Sivut

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014


Kaksi Yhdysvaltain aloitteesta vihollista vastaan ​​hämmentäviin

Kulttuuri ) - Taistelussa amerikkalaista imperialismia, monia aloitteita ovat tehneet vihollisia ei voi selittää.
Kaksi näistä aloitteista oli "salainen auto" ja "huppu kilpikonna valot" asennettu auton auttaa kuljettajaa näkemään tie niin selvästi katselee ylhäältä, vihollinen ei voi havaita. Se on luoda sotilaita - tutkijat.

Saattueita - Moon River
Sitting muistuttaa päivän polttava metsien, Nguyen Ba Bach, entinen insinööri General Engineering, puolustusministeriö sanoi, sodassa, kuljetus auton etu kohtaavat monia vaikeuksia. Ajoneuvot eivät voi mennä yöllä, päivällä se on helppo mennä huomaamatta savua, pölyä suspensiot päälle vihollinen havaitsee välittömästi. Miten autoa voi liikkua yöllä, että vihollinen ei voisi löytää? Vuonna 1966 joukko insinöörejä tehtävänä General, miten selvitä tästä. Kilpikonna valo, valo on oikea nimi valon naamiointi autot toimivat edellytykset kovaa vihollisen ryhmäveneillä on Ho Chi Minh trail.
Rakennettu valon perustuu valon hajonta. Käytätkö edelleen perinteisen auton lamput, mutta sen sijaan valoa, valo paistaa suoraan maahan lampunvarjostimet tehdään niin vaihtovelkakirjalainan kilpikonna. Mui kilpikonnan parabolinen linssi kerros, joka tunnetaan myös nimellä heijastinlautanen ruokia. Kun valo lamppu heittänyt päälle, tulee Parabolic hajonta lasi ja valoa heijastava kentällä, ei kipinää keskittyä. Korkeudesta tai kauko näkemystä ei löydy, vain putki hämärässä kuunvalossa paistaa. "Olemme juuri leikkivät yhdessä, saattue kaunis kuin kuu joki romanttinen fantasia. Vaikka valoa on vähän, mutta silti näkyvissä tien ajo autolla noin kymmenen metrin päässä toisistaan ​​", sanoi Nguyen Ba Bach nauraa.
Nenä kilpikonna esillä huoneessa Z117 perinteinen kasveja.
Nenä kilpikonna esillä huoneessa Z117 perinteinen kasveja.
Valoputket eteen asennettu autoja, riippuen autojen koon eri kynttilänjalka. Tämä on erityinen tehtävä, valmis 6 kuukauden tutkimuksessa. Kirjoittajat johti Mr. Pham Gia Nghi puheenjohtajana aiheita. Vahvista kilpikonna valot vihollisia ei voida havaita, kirjoittajat ovat ottaneet testin useita kertoja lentokentällä Tong (Shanxi). Sitten lamppu pantiin tuottamiseen kasveissa ja kasvilampuilla Z125 Rang Dong, joka käytti sodan lopettamiseksi. Laskelmien mukaan noin 5000 autot olivat käyttäen kilpikonna valot.
Mr. Bach sanoi myös, että myöhemmin, kun enemmän nykyaikaiset ajoneuvot, vihollisen ohjuksia buffet paikoissa tuotettu lämpö hyökätä. Mutta sitten, mitä asioita vaikeaksi, kilpikonna lamppu edistää toiminnallista navigointi tuhansia matkoja ympäri vuoden vastustuskykyä USA: n imperialismin 1966-1975. Vuoteen 2005 mennessä tutkimus hankkeille myönnettiin valtion tieteen ja teknologian. Tällä hetkellä, kilpikonna valot ovat esillä monissa museoissa vallankumouksellinen historia.
Mr. Bach (vas.) ja Mr. Pham Gia Nghi salainen auton sisällä.
Mr. Bach (vas.) ja Mr. Pham Gia Nghi salainen auton sisällä.
Vertaile auto liikkuu vesikuppi
Mr. Nguyen Ba Bach sanoi, ja sai Ho Chi Minh vuoden tutkimushanke, joka on suunniteltu ja valmistettu kulkevien ajoneuvojen arkkuun presidentti Ho Chi Minh sodan olosuhteissa vuonna 1972 kenraalimajuri Vu Van Don ( menetetty) puheenjohtajana. Tuolloin tämä salaisuus tehtävän insinöörit vastuussa General Engineering. "Vain olla 25-26 vuotta ikää on annettu tätä vastuuta, tunnen huolissani. Miten luoda vastaavan ajoneuvon vaatimukset tarkasti millimetrin.Miten auto ei häiriö, onnistuneesti tehtävän, joukkue alkoi kovasti töitä ", hän muistelee Bach.
Siirtymässä edelleen presidentti Ho Chi Minh olla hyvin varovainen, ettei sää, avaruus, aika, kova tiellä ... tinkimättä. Mutta se aika ei ole vielä rakennettu mausoleumi. Koska sota olisi pitänyt siirtynyt elinten turvata alueille Uncle taisteli säilyttää. Tuolloin Engineering Command tehtävänä rakennettu kuorma liikkua 3. Setä ruumis arkkuun kristalli, kylmä kivet asetellaan pitää lämmön noin. Mutta sitten, miten asiantuntijat sanovat säilyttää joitakin ongelmia, tämä auto ei mene pidemmälle läpi joet ja purot ovat.
Piirustusten ruumis setä kuorma.
Piirustusten ruumis setä kuorma.
Lääkäri-auton lavat ovat kirjoittajien tutkittu PAB amfibioajoneuvon, kävellä kaikkia erilaisia ​​maasto. Ajoneuvon parannuksia suunniteltu laittaa lämpöeristetty säiliö on erittäin suuri, pöytäteline pienimmille värinät eivät setä ruumis. Eristetyssä säiliössä pehmuste on valmistettu harvinainen puu, josta suspension. Järjestelmä ei saa kallistaa yli 5 astetta. Takakontissa on 18 erilaista ratkaisu säilyttää edelleen Lääkärit. Kaksi ilmastointilaitteet asennetaan säiliön etuosan, voi säilyttää tasaisessa lämpötilassa 15-17 ° C.
Mr. Nguyen Ba Bach muistutti, varmistaa oikeat tiedot 100%, tutkimusryhmä testata erittäin huolellisesti. On aika kokeilla, sillä ryhmä ihmisiä, jotka ovat enintään 1 kupillinen vettä vatsallaan. Autot mennä ilman vesikuppi jatkuvaa aallot ovat tyydyttävät. Kauden jälkeen tutkimuksen, auto valmistui tehtäviä. Vuoteen 1975 mennessä edelleen Uncle Lang oli kuljetetaan myös tätä ajoneuvoa. Tällä hetkellä auto on esillä K9 Memorial.
Mr. Bach flip muistoja joukkue.
Mr. Bach flip muistoja joukkue.
30 vuotta recall
Mr. Nguyen Ba Bach sanoi, sodassa, tämä on sotilasoperaatio, sotilaallisten salaisuuksien olisi tehty, on tehty, kukaan ei tiedä heidän tuotteensa tai olla käyttämättä, miten käyttää. Tehtävä on saatu päätökseen, muistot säilyvät näitä valokuvia, joskus kohtalainen joukkuetoverinsa yhdistää vanha juttu, mutta lähes kukaan mainitsee tiettyjä aiheita tämän tutkimuksen.
"Paljon enemmän kuin 30 vuotta myöhemmin, eräänä kauniina päivänä, järjestelytoimikunta Ho Chi Minh-palkinnon tiede ja teknologia on ottanut yhteyttä laatijat tämän aloitteen. Teema on myönnetty. Niin on yli 30 vuotta, meillä ei ole mahdollisuutta puhua tutkimuksessa kerätyt asiaa koskevat asiakirjat ja muistaa tarinan sotilaan sydän, se ei ollut mahdollista kiillotettu hämärtynyt.
Vuoteen 2005 asti tämä on vielä salaisuus ei paljastu. Mutta nyt voin sanoa, että voi muistaa sen. Tämä ei ole keksintö suuren tieteellisiä löytöjä kaltainen elin, se on vain yksinkertainen tieteen hankkeita. Mutta tuolloin, nämä tutkimukset on sovellettu, tehokas, edistää voitto sodassa American Empire. Se on seurausta miehet - tutkijat ", sanoi Bach jakaminen.
"Meillä ei ole tutkimus on erittäin korkea. Sodan aikana kukin henkilö on velvollinen täyttämään, olemme sotilaita oli valmis tehtävään. Rauha, joskus sota-alueella, siihen paikkaan, jossa hänen töitään on ollut merkitty, joka aina muistutti sanoinkuvaamaton tunne. "
(Mukaan Knowledge)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: