Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Yhdysvaltain tiedustelupalvelun "riittämätön" etulinjan tietokone

Intelligence - Vakoilu ) - epäonnistuminen Yhdysvaltain tiedustelupalvelun Krimillä (Crum) on aiheuttanut paljon kiistaa tässä maassa. Jotkut Yhdysvaltain viranomaiset uskovat paljastukset Salakuuntelu Edward Snowden on hyödyttänyt Venäjää. Toiset sanoivat, että Amerikka ei voi käyttää salakuuntelua Venäjä jakelupalvelu sijaan sähköisen viestin. Kuitenkin se, että Venäjä on käyttänyt paikallisen koneen on korkea turvallisuus.

Ei ihme valmistajien atk-laitteita, jotka Yhdysvalloissa saatetaan vakooja laitteet, ja myös meni Venäjälle myönsi hiljattain, että Venäjän armeijan ja tiedustelupalvelujen voi piilottaa luottamuksellisia tietoja, kun piirin avulla prosessori ja kiintolevy of America.
Venäjän sotilaat käyttävät tietokoneita kampanjan.  Kuva: RIA Novosti
Venäjän sotilaat käyttävät tietokoneita kampanjan. Kuva: RIA Novosti
Kuitenkin viime aikoina päämajassa Venäjän armeijan, tiedustelupalvelujen ja toimistot Venäjän virkamiehet saavat kansallisen salaisuuksia on perustettu erityinen tietojärjestelmä nimeltään "Obruch" ja RNT yritys.
Tietenkin tämä järjestelmä ei ole täysin Venäjän-tehty, mutta paljon osia ostetaan Kiinasta, mutta kaikki yksityiskohdat tarkistetaan tarkasti, tai kuuntelulaitetta jossa varastettuja tietoja tai Ei. Yhtiö kehittää myös hallintajärjestelmä Sähköposti Tyhjennä. Se ei vain turvallisuuden seuraamiseksi postin kauppojen lisäksi myös valvoa niiden sisältöä. Lähetät luottamuksellisia asiakirjoja sähköpostitse on estetty.
Linjalla on rakennettu tietokoneen käyttöjärjestelmä kehittänyt yritys RusBITeh. Se on perusta Linux-käyttöjärjestelmä, mutta on parantunut merkittävästi sopivaksi vaatimuksiin Security Agency Venäjän federaation (FSB).
(By Uutiset)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: