Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

The 4th Media » Ukraine Presidential Candidate Poroshenko Tamps Down NATO Membership Hopes

4. Media »Ukraina presidenttiehdokas Poroshenko Tamps Down Nato-jäsenyys Hopes

Ukraina presidenttiehdokas Poroshenko Tamps Down Nato-jäsenyys Hopes

Jos haluat kuulla retoriikka tiettyjen Länsi poliittisten johtajien, Naton on laajentaa sen kollektiivisen turvallisuuden sateenvarjoa Ukraina sekä Georgia, mahdollisimman nopeasti.Kuitenkin Ukrainan presidenttiehdokas ja suklaan valmistus pohatta Petro Poroshenko on opined että Ukraina ei voi olla valmis Naton jäseneksi.
Poroshenko, entinen ulko-ja talousministeri viime Ukrainan hallitusten totesi, että Nato-jäsenyyttä Ukraina kohtasi suurta vastustusta maassa. Poroshenko teki huomautuksia Kiovassa aikana 10 th  vuotuinen sijoittajien konferenssissa Dragon Capital, Ukrainan suurin investointipankki, joka on osittain omistama Goldman Sachs.
Viitaten Nato-jäsenyys, Poroshenko kertoi saksalainen sanomalehti  Bild "Jos ajatus [Nato-jäsenyydestä] tukee alle 50 prosenttia, niin emme voi käyttää sitä, jotta ei pilata maan."
Poroshenko viittasi Nato-jäsenyyden vastustus Ukrainan Venäjän väestöstä. Poroshenko on hyvin tietoinen omista tunteistaan, koska hän on kotoisin Odessa, joka on pääosin venäjänkielistä alueella Ukrainassa. Poroshenko väittää nyt kotiinsa Keski Ukrainan Vinnytsya, josta hän siirtyi aloittaa hänen liiketoiminnan ja poliittisen uran.
Hänen haastattelussa, Poroshenko muistutti Bild: n toimittajalle, että Nato hylkäsi jäsenyys Ukrainan sotilasliitto n huippukokouksessa Bukarestissa vuonna 2008. Huippukokous pohti ehdotettu Naton Membership Action Plan, mutta suurin osa maista päätti olla kutsumatta Ukrainan jäsenyys tuolloin.
Kun kysytään Ukraina halusi nopeutettu Nato-jäsenyys, Poroshenko vastasi: "Ei, ja se ei ole riippuvainen vain meille, vaan myös Natoon. Katsomme, että Naton jäsenet ovat erimielisiä tästä asiasta. Olemme jo nähneet tämän ongelman vuonna 2008, jolloin Georgia oli ensimmäinen luvattiin jäsenyys, mutta mitään ei tapahtunut silloin. "


Poroshenko myös kertoi Bild, että hän ei ennakoida Venäjän armeijan kokeilu Itä-Ukrainassa.Kuitenkin Poroshenko ei ilmennyt kaltevuus, että hän oli pasifisti, kun kyse on talouden sodankäynnin Venäjän kanssa. Hän sanoi, että Saksa on valmis maksamaan hintaa asettaessaan taloudellisia pakotteita Venäjää vastaan, vaikka se tarkoitti talousongelmat seurauksena boikotti venäläisen maakaasun. Poroshenko sanoi, että Saksa on "valmis maksamaan hinnan demokratiaa."
Poroshenko, kopioidaan "Chocolate King", koska hän omistaa Ukrainan Roshen makeisia yritys, pidetään seitsemäs rikkain Ukrainan oligarkin, arviolta henkilökohtaista arvoa 1,3 miljardia dollaria.
Poroshenko oli yksi useita liikemiehiä entisen Neuvostoliiton, joka käytti Neuvostoliiton hajoamisen ottaa haltuunsa valtion omistamien teollisuuslaitosten hyvin vähän pääomaa, rakennamme ne lopulta osaksi suurta liiketoimintaa imperiumit. Poroshenko aloitti vuonna 1990 ostamalla entinen valtion omistama Ukrainan teollisuusyrityksiä sekä televisioasema 5 Kanal.
Nykyinen mielipidemittaukset osoittavat, että Poroshenko, nykyinen jäsen Ukrainan parlamentti, joka ei ole sidoksissa mihinkään poliittiseen puolueeseen, on suositumpi kuin hänen lähin kilpailija puheenjohtajakaudella, skandaali-vaivannut entinen pääministeri Yulia Tymoshenko.Poroshenko ehdokkuutta on vauhdittanut hyväksynnällä Vitali Klitschko, nyrkkeilijä ja kertaluonteiset presidentin toiveikas, joka on valinnut sen sijaan, juosta pormestari Kiovan.
Poroshenko-Klitschko joukkue on kutsuttu "Willy Wonka ja Rocky," viittaus elokuvan "Willy Wonka ja suklaatehdas" ja Rocky Balboa, fiktiivinen nyrkkeilijä soitti näyttelijä Sylvester Stallone.
Vaikka Poroshenko näyttää hylänneen välitöntä Nato-jäsenyyttä Ukrainalle, mikä Venäjä järkähtämättömästi vastustaa, ehdokas tunnetaan Ukrainassa pahamaineinen "flip flopper." Vaikka hänen lausuntonsa jälkeen Bild väittäen hän ei näe mitään Nato-jäsenyyttä Ukrainalle Lähitulevaisuudessa hän eteni myös ajatus siitä, että Ukraina on oltava muu sellainen "takuujärjestelyllä" Länsi sotilasliittoumaa.
Poroshenko n "läppä flopping" nähdään hänen poliittisen uransa. Hän aloitti jäsen Alueiden puolue, tiivistä pro-Venäjän presidentti Leonid Kutshman. Hän kuitenkin luovuttiin tuki Kutshman ja liittyi pro-Länsi-ja Nato-myönteinen "Meidän Ukraina Bloc" Viktor Jushtshenko, joka otti vallan 2004 oranssin vallankumouksen, ensimmäisen Ukrainan kahden epädemokraattisia ja Länsi tukema coups d "kaapannut toisen ollessa äskettäinen" Euromaidan "kansannousun, joka ajoi presidentti Viktor Janukovitshin virastaan.
Vaikka Ukrainan ulkoministerin Juštšenko hallinnon Poroshenko tuli vakiohahmo Naton ja Länsi turvallisuutta konferensseihin esimerkiksi Münchenissä vuosittain järjestettävään turvallisuuspoliittiseen konferenssiin. Vain viikkoja ennen kuin hylkäsi ulkoministerinä 11. maaliskuuta 2010 vastavalittu presidentti Janukovitshin, Poroshenko kertoi Münchenin konferenssissa, että Nato-jäsenyyttä Ukrainalle oli tavoite. Hän toisti aiempia kommentteja joulukuussa 2009, että hän odotettavissa Nato-jäsenyys yhdessä tai kahdessa vuodessa.



7. helmikuuta 2010 ennen kokoontuivat Naton upseereita ja puolustus urakoitsijat, innokas liiketoimintaa Naton Ukrainassa, Poroshenko sanoi, "Global ja Euroopan turvallisuuskysymykset ovat niin paljon painamalla meille sisäisen kehityksen maassa. Kuten ehkä tiedätte, huomenna sitten helmikuun, 7, meillä valuminen presidentinvaalien. Sen tulosten muokkaavat Ukrainan sisä-ja ulkopolitiikassa seuraavan 5 vuoden aikana. jopa kaikkein kiistanalainen jotkut Ukrainan poliittiset voimat kysymys - Nato-jäsenyys - olemme saavuttaneet poliittisen yksimielisyyden, kuinka menetellä ja miten päättää. Meidän on tehtävä paljon liikkua maan lähemmäs Euro-Atlantin standardeja. Luotan siihen, että kansallisten ohjelmien valmistelua Ukrainan Nato-jäsenyyttä vuonna 2010 hyväksyi kaksi päivää sitten Ukrainan presidentti on toteutettu onnistuneesti. "
Janukovitsh, ei Poroshenko vanha poliittinen liittolainen Tymoshenko, voitti 2010 presidentinvaalien valumavesien. Vaikka Janukovitsh vastustaa Nato-jäsenyyttä, on pidetty parempana säilyttää Ukrainan "sitoutumaton Euroopan valtio," poliittisesti monipuolinen Poroshenko hyppäsi mahdollisuus palvella Janukovitshin hallitus.
Helmikuussa 2012 Poroshenko suosineet nimitetty kauppa ja elinkeinot Alueiden puolue, Lytvynin Bloc, ja kommunistisen puolueen Ukrainan koalitiohallituksen pääministeri Mykola Azarov. Osallistuvat hallitus, joka sisältyi kommunistit oli valtava hyppy Poroshenko, joka erosi tehtävästään puheenjohtajana neuvoston Ukrainan keskuspankin liittyä vasemmalle-of-keskus ja pro-Venäjän Azarovin hallitus.
On selvää, että Poroshenko on poliittinen kameleontti, joka on valmis muuttamaan hänen väri "punainen" ja "sininen" ja päinvastoin, lisäksi yhteistyössä fasisti "ruskeat" ja jopa "Vihreät", kun se on kätevä hänet tehdä niin. Tänään Poroshenko on heittänyt kylmää vettä ajatus alussa Nato-jäsenyyttä Ukrainalle. Mutta entä huomenna?
Komentava 40 prosenttia gallupit tällä hetkellä, Poroshenko näyttää olevan ehdokkaan valinta monien ukrainalaisia. On joitakin Ukrainassa, jotka uskovat, että Poroshenko, hylätessään alussa Nato-jäsenyys, on houkutteleva venäläisille Itä-Ukrainassa ja hänen natiivi Odessa tukea.Kuitenkin, kun heidät on valittu, Poroshenko, "flip flopper" voidaan odottaa kääntää uudelleen ja tuettava Ukrainan nopeasti Nato-jäsenyydelle.
Viimeisinä kuukausina Naton pääsihteeri, Tanskan entinen pääministeri Anders Fogh Rasmussen sanoi, että Nato-jäsenyyttä Ukrainalle pysyi vaihtoehto. Oli ääniä Washington, Lontoo ja Bryssel että suositaan edelleen Naton laajenemiseen "sisältävän" Venäjä, jäsenyyteen liittyvä liittoutuman paitsi Ukrainassa, mutta myös Georgia, Moldova ja Azerbaidžan pidetään pois mahdollisuuksista.
Nato aikoo myös imeä Makedonia, Montenegro, Bosnia-Hertsegovina, Kypros, Malta, Serbia ja jopa neutraali Ruotsi, Itävalta ja Suomi osaksi liitto. Venäjän kannalta tällainen kehitys osoittaisi Nato asiaa pyrimme lopulta alistamista Venäjän ja laajentaminen Natoa ei Atlantilta Uralille mutta Atlantilta Tyynellemerelle.


Wayne Madsen  | Strategiset kulttuurirahasto


http://www.strategic-culture.org/news/2014/04/03/ukraine-presidential-candidate-poroshenko-tamps-down-nato-membership-hopes.html

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: