Sivut

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Miles de jóvenes exigieron justicia para antiterroristas cubanos | Cubadebate

Mile

Tuhannet nuoret vaativat oikeudenmukaisuutta Kuuban Viisi

30 syyskuu 2014 10 |   
Opiskelijat alkavat vaiheet yliopiston Havana.  Kuva:
Opiskelijat alkavat vaiheet yliopiston Havana. Kuva: Ote Facebook Olga Salanueva.
Jotkut 30000 kaikenikäisille, mutta erityisesti nuorille, marssi muutama tunti sitten Havannassa Kuubassa, Humanity, sosialismi, oikeudenmukaisen ja kokonaisvaltaisen rauhan kaikkien kansojen ja epäoikeudenmukaisuutta, joka pitää vangit kolme maanmiehensä, tuomitsi terrorismin torjumiseksi.
René González ja Fernando González ja Kuuban Viisi ainutlaatuinen jo maassa, kun loppuunsaattamisen rangaistuksensa, mukana "uusi mäntyjä" tässä massiivisessa vaatimus vapautta kanssaihmisiään syy Ramón Labañino, Gerardo Hernandez ja Antonio Guerrero .
Kuuba vaati tänään koko unionin nuorten kommunistien ja muiden järjestöjen ja nuorten ja opiskelijoiden liikkumista, marssi pääkaupungissa alkoi reunaan neljä iltapäivällä vaiheet yliopiston Havana, imperialisminvastaista Tribunal José Martí lopullinen määränpää.
Travel tuli siemen reitti, lähes kaksi kilometriä, kaivettu muistiin kansakunnan ja kunnia niiden juuret, kulkua muchachada sivustoja, jotka ovat elävää historiaa, sillä muistomerkki Marti, Humboldt 7 ja uppoavat infanta Street merkitsee paikan, jossa hän kaatui kuolettavasti haavoittunut Rafael Trejo, 84 vuotta sitten.
Oikeustieteen opiskelija, joka murhattiin, kun hän oli 20-vuotias ja ensimmäinen marttyyri Federation of University Students (FEU), kunnioitti Irma González, vanhin tytär René, ja painokas puheenvuoro ennen jump-start innostunut yleisö.
Hän muistutti Mella, Jose Antonio, marttyyrit Humboldt 7 Martí teini tuomittiin pakkotyöhön ja maanpakoon Vapaa kaivata Kuubaan, vaikeita aikoja, jolloin hän asui ja taistella näitä sukupolvien nuorta kansaa ja sankaruus arvokasta yliopistonmäelle ja vaiheet.
Sankarillinen nuorten keskuudessa on tällä kertaa, mikä asettaa valtavia haasteita, kamppailuja ja voittoja, heijastuu Irmita ja kehotti uuden sukupolven puolustamaan terrorismin ja imperialististen sotien tämä maailma ja tulevaisuus, että he omistavat.
Taistella jaloin ideoita ja vain aiheuttaa koolle tätä vapautta kielsi 13 vuotta hänen isänsä, 15 Fernando ja kuka tietää kuinka paljon Gerardo, Tony ja Ramon, sillä evätään tuhansia palestiinalaisia ​​vankeja sionistihallinnon ja Puerto Rican itsenäisyyttä Oscar Lopez.
Hän marssimaan vauhtia ja vallankumouksellinen tietoisuus, läksyttänyt väkeä, käveli johtaman kansallisen lipun ja liput, jättiläinen myös UJC, Pioneer Organization José Martí, EUT ja opiskelijoiden liitto Lukio , ja kuvia 138 478 kolmetuhatta uhrien valtioterrorismia Kuubaa vastaan.
Ensimmäinen paraati oli lapsia "Mehiläispesä", mukana Fernando, René, sukulaisia ​​Viisi ja terrorismin uhrien ja johtajien nuorisojärjestöjen ja nuorten ja opiskelijoiden liikkumista, ja he seurataan tiukka, pioneerit, opiskelijoille ja nuorille työntekijöille ja taistelijat.
Kuromaan tämä uusi päivä taistelua Kuuban nuorten taiteilijoiden kuten David White ja Adrian Berazaín käsitellä sitä iso konsertti Jose Marti imperialisminvastaista Tribune.
(With tietoa AIN)
Maaliskuu viisi Havannassa 10
Terrorismintorjuntajärjestelmät Rene Gonzalez ja Fernando Gonzalez mukana nuorten marssia.Kuva: Ote Facebook Olga Salanueva.
Maaliskuu viisi Havannan 2
Kuuban terrorismintorjuntajärjestelmät Fernando Gonzálezin kanssa lasten teatteriryhmä Mehiläispesä. Kuva: Ote Facebook Olga Salanueva.
Maaliskuu viisi Havannassa 3
Marssia Viisi Calle Infanta. Kuva: Ote Facebook Olga Salanueva.
Maaliskuu viisi Havannassa huhtikuussa
Irma González, tytär René Gonzálezin terrorismi, tulee lausunto ennen esillä. Kuva: Ote Facebook Olga Salanueva.
Maaliskuu viisi Havannassa toukokuu
Marssia Viisi Havannassa. Kuva: Ote Facebook Olga Salanueva.
Maaliskuu viisi Havannassa heinäkuussa
Lukiolainen kuvilla Kuuban terrorismin uhreille. Kuva: Ote Facebook Olga Salanueva.
Maaliskuu viisi Havannassa elokuussa
René González pieni jäsen teatteriryhmä Mehiläispesä. Kuva: Ote Facebook Olga Salanueva.
Maaliskuu viisi Havannassa syyskuussa
Lukion opiskelijat osallistuvat maaliskuussa. Kuva: Ote Facebook Olga Salanueva.s de jóvenes exigieron justicia para antiterroristas cubanos | Cubadebate

Ei kommentteja: