Sivut

lauantai 4. lokakuuta 2014

Entinen "vanki suolla asioita", sanoi noin fasismi Ukrainassa
29 syyskuu 2014
Entinen "vanki suolla asioita", sanoi noin fasismi Ukrainassa
Jälkeen 9 päivän matkan Ukrainaan Venäjän oppositionist Aleksei Sakhnin jakoi vaikutelmia kirjeessään Alexis Gaskarov: "Tiedätkö miten, Alex, mutta se on todellista fasismia"  
Kirjoittaja alkaa siitä, että melko jalo tunnustaa, että kaikki liberaali mantraa "demokratia" Ukrainan uusi hallitus on valhe. Ja Venäjän media yleensä todellista kuvaa ja välittää tunnelmaa mitä Ukrainassa.Puhuminen "marssi liberaalien" kirjoittaja ei epäröi syyttää heitä räikeä bias ja "muutos rauhan kannattajat voittoon yksi osapuoli." 
"Alex, hei kaveri. Tiedä, siitä lähtien olen saanut viimeisen kirjeen, minä meni Ukrainaan. Vietti 9 päivä siellä. Ja nyt minulla on paljon elävää kokemusta, miten se kaikki works.'ll Yritä kertoa heille ilman suurempia tunteita, vaikka se on vaikeaa. 
Ensinnäkin, ehkä Putinin propagandan torjumiseksi Ukraina sitoutuu päivittäin varsijousi. Se on niin häväisty että mieltävät monet palaamaan. Tietenkään tämä ei estä häntä luomaan tunnelmaa hysteria keskuudessa enemmistö, mutta monet aktivistit Venäjällä ja Ukrainassa, sekä lännessä ottaa sen yhtä hyvin kuin sinä. "Jos he sanovat, se tarkoittaa juuri päinvastoin." Valitettavasti tämä ei ole oikea lähestymistapa. 
Toiseksi, te tiedätte, Ukrainan propaganda on liian voimakas vaikutelma. Monen vuoden jälkeen, kun maa oli suhteellisen moniarvoisuus, katsoa mitä tapahtuu nyt on hyvin outoa. No, tietysti, kaikki kanavat, sanomalehdet ja sivustot yllyttää villi kansallinen-isänmaallinen hysteriaa. No, sanokaamme tämä on sota, kustannukset, ja niin edelleen .. Mutta entä tosiasiat? Kävimme toimituskunta yksi lauhkean sivustoja. Tyyppisiä ihmisiä Lugansk Kiovaan tekee joitakin entisiä vasemmistolaisia ​​siellä mukana. He kirjoittavat kidutuksen, sieppaukset, jne .. jne .. Mutta seinällä roikkuu suuri arkki Whatmanin johon on kirjoitettu päämääriä ja periaatteita toimituksellisesta linjasta. Ensimmäinen niistä, "Creating ilmapiiri toiminta ATO." Eli. Lietsomaan sotaa. Tältä pohjalta tosiasiat valitaan julkaistavaksi. Kaikki tämä "tunnelma" vastaa - julkaistiin ilman tarkastusta. Että on - yksinkertaisesti ei julkaista. Tietoja laatikko En sano. NTV ja Layfnyuz voisi oppia. Okei, propaganda - se on sotilaallinen. Nyt siitä ammatin. Olen alalla koulutusorganisaation ei ollut. Onko Venäjän armeijassa, en tiedä. Olimme takana.Kiovassa, Odessassa, Kharkov. Alex, vannon, että jotain siellä tapahtuu - se on sisällissota. Ilman väliintuloa.Sisäinen sota. Pahin - Odessa. 
 
7 out of 10 "tavalliset ihmiset", eli. E. Taksinkuljettajat, eläkeläiset, jotka vuokraavat huoneita kävijää, tarjoilijat matkustajaliikennereittejä nimeltään salasanat "juntta", "fasistien". Sosiologia No en, mutta tässä tilanteessa se ei voinut olla, mutta tunteet - ne ovat enemmistönä kaupungin. Ja sinulla ei ole aavistustakaan myös jännitteitä.Tyypillisiä sanat taksinkuljettaja, "odotamme vain, kun se on mahdollista kostaa." 
Toisaalta entistä mielenkiintoisemman. Haastattelimme oikeus neljännekseen (käyn siellä ruotsalainen toimittaja matkusti). On kaverit - 18-vuotias harrastajat. Täydellinen kopio niistä, jotka tulivat LF vuosina 2011-2012.Tällainen naiivi ja kokematon romantiikkaa. Vain lukea ne eivät anna Kagarlitskogo ja Yarosh. Ja näyttää siltä, ​​että poliittiset kuviot on Mussolini ja Franco. He sanovat, "joka ei pidä uutta Ukraina - matkalaukku, juna-asema, Venäjä." Tämä ei ole Aprillipäivän fasistinen järjestö, joka tuo alas varren vihreä nuoriso. Mutta tämä ei ole pahin.Pahinta - ihmisiä, joilla on kohtalainen näkemyksiä. 
Minulla ei ole nimiä tänne kirjoitan, mutta minulla on vielä tallennus haastatteluja. Kuvittele tämä: suuri toimisto kaupungin keskustassa. Porteilla panssaroitu auto. Pihalla joukko kiusaajia aseilla. Ja kartta Ukraina. Tämä - "yhteiskunnallisia aktivisteja." Chuvachki liiketoiminnan kerätä rahaa isänmaallinen tarkoituksiin. Ovat kehittäneet loistava järjestelmä. Tarpeeksi rahaa ja ammuksia ja omalla alueellisen puolustuksen pataljoona ja joukko aseistettuja kaverit kotiin. Odotat sitä - heillä ei ole virallista asemaa heillä on. Mutta he - todellista valtaa: raha, aseet, organisaatio. Eikä mikään viranomaisten heitä vastaan ​​ei voi tehdä mitään. Näkemysten mukaan he - hän maltillisesti. Kuten "vihaamme Ukrainan nationalistit, ne ovat provokaattorit." Mutta kysyn heiltä, ​​he sanovat, sinulla on puoli kaupunkia tyytymättömyydestä, sekä niistä edelleen elää? Ja hän sanoi minulle, sanasta sanaan: "Heille olemme kompromissi. He istuvat hiljaa kotona. Jos he haluavat puhua "juntta", he sanovat kuiskaten wc.Jos he menevät kadulle, alamme ampua. " 
Tiedätkö Alex, mutta se on todellinen fashim. Ilman operetti klovnien kanssa hakaristit. Ja nämä kaverit, ja Odessassa ja muissa kaupungeissa - pimeys. 
Ja kapasiteetti kansalaiskeskustelun rajoittuu tässä, että "me ampua." Ja heillä on aseita, rahaa, organisaatio.Nämä eivät ole tyhjiä uhkauksia. He ovat jo ammuttu. Ja se on nähnyt.  
Minulle on yksi toimittaja kertoi minulle, että tämä oli Antimaydan Odessassa. Tyyppi väkeä, joista 10% on todellinen ammattilainen. Vasten Maidana, mutta ei Ukrainaa vastaan. Johtajat Tämän antimaydana ochkovat mennä rajuja toimenpiteitä vastaan ​​takavarikointi rakennuksia ja niin edelleen. N. Tämä Juric sanoo "valta heitä oli rukoilemaan." Ja hän laittaa ne 2. toukokuuta. Ja 2. toukokuuta on valmisteltu etukäteen. Luultavasti kukaan ei suunnittelet uhreja, mutta kasvi hajottamaan opposition leiriin on laskettu ylhäältä ja huolellisesti valmisteltu toimintaa. Ja se ei ole Putinin propagandaa. 
Nyt, noin sorron. Odessa vankilassa 78 "poliittinen". Vain Krimillä noin 30 aktiivista poliittisia pakolaisia. Ja sorto jatkuu. Tyypin kaveri, joka haastattelimme - entinen Antimaydana - pidätettiin 12 tunnin kuluessa erosimme. Hän tuli vanha viisi, istuu kahvilassa, torui "juntta", ei pelkää mitään. Sitten hän vei meidät katsomaan hakaristit maalattu yli Leninin patsas. Sitten menimme junalla Kharkov, ja hän lähti kotiin. Yöllä hän on ottanut.Pidättämiseen mukana Natsik. Ne, jotka hän oli hakattu 2. toukokuuta. Taas hakattiin rauta sauvat. Istutettu räjähteitä. Ompele terrorismia. Alkaen 8-15 ja ei - ei ole Putinin propagandaa. Se on edessäni oli kaikki. Olen hänen tyttöystävänsä nyt puhelimitse sanoi, yrittäen rauhoittaa ...
Tarkistin Yandex. Kyllä, kuvernööri Harkovan heinäkuussa virallisesti ilmoittanut, että Harkova alueella huhti-kesäkuussa pidätettiin 314 "separatistit". Avaan sivun kirjeenvaihtaja. Ei, veisin linkin sinulle ... vain tavallinen uutinen on jo vanha. Alex, ymmärrän että Venäjän TV haluaisi ajatella, että kaikki on juuri päinvastoin, mutta se on totta. Pahus, se on vain eräänlainen kohtuuttomia Ofigevshy totta. 
Entä ihmiset Ukrainan liput Mariupol, kirjoitit ... En tiedä, ehkä nämä ihmiset Mariupol. Ehkä ne siellä mobilisoi National Guard konekivääriä. Tai Akhmetov. Olen ollut junassa matkalla Kharkov perheeseen Donbass. Junan mukana Yasinovataya - lähinnä Donetsk työtilalla. He eivät uskalla puhua. Mutta punkit heistä vedä. Sanotaan, että armeija ampuu päivittäin tykistön ja jotkut ohjuksia rauhallinen lähiöissä (turhaan, että aselepo). Nuori poika, rohkeampia, sanoo hyvin, olen Ukrainan. Mutta nyt päätettiin, että Ukraina ei ole olemassa minulle. Siellä tina, Lesh. Kysymystä pelottavaa. Ihmiset takana on se, että haluan itkeä. 
Mutta Kiovassa, missä, kyllä. Siellä isänmaallinen yksimielisyys. Siellä on yksi kolmesta ajelua kirjonta tai T-paita "Death vorogov." Kaikki seinät "Ukraina Hope katkaistu" ja jopa humalassa jotka riitelevät taksi huutaa "Kunnia Ukraina." On vain kaikki kansalliseen tietoisuuteen järjestyksessä. Ja samalla toimivat kaikki pubeja, diskoja ja klubeja. Se tuntui vähemmän pelkoa. 
Lyhyesti, tiivisti. Ensinnäkin Ukraina on jaettu. Juuri oikea, ilman Venäjän propagandaa. Joka tapauksessa, kaakkoon. Intensiteetti siten, että kaikki puhkeaminen johtaa sisällissotaan kaikkialla. Ilman Venäjän väliintuloa.Ja se on suluissa tein ristiriitaa eri kyljissä leirin "voittajia". Toiseksi, sen jäykkyys ja paleltumia Ukrainan hallinnon yksinkertaisesti antaa Kremlin haittoja. By valhe propagandaa suvaitsemattomuudesta vastatoimina.Nationalistit populismia. Samalla se on hyvin heikko tila, se on huonosti hallinnassa sen alueella, sitkeä kiista.Mutta puistattaa ajatella, mitä tapahtuisi, jos hän vahvistaa. Ja kolmanneksi, pahinta, mitä massaliike ei vastusta väkivaltaa, tyranniaa, nationalismi, ja vahvistaa ne kaikki. Ei saa olla enemmän demokratiaa ja moniarvoisuutta, ja vähentää sosiaalista toimintaohjelmaa kansallismielinen hysteria. Massaliike vaikuttavat radikaaleja ja ne, joille sodasta on tullut liiketoimintaa. Koska niiden kypsymättömyyttä ja kokemattomuutta, se on lähes kokonaisuudessaan valvoa synkimmistä voimia, jotka voi kuvitella. Juuri jotain, josta me kerran suojattu Venäjän liikettä, säilyttäen sen demokraattista potentiaalia (ja samalla tehnyt hänelle tukea oligarkkien ja tuomittu epäonnistumaan), kaikki tämä on Ukrainan liikkeen tapahtui. 
Tässä synkän kuvan. Se oli paljon huonompi ja kirkkaampi kuin odotin. En tiedä mitä tapahtuu "kansantasavallan". Myönnän, että on liian paljon, että on tyhmä. Vaan tilanteesta Ukrainassa itse en enää ole harhakuvitelmia. 
Se, että Venäjän ja venäläisen yhteiskunnan koko tarinan Ukrainan kanssa vaikuttaa surullisin olen samaa mieltä. Ja se, että propaganda on rooli tässä - liian. Ja mitä tehdä sen kanssa ei täysin ymmärrä. Mutta tässä on otettava teema sodanvastaisen kampanjan. Meidän liberaalit tekevät kaikkensa ikään kuin tarkoituksella, jotta se vika. Tyyppi liput kestämään oikealla alalla. Tai kieltää arvostella Kiova tilassa. Tämän seurauksena he vain kasvaa ulos rauhan kannattajat voittoon yhden osapuolen. Ja niin se tulee hyvin vähän ihmisiä. Ja varmasti viranomainen oppositio ei kasva. 
Toisaalta, tiedät, mukaan Levada, sitten maaliskuusta puolittaa joukko ihmisiä, jotka tukevat ajatusta joukkojen lähettämistä Ukrainaan. Eli. Hysteerinen propaganda menettää tehoaan. Vaan keskustella ihmisten kanssa totuuden, josta osa on täysin jälkeenjäänyt luonne Ukrainan hallinnon, meidän liberaalit täysin yli puolella Kiovan vähentää agenda "rauhanliikkeen" iankaikkiseen oikeinkirjoituksen tuotteesta "tässä maassa." 
Mielestäni meidän ei pitäisi olla kiusaus ystävystyä kaikki "viholliset vihollisiamme." Emme voi ottaa mitään ns "pro-Ukrainan" asentoon. Itse asiassa se ei ole pro-Ukrainan ja pro-fasisti asentoon. Uskon, että loppujen lopuksi ei väliä kuinka vaikeaa, meidän on oltava "kolmas voima." Ymmärrän, että sinulla on paljon vaikeampaa kuin minulle. Mutta en voi sanoa, että se ei ole) 
Toivotan teille, kuten aina, rohkeutta ja henkistä voimaa. Kirjoita miten asiat ovat menossa muutoksenhaussa.Onko mitään toivoa tämän kohteen? Mitä lakimiehet sanovat? Voinko auttaa jotenkin?  
Kaiken pitää kiinni! " 

Ei kommentteja: