Sivut

tiistai 29. huhtikuuta 2014


Sillä voimatasapaino kanssa Yhdysvaltojen, Venäjän, kuinka monta lentotukialuksia?

World Military ) - Jos haluat tehdä raid osaksi alueelle Yhdysvallat, Venäjä voi käyttää 2 suunnitelma on käyttää strategisia pommikoneita tai lentokoneita lähti lentotukialuksia.

"Assassins tappaa Rising" Javelin Amerikan tai Venäjän Kornet pelottavaa? Mittaa teho "fire dragon" Venäjän S-300 ja Patriot jätetty huoli mymy oman trap carrier "kuivattu kala" Venäjän itsensä uppoamassa
Verkkosivusto Topwar (Venäjä) lähettämistä artikkeleita kommentit harjoittaja pidetään ase voimakas hyökkäys siirto sallii sotilaallista voimaa kansakunnan kautta merelle. Kysyntä lentotukialuksia varustettu Venäjän merivoimien näkyvät harkitessaan mahdollisuutta avata venäläisten hyökkäykset Yhdysvaltoja vastaan.
Alla on artikkelin teksti Topwar:
Tällä hetkellä palkkalistoilla 10-11 US Navy lentotukialuksia ja 8 raskaiden eläkkeellä lentotukialus (mukaan lukien 1 powered alusten ja ydinkäyttöisiä aluksia 7 perinteisen energian). US Air Force on tällä hetkellä 2157 lentokoneet, mukaan lukien yli 1000 yksikköä Air Force National Guard ja 1486 yksikköä säilytetään pitkällä aikavälillä, puhumattakaan joitakin ilma komentaja Yhdysvaltain merijalkaväen . Vaikka määrä Yhdysvaltain lentotukialus rajoitettu määrä 2157, mutta todellinen määrä on suurempi.
Admiral Kuznetsov lentotukialus.
Admiral Kuznetsov lentotukialus.
Venäjällä ei ole riittävästi sotilaallisia joukkoja torjumaan useita Yhdysvaltain lentotukialus vai ei? Ensin täytyy tunnustaa, että Venäjällä ei ole mitään sotilastukikohtia tai logistiikan perusta Pohjois-Amerikassa. Mutta Yhdysvaltojen kanssa sen sijaan ilmassa vastaisessa Irak, Afganistan, Jugoslavia, Yhdysvaltain armeija on erittäin suuri määrä sotilastukikohtia liittolaisvaltioiden yli miljoona Yhdysvaltain joukot suljettu sotilaallinen. Tämä on valtava etu, että jopa ensi vuosikymmenellä, Venäjä ei voi luoda sotilastukikohtien alueella vastapainona Pohjois-Amerikkaan. Joten, jos haluat tehdä raid osaksi alueelle Yhdysvallat, Venäjä voi käyttää 2 suunnitelma on käyttää strategisia pommikoneita tai lentokoneita lähti lentotukialuksia.
Laiva Admiral Kuznetsov lähinnä varustettu hävittäjän Suhoi Su-33
Laiva Admiral Kuznetsov lähinnä varustettu hävittäjän Suhoi Su-33
Kuitenkin nykyinen lentokoneiden määrä Venäjän ilmavoimien on kyky hyökätä tavoitteita Yhdysvaltojen kotimaan (ilman Alaska) on 16 lentokonetta Tu-160, Tu-95MS lentokoneiden 32 (vielä 60 yksiköt ovat tallennettu), 18 Su-33 lentokone, tai 24 MiG-29K/KUB (tulevaisuudessa) asentaa lentotukialus Admiral Kuznetsov, yhteensä 126-132 lentokonetta.
Tasapainottaa voima (määrällisesti puhumattakaan laatu), Venäjän armeijan tarvitsee 18-19 lentotukialuksia ja 2157 lentokonetta. Siten Venäjän armeija puuttuu 18 harjoittajien ja 2025 taistelijoita tasapainottaa Yhdysvaltojen armeijalle. Jos keskimäärin yksi harjoittaja voi kuljettaa 80 konetyyppien, miinus noin 10 helikopterit ovat noin 70 taistelijoita. Kanssa kokonaiskysyntä noin 2025 ilma, tätä numeroa jaettuna 70, se kestää noin 29 harjoittajille.
Tasapainottaa voima (määrällisesti puhumattakaan laatu), Venäjän armeijan tarvitsee 18-19 lentotukialuksia ja 2157 lentokonetta.
Tasapainottaa voima (määrällisesti puhumattakaan laatu), Venäjän armeijan tarvitsee 18-19 lentotukialuksia ja 2157 lentokonetta.
Yleensä, jos haluat rakentaa tarpeeksi vahva voima lentokoneet hyökkäsivät Yhdysvaltain alueella, Venäjän pitäisi olla yli 10 harjoittajille.
Lisäksi Yhdysvalloissa, Nato-maat sekä merkittävä voima Venäjän armeijassa. Naton palkkalistoilla kuuluu nyt: -2 157 Yhdysvaltain koneiden, muiden Nato-maiden - 2265 ilma-ilma-alusten määrä on lentotukialus noin 770-840, kun Venäjän ilmavoimat on tällä hetkellä vain 1301 ilma (Nato vs. Venäjä 4 kertaa), puhumattakaan etu risteilyohjuksia laukaistiin sota-alukset ja amerikkalaisen lentokoneen.
USS Gerald R. Ford (CVN 78) aikana ristiäiset Amerikan minulle 11/2013
USS Gerald R. Ford (CVN 78) aikana ristiäiset Amerikan minulle 11/2013
Mitä jos Venäjä tehdä vastapainoksi uhkia voimakas kantajia vihollinen?
1. Kun Yhdysvaltojen ja Naton on 10-11 lentotukialus (tämä määrä voi olla jopa 20 laivaa Englantiin, Ranskaan loppuun lentokenttähanke laivanrakennus), Nato on ylivoimainen etu lentokoneiden määrä verrattuna Venäjän armeijan. Kanssa valtava määrä ilma on, jos syntyy ristiriita meressä, sotalaivat Venäjän laivaston vaikea vastustaa ja pakottaa Venäjän sotalaivat liikkua rannikkokalastuksen toiminnan mukaan tuen alkaen kone lähti rannasta.
2. Sota, jos riski toteutuu Venäjää voi esiintyä monissa eri skenaarioissa. Omistaminen merivoimien iskuryhmä suuri liikkuvuus on ensiarvoisen tärkeää. Venäjä itse on paljon maastossa vaikuta käyttöön laivastossa veden syvyys, jäätyy Pohjanmerellä reitti, ... tämä voitaisiin käyttää keskeinen etu aluksia lentokentälle.
Yksi tekijä mainita risteilyohjus, joka on jopa risteilyohjuksia on valikoima, kuinka paljon se vaikuttaa ennen muuta ohjus laukaistiin lentokoneiden lentoon lentotukialuksia tulisi käyttö laivoja hyökätä harjoittaja ei ole tehokasta.
3. Ranged Air Force Base monilla alueilla Itä-ja Länsi kuljettaa anti-risteilyohjus pystyy uppoamisen lentotukialuksia, ja tämä on tärkein iskuryhmä lennonvarmistuksen Venäjän joukot.Project pommikone uuden sukupolven PAK DA ennustetaan 2025 palkkasumma tekee anti-alus kantama on jopa 1000 km, jotta hyökkäys lentotukialus Strike vihollisen ilman alueelle laivaston ilmapuolustuksen suojaa.
4. Sukellusvene on ase tuhota harjoittajan tehokasta. Kuitenkin kehitys ydinsukellusveneiden on erittäin kallista, Venäjän laivaston pitäisi kehittää perinteisten sukellusveneiden AIP teknologian varustettu anti-alus ohjuksia vähentää kustannuksia.
(Mukaan Knowledge)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: