Sivut

maanantai 6. lokakuuta 2014

EU:n ja USA:n välinen vapaakauppasopimus laaditaan palvelemaan yhden osapuolen etuja

Pääministeri Stubbin ''I love USA'' -kiihkoilu vapaakauppasopimuksen puolesta on juuri sitä mitä Washingtonin asiamiehet havittelevatkin: Yhdysvaltain talouseliitin etua ajava hanke, jonka maksumiehinä ovat suomalaiset ja erityisesti Euroopan demokratia. 
Toimittaja: Heikki Sipilä
Kommentointi ja oheismateriaalit: Janus Putkonen
4.10.2014, Verkkomedia.org

EU:n ja USA:n välinen vapaakauppasopimus laaditaan palvelemaan yhden osapuolen etuja
Euroopan komissio on kertonut, että Euroopan unioni ja Yhdysvallat aloittivat tällä viikolla vapaakauppaneuvottelut. Samalla kauppakomissaarin virkaa tavoitteleva ruotsalainen euroedustaja Cecilia Malmström esitti Euroopan parlamentille ohjelmansa.
Kauppakomissaarin toimialueeseen kuuluvat mm. Yhdysvaltain ja Euroopan unionin vapaakauppa-alueeseen liittyvät kysymykset. Malmströmin näkemykset asiasta muuttuivat rajusti juuri ennen hänen puheenvuoroaan Euroopan parlamentissa.
Komissaariehdokkaiden tulee ennen puheenvuoroaan täyttää lomake, jossa heiltä kysytään tavoittelemaansa virkaan liittyvistä velvollisuuksista. Tällaisen lomakkeen täytti myös Cecilia Malmström.


Saksalaislehti Neues Deutschland kertoi, että täyttämässään lomakkeessa Malmström vastusti ns. sijoittajien suojelua. Tässä kyse on siitä, että amerikkalaiskonsernit saavat kääntyä riippumattoman välimiesoikeuden puoleen joutuessaan vastakkainasetteluun Euroopan unionin maiden hallitusten kanssa. Median mukaan tällaiset tuomioistuimet käsittelevät valituksia suljetuin ovin eikä päätöksistä saa valittaa.
Lomakkeessaan Cecilia Malmström sanoi, että EU-maiden tuomioistuinten valtuuksia ei saa mitenkään rajoittaa. Hän vaati, että asiaa koskeva artikla poistetaan vapaakauppasopimuksesta. Euroopan komission johtaja Jean-Claude Juncker on samaa mieltä. Puhuessaan europarlamentille Cecilia Malmström ei kuitenkaan enää vaatinut vapaakauppasopimuksen luonnokseen muutoksia.
Neues Deutschland sanoi, että Malmströmin kannan muutosta yritetään saada vaikuttamaan ikävältä kirjoitusvirheeltä. Lehti ei kuitenkaan epäile hetkeäkään, että Cecilia Malmströmin tapauksessa kyseessä ei ollut mikään virhe. Voi olla, että hän oli liian itsenäinen ja sai viime viikonloppuna  muutaman ”tärkeän puhelun”.
Neues Deutschlandin mukaan vapaakauppaneuvotteluja on tarkoitus käydä edelleenkin suljetuin ovin. Sille Juncker ja Malmström eivät voi mitään. 


Stimme  Russlands on julkaissut myös venäläisen sotilasasiantuntijan, kenraalieversti Leonti Shetsovin artikkelin, jonka otsikko kuuluu: "Koskaan ennen Eurooppa ei ole ollut näin rähmällään Washingtoniin päin" Artikkeli saksaksi osoitteessa:

 Stimme Russlands / Oleg Severgin / KOMINFORM  

Päätoimittajan kommentti: "Toinen meistä ei ole ihminen"
Mitä sinä ajattelet Suomen pääministeriksi kokoomuksen vaalikikkailulla nostetusta Alexander Stubbista tänään? Hänhän on todellinen USA/EU-vapaakaupan edusmies Helsingissä.
Stubb esiintyi kansainvälisellä uutiskanavalla ja esiintyi peittelemättä "rakkauttaan Yhdysvaltoja ja sen talousjärjestelmää" kohtaan. Onko tällainen fanitus ja rakkaudentunnustus sopivaa Suomen ministeriltä kansainvälisissä yhteyksissä? Johan hänen ministerinvalansa vaatisi häntä palvelemaan suomalaista etua.


Alkuviikosta Saksassa suorittamassaan foorumi-esiintymisessä Stubb rummutti valtiontalouden liberalisaation (yksityistämisen) ja vapaakauppasopimusten (globalisaation) puolesta, joka lukuisten asiantuntijoiden mukaan, niin lännessä kuin idässä, on USA:n yritys pelastaa pahasti velkaantunut kuplatalous, eurooppalaisten kustannuksella - hegemonisoimalla koko lännen valtaliitto samojen yksityisten pankkiirien hallintaan.
Minulle Stubbin julkisten esiintymisten ja haastattelun katsominen on piikkilankaa niin mielelle kuin silmille... Hänen häpeilemätön valhevirta varsinkin Ukrainan kriisistä ja Venäjästä on järkyttävää seurattavaa ja pudistan vain päätäni. Hänen muka argumenttinsa ovat vain väitteitä, luulottelua ja ilman todistepohjaa - käsikirjoitettua ja imitoitua länsiagendaa, jonka kuka tahansa meistä voisi opetella ulkoa lännen poliittisten ohjausryhmien, ajatushautomoiden julkaisuja lukemalla: Mitään realismista oppimatta.
Kannattaa katsoa lopun yleisökysymyksiä. Kun edessä ei ole käsikirjoitettua tekstiä myös hänen puheistaan tulee ristiriitaisia ja epäjohdonmukaisia. Yksinkertaisesti hän ei ymmärrä mitä puhuu ja fraaseilla ei ole keskenään suhdetta. Kuulostaa hienolta, mutta ne eivät tarkoita mitään ristiriitaisissa asiayhteyksissä. Stubbin esittämät illuusiot ovat pelkkää Potemkinin kulissia.


On pakko mainita mitä tunnen syvällä sielussani, koska taidan ollla Stubbin ruumiillistunut vastakohta. Vuodesta 1995 olen työskennellyt teattereissa ja osaan kyllä näytellä tarvittaessa ja varsinkin ohjaajana tunnistan näyttelemisen. Osaan kuitenkin kokemuksestani myös jättää roolityöt niille tarkoitetuille näyttämöille. Poliitiikka ei saa olla teatteria kulisseineen.
Meissä ei siis yksinkertaisesti ole mitään yhtäläisyysviivaa ja aiheesta - arvosta toiseen, edustan polarisoitunutta vastakohtaa Stubbin näkemyksille. Niin, eikä Stubb edes väitäkään olevansa suomalainen vaan ensisijaisesti "eurooppalainen". Jos hän on jing, niin minä olen jang, mutta minun jinginikin on veistetty aivan eri puusta - koska en rakenna mitään perustuen globalistien harvainvallan etujen ajamiseen. Hänen janginsa on minulle pelkkä valeoppositio.
Joku ulkoavaruudesta kenties väittäisi meidän molempien olevan ihmisiä, mutta minä kiistäisin alienin väitteen. Ja näin suhtaudun myös lännen vapaakauppasopimukseen, kyseessä kun ei ole mikään sopimus, koska sellainen vaatii vähintään kaksi sopivaa osapuolta. Tämä on kuitenkin saneltua tyranniaa, jonka takana ei suinkaan ole Valkoinen talo, vaan sen toimintaa käsikirjoittava ja alati heikkenevän petrodollarin aseman puolesta jyräävät lännen pankkiirit niin Baselissa, Lontoossa kuin Washingtonissa.
Ja entä mikä Stubb sitten kaltaisineen on? Näiden multimiljardöörien sionisti-globalisti-marionetteja, jotka ovat egoistisia ja ahneuden pahasti sairastuttamia näyttelijöitä. Stubb on nähdäkseni uusimman snobbailevan esiintymisensä perusteella havittelemassa seuraavaksi jo ministerin asemaa lännen hegemonisessa Uuden Maailmanjärjestyksen hallituksessa...
Niin, eipä mielivalta pysähdy kuin pysäyttämällä. Ahneelle mikään ei ole koskaan tarpeeksi. Ja tuo kiipeily miljardöörien lahkeissa tehdään sinun elämäsi ja mahdollisuuksiesi kustannuksella. Sellaisia ovat nuo lännen asiamiehet, siis Suomen taloustappajat.

Janus Putkonen

Katso asiantuntija John Perkinsin varoitus vuodelta 2011 - ja sitten tuli Stubb:

Lue myös:

Verta, hikeä ja kyyneleitä...

Ei kommentteja: