Sivut

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Telecoms voitaisiin pakottaa kerätä vielä enemmän metatietojen Obaman NSA peruskorjaus

Julkaistu aika: 04 huhtikuu 2014 16:28
REUTERS / Kai Pfaffenbach
REUTERS / Kai Pfaffenbach
Ponnistuksia Valkoinen talo uudistaa sääntöjä, jotka ohjaavat miten National Security Agency menee noin saada puhelin tiedot voivat todella pakottaa palveluntarjoajat aloittaa kirjautumisen enemmän levyjä, että he tekevät nyt, uusi raportti ehdottaa.
Hallituksen ja teollisuuden lähteistä Yhdysvalloissa sanovat, että NSA on kerännyt vain murto-osa ns metatiedot se saa hankkia alle Foreign Intelligence Surveillance Act, Reuters raportoi tällä viikolla, että järjestelmät teleliikenteen yritystä luomaan lokitietoihin harvoin kaapata kaikki yksityiskohdat ne voisivat olla.
Viime kuussa Yhdysvaltain presidentti Barack Obama sanoi hänen hallintonsa oli ratkaistaan ​​suunnitelma , että jos hyväksytty kongressissa, ei enää salli NSA säännöllisesti kerätä metatiedot liittyvät miljoonat amerikkalaiset, ellet ole saanut lupaa tapauskohtaisesti. Tällä hetkellä, § 215 Yhdysvaltain Patriot Act tulkitaan tavalla, joka mahdollistaa NSA pakottamaan telealan metadatan tekemättä tapauksessa vastaan ​​älykkyyttä tavoitteita, mutta Pres. Obaman uusi ehdotus tekisi niin, että teleyhtiöiden loisi ja pitää nuo kirjaa itselleen elleivät he erityisesti pyytänyt Intel virkamiesten ja hyväksynyt niitä Finanssivalvonnan tuomioistuimessa.
Uutistoimisto Reutersin lähteiden kuitenkin, televiestintä tallennusta niin paljon metatietoa kuin monet amerikkalaiset ajattelevat. Vaikka salaisia ​​asiakirjoja vuotanut tiedotusvälineille viime vuonna NSA: n entinen urakoitsijan Edward Snowden paljasti, että NSA oli pakottavia telealan niille soittaa kirjaa, lähteet sanovat puhelinpalvelun tarjoajat harvoin kirjata kaikki tiedot, että hallitus haluaa heidän.
Teollisuuden lähde kertoi Reutersille kunnon nimettömänä, että käyttämät järjestelmät telealan kirjautua asiakirjat ovat " monimutkaisia ​​", mutta lisäsi," Epäilen olemassa yrityksiä siellä, että on mukava, siisti, yhteen tietokantaan, joka voi kertoa sinulle, kuinka kauan kirjaa pidetään yleisesti . "
Toinen lähde paljastetaan vain on entinen Yhdysvaltain johtavia virkamies ehdotti myös Reutersille, että vähemmän tiedot kirjataan vuoksi kasvava suosio rajoittamaton kutsuvan suunnitelmien tarjoamat televiestinnän, jollaista eivät useinkaan liity laskutusta asiakkaille yksittäisille puheluille .Ilman yksittäisistä puheluista laskutetaan, jotkut yritykset ei voi kirjautumisen keskustelua metatiedot.
muutos luonteen laskutusdata tarkoittaa, että siellä on paljon vähemmän näitä tietoja kuin siellä käytetään olla , "Stewart Baker, entinen korkea virkamies sekä NSA ja Department of Homeland Security, kertoi Reuters.
Sekä teollisuuden lähde ja nimeämätön entinen valtion virkamies, Reuters raportti jatkui, sanoi NSA on kerännyt vain 25 prosenttia kolmasosa koko Yhdysvaltain metatiedot että sillä on lupa kerätä.Obaman uusi suunnitelma luopua Agency alkaen pitää kiinni mitään sellaista tietoa, mutta sen sijaan vaatia telealan tehdä enemmän yksityiskohtaisia ​​lokeja.
Se nauhat meiltä kyky tehdä liiketoimintaa koskevia päätöksiä, koska tekniikka kehittyy , "teollisuuden lähde kertoi Reutersille toimittajille Mark Hosenball ja Alina Selyukh. " Se saa meidät edelleen kerätä kamaa, että emme tarvitse ", he sanoivat.
Tällä hetkellä Yhdysvaltain Federal Communications Commission, tai FCC vaatii telealan säilyttää 18 kuukautta kirjaa " tietulli "tai kaukopuhelut, Reuters raportoi.
Will rekonstruoitu ohjelma säilyttää samalla tehokkuudella hankkia ja analysoida tietoja nykyisen ohjelman ? "Carrie Cordero, johtaja National Security Studies Georgetownin yliopistossa Law Center, kysyttiin Lawfareblog tällä viikolla. " Tämä on iso kysymys, jossa hyvin epäselvä vastaus, jossa istumme tänään. Tällä hetkellä on mahdotonta sanoa, mutta myös vaikea kuvitella, että se tulee. Tiedämme, että viestintäalan yritykset ovat liiketoiminnan tarjota viestintäpalveluja. Ja vaikka he reagoivat laillista oikeudellinen prosessi, ne eivät luonnostaan ​​sovellu suorittavat, eivätkä ne kiinnostuneita dramaattisesti muuttumassa niiden liiketoimintamalli helpottamiseksi, älykkyys keruu ja analysointi . "
Viime viikolla, varatoimitusjohtaja julkisen politiikan Verizon kirjoitti telekommunikaatioalan oma blogi, että yhtiö tietysti pakottaa tulevia pyyntöjä soittaa levyjä hallitus, mutta lisäsi, että hän uskoi "yritysten ei pitäisi vaatia luoda, analysoida tai säilyttää tietoja muista syistä kuin kaupallisiin tarkoituksiin . "
Alle Valkoisen talon suunnitelma , telealan " joutuisivat oikeuden päätöksellä antaa teknistä apua sen varmistamiseksi, että kirjaa voidaan kysellä ja että tiedot toimitetaan hallituksen käyttökelpoisessa muodossa ja hyvissä ajoin . "Pres. Obama on pyytänyt kongressia laatimaan ja hyväksymään lainsäädäntöä, joka noudattaa mainitun määräyksen ja muiden ilmoitti viime kuussa hänen hallintonsa.

Ei kommentteja: