Sivut

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

China pide unirse con sus vecinos para combatir el fanatismo religioso

Kiina pyysi liittymään naapureidensa kanssa torjua uskonnollista fanatismia

Kiina pyysi liittymään naapureidensa kanssa torjua uskonnollista fanatismia

Päivätty asiakirja lauantai 13 syyskuu 2014 . Julkaistu lauantai, 13 syyskuu 2014 . Käsikirjoitus: . toimisto Europa Press Lähde: Eco lehdessä . 
Kiinan presidentti Xi Jingping, on kehottanut johtajia naapurimaiden Aasian maiden yhdistyä torjumaan uskonnollisia ääriliikkeitä ja cyber terrorismi, mitä merkitsee avunpyyntö puuttua huolta turvallisuustilanteesta Xinjiang.
Executive on todennut, että separatistiryhmien Xinjiangin, asuu suuri muslimi vähemmistö uiguurien, tavoitteena muodostumista erillinen valtio, joka olisi nimeltään Itä-Turkestanin ja olisi sidoksissa äärijärjestöjen muissa maissa, kuten Pakistanissa.
Xi on varmistanut, että nämä separatistit ovat vaikuttaneet muut organisaatiot, jotka kouluttavat miliisi taistelijoita kautta videoita sen rajojen ulkopuolella, joten panostavat yhdessä torjua "kolme pahat voimat", viitaten terrorismiin , ääriliikkeitä ja separatismia ", totesi presidentti.
"Tänään on keskityttävä torjumaan uskontoon ja terrorismin verkossa ääriliikkeitä", sanoi Xi, joka lisäsi huumekaupan alueella yhtenä tärkeitä näkökohtia harkitsemaan.
Lukuisat järjestöt puolustavat ihmisoikeuksia panneet merkille syrjäytyminen uiguurien yhteisön tärkein syy väkivallan alueella, joka on jättänyt yli sata kuollut eri puolilla maata viime vuoden aikana ja puoli.
Yhteisö väittää, että taloudellista hyötyä erityisesti Xinjiangin alueen luonnonvaroiltaan rikas ja strategisesti sijoitettu, on sijoitettu pääosin etnisten Han.
Kiinan presidentti Xi Jingping
Kiinan presidentti Xi Jingping

Ei kommentteja: