitä tahansa ituja heidän suunsa on koko totuus. Nämä valheet vuosien jälkeen on tappeluita, voimia sota aloittaa ja myös kansanmurhien vastaan ​​ryhmiä rauhallisia ihmisiä vastaan. Aikana Rooman valtakunta, murhat Kristuksen.Persian surmat heidän maailman herruudesta. Vietnam sota taisteli Yhdysvaltain mitään syytä. Nämä ovat muutamia esimerkkejä mies teurastaa tyhmä syistä ajatelleet jonka kieroutunut mieli jonkun vallassa. Jos joku ajattelee selkeästi näistä, he ymmärtäisivät, jotka ovat uskottavia, jotka eivät ole.Jopa aikakaudella 21. vuosisadalla, on kansanmurhat esiintyy.
    Vastaus
  42. Saanko tietää mistä u saat lähteitä ja viittauksia?
    Vastaus
    Vastaukset
    1. Jos minulla alkaa antaa viitteitä, minun on annettava se vastaan ​​jokainen rivi ja blogi tulee toinen Wikipedia.toiseksi, mikä on lähde lähteen. Jos haluat tietää perusta minkään erityisen seikan, voit kysyä sitä täällä tai googlettaa. Totuus on aina outo ja vaikea uskoa ja pysyy Totuus kuitenkin.
  43. "03 syyskuu 1939, Britannia, Ranska, Australia, Uusi-Seelanti ja isäntä maissa Brittiläinen imperiumi hyökkäsi Saksa. Pian Etelä-Afrikka, Kanada hyökkäsi myös Saksa. Saksassa on vain puolustautuu. Hitler ei koskaan halunnut sodassa Englannin tai Ranskan Hän oli yllättynyt, kun he hyökkäsivät häntä, koska Saksan kaupunki Danzig kaupunki ottaa 98% etiikka Saksan väestöstä. Niinpä Englanti ja Ranska olivat niitä, jotka julisti World War 2 julistamalla sodan Saksalle eikä toisinpäin kuten on virheellisesti opetetaan. " Vaikka se, että Englanti / Ranska julisti sodan ensimmäinen on totta, sanan "hyökkäsi" on naurettava.Etelä-Afrikka ja Kanada "hyökkäsi" Saksassa 03 syyskuu 1939?Erinomainen kamaa. (Tämän lisäksi mielenkiintoinen tulkinta tapahtumista.)




    Vastaus
    Vastaukset
    1. Kaksi virkettä yhdessä osoittivat, että kenties molempia nimitetään 03 syyskuu 1939 taas päivämäärä mainittiin vastaan ​​ensimmäisessä virkkeessä vain. Kuitenkin olen nyt lisätty linkki päivämäärien kun kukin 121 maassa julisti sodan Saksalle. kiitos
  44. True. Media on harhaa. Mitä se on, Herra on oikeudenmukainen.Aina tulee olemaan karmaa. Vain odottaa ja katsoa. rauha
    Vastaus
  45. mikä on valhe? Mikä on totuus? kuka on enemmän valtaa määräysvalta säilyy ja saa mitä he haluavat tulla totta.
    Vastaus
  46. Entä holokaustin? Ymmärrettävää, että edellä voi olla hyvin tosiasioita. Jos thats tapauksessa, miksi hän tilaa ja juonittelevat juutalaisten tuhoamisesta? Monet heistä ovat viattomia w / o syy?
    Vastaus
    Vastaukset
    1. ei ollut joukkomurhia juutalaisten Hitler. ystävällisesti katso todiste minun artikkeleita holokaustin. (Katso historia indeksi)
  47. Luulin, että kaikki valehdellaan kanssa virallisen tarinan että Hitler oli hirviö - että tutkimus, joka tykkää Mr. Irving teki, hän ei ollut syyllistynyt murhaan miljoonia. Sain juuri kopion Hitlerin sota David Irving. Se sanoo takaisin: "julma ja häikäilemätön despootti, Hitler määräsi tuhoamaan miljoonia ... mutta ehdottomasti kieltää murha ulkomaiset johtajat ja taistelukentällä käyttöä myrkkyä kaasu." Luulin, että hän ei ollut syyllistynyt kuolemista viaton miljoonia ????? ole saanut lukeminen vielä mitään, mutta joku ystävällisesti selittää?




    Vastaus
    Vastaukset
    1. ei ollut joukkomurhia juutalaisten Hitler. ystävällisesti katso todiste minun artikkeleita holokaustin. (Katso historia indeksi)
  48. Entä Einstein? Ja muut juutalainen tiedemies kuten Emmy Noether? Eikö he joutuvat pakenemaan kotimaastaan, koska Hitler? Vai oliko siellä jotkut kuten salaliitto takana?
    Vastaus
    Vastaukset
    1. Osa juutalaisten sodan Saksalle. 30. tammikuuta 1933 Adolf Hitler nimitettiin kansleri, alle 2 kuukauden kuluttua juutalaiset julistivat sodan Saksalle;http://guardian.150m.com/jews/jews-julistaa-war.htm
  49. Moi,
    Mitä mieltä olet David Irving?
    Uskotko, mitä hän on löytänyt tutkimuksessaan?
    Vastaus
    Vastaukset
    1. se voi tuntua oudolta, mutta en ole lukenut David Irving tai muita Historioitsija. Teen omaa tutkimusta ja anna tosiasiat puhuvat puolestaan.
  50. Rakas! Kiitos kaikille tähän! Mutta! Skannaus tämä Kaipaan YKSI JA ERITTÄIN ainoaksi koskevat juoni alusta toisen maailmansodan. Kirjan "Taistelu maailmanvalta" George Knupffer 1975, siellä on mainintaa "Rakovsky kuulustelu 1938". Mielestäni tämä yksi ja ratkaiseva YKSITYISKOHTA suhteen alusta toisen maailmansodan. http://lovkap.blogspot.nl/2011/04/did-fdr-commit-itsemurhan-tai-on-he.html Tässä, lopussa se ​​( Googled on: Rakovsky Kuulustelu 1938), ehdotus tehdään Christian Rakovsky Stalinin tehdä sopimus Hitlerin kanssa Puolasta. Hitler vie syötin ja liittolaiset julistaa sodan häntä. Kuten tapahtui. SU tekee tarvittaessa hyökätä myös, mutta eivät ole julistanut sotaa .... Juuri näin tapahtui. On vahvistettu mitään, mutta kaikki tapahtumat tarkalleen sovi. Katso myös "Red Symphony".Ystävällisin terveisin, Wouter Kokin Alankomaat








    Vastaus
  51. http://www.realnews247.com/rakovsky_interrogation.htm Oho, liitetään väärä linkki .... tässä on oikea. Ystävällisin terveisin, Wouter Kokin


    Vastaus
  52. "Der Krieg, der viele VATER hatte" on hyvä kirja myös YouTubessa. Google
    Vastaus
  53. Kirottu Juutalaiset! Kun se ei ole heille se on katolinen / kristittyjä. Tuntuu että ne manipuloivat USA tällä kertaa. Älä lainaa ulkomaisten lainanantajien, tai sallia suuret ulkomaalaisia ​​sinua maahan, jotka eivät itse halua yksikön yhtenä kansana!
    Vastaus
  54. Oliko Danzig kannattaa sotaa?
    .................? Oliko kuolema 500000 irakilaislapsia kannattiKansanmurha on ok ... Se vain riippuu siitä kuka on virassa tällä hetkellä. SICK !!







    Vastaus
  55. Tätä me allready hounestly hypocritly tiesimme peurat ja nyt vain totuus tulee ulos mustaa valkoisella todiste ...
    Vastaus
  56. Suuri postitse! Kukaan ei ole kohtelivat meitä yhtä hyvä kuin Saksan kansaa! He eivät ansaitse 80 vuoden panettelua ja juutalaisiin taruihin.
    Vastaus

Ei kommentteja: