Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Turchinov peruutettu vierailun Liettuaan tapahtumien vuoksi Itä-Ukrainassa

Protestit Itä-Ukrainassa (126) / Ukraina: kronikka tapahtumia
 (Päivitetty: 10 7077510
Federalization rallit järjestetään sunnuntaina Donetsk, Harkova ja Luhansk Itä-Ukrainassa, osallistujat kokoontuivat Venäjän tricolor ja pyytämällä kansanäänestys asemasta niiden alueilla.
KIEV 6. huhtikuuta - RIA Novosti. puhemiehen Rada Oleksandr Turchynov, joka Rada väliaikaisesti jolla presidentin valtaoikeudet kumosi työvierailun Liettuassa ja koolle kiireellisen kokouksen päämiesten turvallisuusviranomaisten yhteydessä tapahtumia Donetsk ja Lugansk alueilla, jossa mielenosoittajat ottivat vallan adminzdaniya , lehdistöpalvelu Rada.
Federalization rallit järjestetään sunnuntaina Donetsk, Harkova ja Luhansk Itä-Ukrainassa, osallistujat kokoontuivat Venäjän tricolor ja pyytämällä kansanäänestys asemasta niiden alueilla. Mielenosoittajat Donetsk onnistui vallata aluehallinnon rakennuksen ja Lugansk - alueellinen hallinta SBU.
"Yhteydessä tapahtumia Donetsk ja Lugansk alueilla puheenjohtaja Verhovna Radan Ukrainan ja. Tietoja. Ukrainan presidentti perui työvierailun Liettuassa, jossa hän oli osallistua puheenjohtajakokouksen parlamenttien EU: n jäsenvaltioiden. Turchinov koolle kiireellisesti koolle päämiesten valta ministeriöiden ja yksiköt ja otti henkilökohtaisen tilanteen hallinnan, "- sanoi lausunnossaan.
Poliittinen kriisi puhkesi Ukrainan marraskuun lopulla 2013, jolloin Cabinet ilmoitti keskeyttämisestä Euroopan yhdentymisen maan. Protesteja nimeltään "evromaydanom" pidettiin koko Ukrainassa tammikuussa ottivat radikaalit aseistettu lainvalvojien kanssa. Tulos katutappeluista jossa oppositio on toistuvasti käytetty ampuma-aseita ja "Molotovin cocktaileja" , kymmeniä ihmishenkiä.
22 helmikuu maassa oli väkivaltainen vallansiirron. Rada, rikkoo sopimuksia välillä presidentti Viktor Janukovitsh ja opposition johtajia, muutti perustuslakia muutetaan johto parlamentin ja sisäministeriön ja ​​poistaa vallasta valtionpäämies, joka myöhemmin pakko lähteä Ukrainaan, peläten henkensä. 27. helmikuuta Ukrainan parlamentti hyväksyi ns "hallitus National Trust", pääministeri tuli Yatsenyuk.


РИА Новости http://ria.ru/world/20140406/1002760746.html#ixzz2yNyY9b2S

Ei kommentteja: