Sivut

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Activities of 46 foreign special service officers, 258 agents were curbed in Russia in 2013 - News - Russia - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Toimintaa 46 maiden erityisiä palvelun virkamiehet, 258 agentit hillitsi Venäjällä 2013 - Uutiset - Venäjä - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video07 huhtikuu 2014, 14:31

Toimintaa 46 maiden erityisiä palvelun virkamiehet, 258 agentit hillitsi Venäjällä vuonna 2013

Toimintaa 46 maiden erityisiä palvelun virkamiehet, 258 agentit hillitsi Venäjällä vuonna 2013

Venäjän liittovaltion turvallisuuspalvelun paljastui 46 virkamiehet ulkomaisten erityispalvelut, Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi. "Vuonna 2013 toimintaa 46 virkamiehet erityispalveluiden ulkomaille ja 258 toimihenkilöä hillitsi turvallisuuspalvelut, Putin sanoi Federal Security Service Collegium maanantaina. Venäjän presidentti Vladimir Putin osallistuu konferenssiin hallituksen Federal Security Service (FSB) tänään. Mukaan presidentin lehdistöpalvelu, konferenssi tiivisti tulokset FSB yksiköiden toimintaa vuonna 2013 ja päättää tärkeimmistä tehtävistä vuonna 2014.

Venäjän presidentti Vladimir Putin kehotti liittovaltion turvallisuuspalvelun (FSB) maanantaina laillisesti jakaa toimintaa oppositioryhmät ja ääriliikkeitä. "Meidän on selkeästi jakaa oikeudellinen sosiaalisessa opposition toimintaa, joka on jokaisessa demokraattisessa valtiossa ja ääriliikkeitä, jotka on rakennettu vihaa, on yllyttämisestä kansallisten ja kansainvälisten erimielisyyksien puolesta uhmaa lakia ja perustuslakia", Putin sanoi. "Meidän täytyy nähdä ero sivistyneen vastustajia vallan ja tarjoilu ulkomaisten kansallisten etujen vahingoittaa maatamme."
Venäjän presidentti, joka henkilökohtaisesti valvoo kaikkia puolustus-ja lainvalvontaviranomaisten perinteisesti osallistuu vuosittain FSB Päätelmät konferenssien FSB päämajassa Lubianka Square.
Presidentti yleensä käsitellään konferenssin puheen, jossa hän arvioi FSB: n työtä ja tarjoaa heille uusia haasteita. Niistä viraston painopisteet, presidentti merkitsee terrorisminvastaisessa taistelussa ääriliikkeitä ja korruptiota, sekä tarjota turvallisuutta rajalla.
Venäjä ei koskaan anna kansalaisjärjestöt käyttää tuhotarkoituksella miten se tapahtui Ukrainassa, Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi, TASS raportteja.
"Moderni Venäjän lainsäädäntö luo kaikki edellytykset avointa ja esteetöntä toimintaa kansalaisjärjestöjen. Emme kuitenkaan koskaan anna niiden käyttö tuhotarkoituksella, kuin se tapahtui Ukrainassa", Putin sanoi Federal Security Service konferenssissa.
Viime vuonna Putin korosti, että sekaantumista Venäjän sisäisiin asioihin ulkopuolelta ja kaikenlainen painostaa Venäjää ja sen liittolaiset ja kumppanit ovat sietämättömiä.
On kohtuullista olettaa suurella todennäköisyydellä, että tällä kertaa Putin kiinnittää huomiota tapahtumista Ukrainassa ja yhdistymisen Krimin ja Sevastopol Venäjän kanssa.
Venäjän presidentti Vladimir Putin on pyytänyt liittovaltion turvallisuuspalvelun (FSB) suojelun tehostamiseksi kansallisten IT-resursseja ja tietoliikenneyhteyksiä.
"Suojelu kansallisten tietovarantojen, tietoliikenneyhteyksiä ja tietokantoihin elinten vallan ja hallituksen, jotka sisältävät luokiteltuja tietoja, on lisättävä", Putin sanoi FSB hallituksen kokouksessa maanantaina.
"Kuten tiedämme ja kuten koko maailma tietää, on enemmän kuin tarpeeksi näitä innokkaita kuulemaan toisten salaisuuksia", Putin sanoi.
Venäjän on kehitettävä Arctic, etelärajan infrastruktuuri - Putin
Venäjän presidentti Vladimir Putin on määrännyt laajentunut FSB (Federal Security Service) Collegium että rajavartijat tekevät tärkeää työtä tarjoamalla Venäjän sisäiseen ja ulkoiseen turvallisuuteen.
"Kehitämme ylittävän infrastruktuurin arktisella alueella ja Etelä strateginen suunta on edelleen ensisijaisesti", Putin sanoi. Tuleva peruuttaminen kansainvälisiä joukkoja Afganistanista voisi johtaa "vakavia riskejä, epävakautta koko Keski-Aasian alueella", Venäjän liittolaiset ja kumppanit, hän sanoi. "Venäjä on oltava valmis antamaan heille mitä apua on tarpeen puolustaa valtakunnan rajan", Putin sanoi.

Ei kommentteja: