Sivut

lauantai 7. joulukuuta 2013

The 4th Media » Japanese TEPCO Are Going to Dump the Fukushima RADIATION Into the OCEAN

Th

Japanilainen TEPCO aikovat Dump Fukushiman säteilyn OCEAN

He Dump Fukushiman säteilyn Ocean


Tepco on  suunnittelun polkumyyntiä  kaikki  on radioaktiivista vettä  varastoidaan Fukushiman mereen.
 Teollisuus-ohjattu ydinturvallisuusviranomaiset  ajavat polkumyyntiin säteilyä, samoin.
Kuten EneNews  raportit :
Juan Carlos Lentijo johtaja IAEA: n tehtävänä on Fukushima Daiichin, 04 joulukuu 2013: "Valvottu on tavanomainen käytäntö kaikissa ydinlaitoksiin maailmassa. Ja mitä yritämme sanoa tässä pohtia tätä yhtenä vaihtoehdoista edistää hyvän riskien ja vakauttaa järjestely pitkällä aikavälillä. "
Shunichi Tanaka , puheenjohtaja Japanin Nuclear asetuksen Authority, 04 joulukuu 2013: "Et voi pitää varastoimaan vettä ikuisesti. Meidän on tehtävä valinta verrataan kaikkia riskejä. "
Xinhua , 04 joulukuu 2013: Lentijo sanoi, että TEPCO tulisi punnita mahdollisista haittavaikutuksista täyttämisestä myrkyllistä vettä vastaan ​​yhteensä riskit käytöstäpoiston kokonaiskustannusten työprosessia.[...] Tanaka korosti, että vaikka erittäin radioaktiivista vettä voitaisiin puhdistaa noin seitsemän vuoden määrä vettä, joka sisältää tritiumia pitää nousussa, keveiden 700000 tonnia kahdessa vuodessa. [...] Ydinvoima-alan asiantuntijat ovat toistuvasti huomauttaneet, että [tritium] on edelleen merkittävä säteilyvaaraa hengitettynä, nieltynä kautta ruokaa tai vettä tai imeytyy ihon läpi. [...] Kalastaja, teollisuuden ja kalastusalan elinten Fukushiman alueella ja sen ulkopuolella Japanin koilliseen, ovat yhdessä baulked ajatusta vapauttaen myrkyllisiä vettä mereen [...] TEPCO on velvollinen esittämään arvioita turvallisuuden ja ympäristövaikutusten [...]
NHK , 04 joulukuu 2013: IAEA tiiminvetäjä Juan Carlos Lentijo [...] sanoi, että se on tarpeen ja välttämätöntä vaikutusten arvioimiseksi tritium vastuuvapauden voi olla ihmisten terveyteen ja ympäristöön, ja saada hallituksen hyväksyntä sekä suostumus huolestuneilta ihmisiä.
Japan Times , 04 joulukuu 2013: "Tietenkin. yleisen hyväksynnän tätä tarkoitusta varten on tarpeen ", sanoi Lentijo lisäten tiukan valvonnan vaikutusten vastuuvapauden olisi myös tärkeää.
AFP , 04 joulukuu 2013: [L] ocal kalastajia, naapurimaiden ja ympäristöjärjestöt kaikki vastustavat ajatusta.
Todellisessa maailmassa, ei  ole turvallista tasoa säteilyä .
Ja on olemassa vaihtoehtoja.
Dr. Arjun Makhijani - tunnustettu asiantuntija ydinvoimasta, joka on todistanut kongressin edessä, toimi asiantuntijana todistajana Nuclear Regulatory Commission oikeudenkäynnissä, ja haastatteli monet suurimmista uutistoimistot -  kertoi  PBS Maaliskuu:
Me itse asiassa lähetti ehdotuksen Japaniin kaksi vuotta sitten, jotkut kollegat minun ja minä, sano, sinun pitäisi pysäköidä supertankkeri tai suuri tankkeri offshore, ja laittaa vettä, ja lähettää sen pois jonnekin muualle niin, että vedenkäsittely-ja vesihuolto ei ole niin valtava, jatkuvasti ongelmia. Mutta [Japanin laski].
Tepco - joilla  ei ole taloudellisia kannustimia  todella korjata asioita - on ollut  järjettömän vastuutonta  ja on ollut vain  teeskentelee  sisältävän Fukushima. Ja  katso tämä .
Valitettavasti Japani on vajosi  vanha kaveri  kapitalismi ... ja jopa  tyranniaa .
Joten sen sijaan tehdä jotain  sisältävät  säteilyä, he aikovat  upottaa  sen.
Jälkikirjoitus: Vuonna liittyviä uutisia, Japanin hallitus on aloittanut massiivisen ohjelmanpolttaminen  radioaktiivisen jätteen  ympäri Japania ... sijaan kapselointi se lasi tai muuten sitä sisältävien.

Washington blogi
 e 4th Media » Japanese TEPCO Are Going to Dump the Fukushima RADIATION Into the OCEAN

Ei kommentteja: