Sivut

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Tiedottaja Jegor Kholmogorov - miksi "Echo of Moscow" ei reagoi uutisia teloituksista Donbass

Hiljaisuus korppikotkia
Egor Kholmogorov. Kuvia arkistonsa
Hiljaisuus, joka piti Venäjän liberaali media avajaisissa joukkohautoja ihmisiä kuoli Donbass, voi edes olla Deathly. Arkku, Trisagion yli arkun, risti vakiintunut nimi, ehkä jäähyväiset salute - se on vain mitä on vielä onnettomia uhreja, haudattu sattumanvaraisesti, kädet sidottu rautalangalla vaikkapa kauko sisäelimissä. 
Ja tärkeintä - tutkimuksen hirviömäistä julmuuksia vastaan. 
Ei Hiljaisuus ei ole korvia huumaava. Hiljaisuus peitevoide. Hiljaisuus kumppani. Hiljaisuus korostaa demonstratiivinen ja synkkä. 
Avaan vaikka kuinka kunnianhimoinen, niin epämukavaksi ja web-sivu "Echo of Moscow". Mitä näen sen? Väitteet Mr. Aleksashenko että Krim on liian kallista. Lupauksia herra Belkovsky kuristaa vallasta - joka on jo olemassa, on parempi heikentää atomipommi. Seuraava - perustelut Navalny, vihdoin siirtynyt loukkaavaa sanan "takki" normaalina osana hänen sanastoa (muistaa, että termi "takki" ja "Colorado" otettiin käyttöön osana strategiaa Dehumanization asukkaiden Donbass, joka on ja johti joukkomurhaan).  
Ja sitten argumentti "ministeri" sisäelinten, sorry asioiden Ukrainan Mr. Avakova - jatkuva kuori ehovskogo sivuston viimeisten kuuden kuukauden aikana. Avakov opettaa radikaaleja, mellakoitsijoiden jotka hakkasivat Odessa sijainen Shufrych sen heti niin se on todella mahdotonta. Lenin kantaa, koska Harkova - se on okei. Mutta beat kadulla kirkkaassa päivänvalossa, kaikkien edessä, kameran alle ... Joten voi Yhdysvalloissa ja Euroopassa eivät kestä niin käänny pois. 
Olen samaa mieltä ministeri. Beat pitäisi olla hiljainen yöllä, ei kameroita ja todistajia. Kuolemaan. Koska tappaminen hänen alaisensa (hänelle huomautuksen) rankaisevat pataljoonaa "Azov" ja "Donbass" lähellä Donetsk. Tappoi enimmäkseen naisia, aiemmin raiskattu ja ryöstetty kodeistaan. Koska ei ole videota, ja uhrit - ei henkilökohtaisia ​​ystäviä Yulia Tymoshenko, Yhdysvalloissa ja Euroopassa ei paljon tarvitse huolehtia, koska pienuus, kuten siviilien joukkomurhia, älä käänny pois. Teetä, ei Srebrenican. 
Tietoja murhan uhri, avaa hautoja, aloittamisesta kansainvälinen tutkimus kansanmurhan sivusto "Echo of Moscow" no tavu. 
Kuitenkin yksi uutinen löytyi. 
Onneksi kertoi, että "varapääministeri Andrei DNR Purgin nolata Venäjän federaation", selittää että joukkohautoja ei ole todettu 400, mutta vain 9 elimet, ja 400 - kokonaismäärä tunnistamattomien elinten ruumishuoneiden tasavallassa. Takana kaikki tämä kuulostaa voittoisa: "Katsos! Ei joukkohautoja, ei! "Tyylioppi virkaa, muuten, yksi-yhteen ottelun intonaatio Ukrainan tiedotusvälineet. 
Muuten, se on vale. Mr. Purgin sanoi tietoa yhdestä hautaamista. Kaivoksella "Communar" jos todella löytyi 9 elimissä. Kuitenkin löydettiin ja tunkeutui hautausmaita alue vasemmalla alaiset kirjoittaja "Echo of Moscow" Mr. Avakov rankaiseva pataljoonaa, paljon enemmän. Lähellä kylän Ala Kannu he löysivät muutama enemmän - kaikista uhreista (myös veistetty sisuskalut) 40. 
Nämä 400 tunnistamattomia ruumiita, määritellyllä Purgin myös kerätään alueelta vapautuu Ukrainan voimia, joten tässä edessämme on uhri joukkomurha, silvotaan ja hajoaa, on todettu eri paikoissa. 
Jos "Echo of Moscow" oli Ukrainan tiedotusvälineet, en olisi yllättynyt myöskään tämä hiljaisuus tai tämän valheen. Taustaa vasten Ukrainan kollegansa, näyttää siltä, ​​voisi jopa sanoa, vaatimaton. Kumpikaan tarinoita "täysin tuhoutunut eliitin pataljoona Venäjän Marines" tai satuja "lentäjä yritti kaapata Venäjän Su-24" tai jopa tarinoita, jotka haudattiin kaivoksen ja heittäneet ihmiset "itseään ammuttiin ja haudattiin." 
Mutta se on mysteeri - "Echo of Moscow" ei Ukrainan tiedotusvälineet. Ja eivät edes Venäjän yksityisten tiedotusvälineiden. Tämä radioasema on itse asiassa valtion rahoituksesta rahoittaa tärkeitä julkisyhteisö. Ja mikä saa heidät valehdella, vääristää, vaieta, antaa puheenvuoron sotarikollisia? 
Jopa pahin, 1990-luvulla, ei Venäjän media ei antanut heidän tiloissaan sarakkeen Shamil Basajev, josta vahvasti Avakov ei ole eroa. Basajeviin - jos - oli myös virallisen henkilö, yhdellä kertaa pääministeri Tšetšeniassa. 
Yritetään kuvitella BBC, jossa sana vuonna 1940 Heinrich Himmler, että hän zhuril iskusotilaita koska he ovat joku, joka ei ole rikki. Ja mielikuvitusta, minä tunnustan, evätään. 
On selvää, että Venäjän liberaalit äärimmilleen ei ole kiinnostunut keskustelemaan joukkomurhat Donbass. Ei niin kauan sitten, he marssivat Moskovan keskustassa "rauhan marssi", joka edustaa Ukraina viaton uhri tappoi rankaiseva lapset, naiset ja vanhukset - "random uhreja", ja Venäjä on hänen (rehellisesti, hidas ja riittämätön) yrittää hillitä rankaiseva - hyökkääjänä. 
Ja sitten käy ilmi, että se ei ole tarpeellista väitellä "räkäinen humanisteja" isänmaallinen leiri, jonka yhtenä laita se huomattavasti opposition lady ", päätti huutaa noin kiddies," ei ymmärrä hyväntekeväisyydestä ja lapsenmurhia demokratiaa. Täytyy väittävät, esimerkiksi Etyjin kanssa, jossa asiantuntijat nyt nähdä klassisia merkkejä taistelija politiikka - joukkohautoja, todisteita joukkomurhista ja siviilien joukkomurhia. 
Ja kaiken takana on enemmän uhkaava näkyä merkkejä kansanmurhasta. Tarpeeksi lukea Ukrainan tekijöille (myös sama Avakova) tehdä täysin selväksi: Ukraina muodostunut hyvin määritelty ideologia siviiliväestöä vastaan ​​Donbass kuin "sub-ihmiset", joka voi tappaa, raiskaus, ryöstää, nöyryyttää, syrjiä, tuhota. 
Yhdessä tosiasiat taistelija politiikkaa tämä ideologia antaa sille kokonaisvaltainen polku kansanmurhan - tuhoamisesta edustajat kansalliseen, rodulliseen, uskonnolliseen, alueellisten ryhmien osalta pelkästään se, että siihen kuuluvien ja jotta sen pienentämiseksi. Kahdesti kaksi antaa neljä. Ideologia "antivatnichestva" ja "polttaa Colorado", kerrotaan joukkomurhista, infrastruktuuri on tuhottu ja julkinen salaisuus hautaaminen antaa kansanmurhan. 
Samaan aikaan meidän on kuitenkin ymmärrettävä, että kansanmurha - kaksiteräinen ase. Viime vuosina useita maiden itsenäistyttyä, juuri niiden ihmisten teoilta oli tehty kansanmurha - joskus totta, sillä vastaan ​​Itä-Timorin kansan ja Etelä-Sudanissa, ja joskus suoraan sanottuna kyseenalainen, sillä kansaa vastaan ​​Kosovossa. Mutta yksi asia on ennallaan - että kansanmurha on luotettava perusta tunnustetaan mahdottomuus rinnakkaiselo uhri ja pyöveli yhdessä valtion itsenäisyyden tunnustamisesta. 
Avaamisen kanssa tosiasioiden kansanmurhan tunnustaminen on epätodennäköistä, Donetsk ja Lugansk tasavaltojen itsenäisenä kokonaisuutena - kasvaa. Kuitenkin nyt erittäin suosittu teema "jakamiseen." 
Henkilökohtaisesti olisin pahakseni, jos vastineeksi vapautta terrorin Donetsk ja Luhansk Venäjä antaa Ukraina "Echo of Moscow". 


Читайте далее: http://izvestia.ru/news/577458#ixzz3FDFbDvH8

Ei kommentteja: