Sivut

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

The 4th Media » Palestinian Lost Opportunities

Th

Palestiinan menetettyjä mahdollisuuksia

Hieman yli viikko sitten Palestiinassa oli mahdollisuus heittää sen ensimmäisen ääneen YK: n yleiskokouksessa tuomarin nimittämisestä annetun kansainvälisen rikostuomioistuimen entisen Jugoslavian.
Palestiinalaisten presidentti Mahmud Abbas esitti ensin YK: n jäsenhakemuksen 23. syyskuuta 2011. Äänestys viivästyi vuoden antaa aikaa Obaman hallinto taivutella Israelia lopettamaan rakentamisen laittomien juutalaisten vain siirtokuntia miehitetyllä palestiinalaisalueella.
29. marraskuuta 2012 ja sen jälkeen vuoden menetetty, kansainvälinen yhteisö ylivoimaisesti myöntää paikan numero 194 Palestiinaan kolmansien tarkkailija valtiolle YK: n yleiskokouksessa. Mutta mitä se tarkoittaa? Viimeisenä vuonna se tarkoitti turhaksi.
Palestiinan johto joutui takapakkia sopimalla viime kesänä neuvotella "piirakka", kun Israel jatkaa gulping sitä.
US edes liittyneet Israelin rajoittavat ehdot American osallistumisen alle tarkkailija ja nimittämisestä Israelin firster Martin Indyk kuin Yhdysvaltain erityislähettiläs Israelin ja Palestiinan väliset neuvottelut.
Arvoisa Indyk sijainen oli tutkimusjohtaja vahvin ulkomaisten aulassa American Israel Public Affairs valiokunnan (AIPAC) vuonna 1980, ja oli ensimmäinen Yhdysvaltain suurlähettiläs olla hänen turvallisuuden keskeytetty palvellessaan Tel Aviv. Mukaan American välittäjiä, palestiinalaiset lupasi jäädyttää pyrkimyksiä liittyä YK: n järjestöjen, kuten Kansainvälinen tuomioistuin (ICJ) ensimmäisen yhdeksän kuukauden aikana neuvottelujen aikataulu. Tähän mennessä neuvotteluja on saavuttanut lähes puolivälissä merkki ja keskusteluissa ei kuitenkaan ole muuttanut hiukkaakaan ohjauksessa Yhdysvaltain nimittänyt entisen AIPAC: n työntekijä.
Osana Kaupan Israel suostui vapauttamaan noin 100 palestiinalaisvankeja. Varmistamaan jatkuvan Palestiinan osallistuminen tähän turha käyttää, Israel päätti vapauttaa vankeja neljä tai viisi ryhmää. Jokainen julkaisu on Estetty jonka ilmoitus enemmän laittomia juutalaisten vain koteihin.
Israel on kädessään vankien panttivangiksi pakottaa palestiinalaiset pysyä kurssin yhdeksän kuukauden huijausta suhdetoimintaan liikuntaa. Saada enemmän aikaa rakentaa juutalaisten vain pesäkkeet tekee se, että paljon vaikeampaa päästä sovinnolliseen lopputulokseen neuvottelupöydässä.
Koska sen ascendance uuden aseman vuosi sitten hallitus Palestiinan ei ole hyödynnetty täysimääräisesti jäsenyytensä tyytyä sijaan merkityksetöntä arka kansainvälisiä tuomioita Israelin myöntymättömyyttä.
Mukaillen Israelin diplomaatti Abba Eban, Palestiinan johto ei ole koskaan menettänyt mahdollisuuden menettää mahdollisuuden käydä Israelin vastuussa sen räikeitä kansainvälisen oikeuden.
Asia ja kohta, aiemmin tässä kuussa sveitsiläinen riippumaton lab tunnistettu polonium-210 syy Jasser Arafatin kuoleman jälkeen ja että Israel oli maa motiivi ja todistettu kyky tuottaa radioaktiivista ainetta, mutta koska Palestiina ei ollut jäsen maailmassa tuomioistuimessa, Sveitsin havainnot oli kuollut saapuessaan.
Vuonna 2009 se ei jatkamaan YK: n ihmisoikeusneuvoston tutkinta - Goldstonen raportin - joka syytti Israelia sotarikoksista kohdentamiseksi siviilejä Gazan välillä 27 joulukuu 2008 ja 18 tammikuu 2009. Vuonna 2004 ICJ löytyi Israelin väliseinä ja siihen liittyvän hallinnon lainvastainen. Tuomion, joka pysyi lukittuna tuomioistuimen kaapit.
Palestiinan johto on ollut erittäin onnistunut tuomitaan Israelin ja tutkimalla sen rikoksia, mutta kroonisesti ei hyödyntää diplomaattisia voittoja, eviscerating kansainvälisiä havaintoja mitään arvoa.
Ei ole mitään takeita siitä, että Palestiinan hakemus Kansainvälinen tuomioistuin eivät kohtaisi voimakasta vastustusta, mutta odottaa toinen tuottamattoman USA / Israelin suhdetoimintaan käyttää ennen siirtymistään ICJ on suuri poliittinen päätteeksi.
Toisin varastaa maan juutalaisten kotien liittyminen YK: n järjestöjen - symboli kansainvälisten harmoniaa - ei voisi olla haitallista rauhanneuvotteluihin.


Mr. JAMAL KANJ on yksi usein osallistujien neljäs Media.
 e 4th Media » Palestinian Lost Opportunities

Ei kommentteja: