Sivut

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Anonymous hacker turned FBI informant, helped with cyber attacks on foreign websites - reports - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

Anonymous hakkeri kääntyi FBI ilmiantaja, auttoi cyber hyökkäykset ulkomaisia ​​sivustoja - raportit - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video25 huhtikuu 2014, 10:37

Anonymous hakkeri kääntyi FBI ilmiantaja, auttoi cyber hyökkäykset ulkomaisia ​​sivustoja - raportit

Anonymous hakkeri kääntyi FBI ilmiantaja, auttoi cyber hyökkäykset ulkomaisia ​​sivustoja - raportit

Mukaan uusia asiakirjoja, ilmiantaja työskentelee FBI koordinoi satoja verkkohyökkäykset merentakaisten aikana 2012 kampanjan, New York Times raportoi. On edelleen epäselvää, onko FBI suoraan määräsi hyökkäyksiä. 

Kuitenkin asiakirjat viittaavat siihen, että Yhdysvaltain hallitus on saattanut käyttää hakkerit kerätä tietoja ulkomailla.
Sielu takana hyökkäykset sivustoja joista osa liikennöi ulkomaisten hallitusten, kuten Iran, Pakistan, Syyria, Brasilia ja Turkki oli Hector Xavier Monsegur, tunnetaan Sabu.Hänestä tuli merkittävä hakkeri sisällä Anonymous varten merkkijono hyökkäyksiä korkean profiilin tavoitteet, kuten PayPal ja MasterCard.
Mukaan hiljattain raportin New York Times, "ilmiantaja suunnattu ainakin yksi hakkeri purkaa suuria tietomääriä, mistä pankki kirjaa kirjautumistiedot, hallitukselta palvelimien useissa maissa ja lataa se palvelimelle seurataan FBI. "
Sabu ei ole suorita mitään hyökkäyksiä. Sen sijaan mies hakkerit tarjosivat hänelle tietoja ei tietäen, että ne auttamista FBI. Yksi näistä mukana oli Jeremy Hammond, joka oli tuomittu marraskuussa 2013-10 vuotta vankilassa hakkerointi yksityisen älykkyyttä yritys Stratfor. Mukaan Mr. Hammong, Sabu antoi hänelle listan noin 2000 internet verkkotunnuksia hyökätä.
Vuonna aiemmin julkaisematon selvitys johtuvan Hammond, että esiin tällä viikolla, hän kirjoitti, että "Manipulointi hakkerit murtautua kansainvälisiä sivustoja varastaa sähköpostit ja tietokannat on aikaisemmin julkaisematonta näkökohta" valvonnan toteutetulla NSA ja muiden Yhdysvaltojen.
Uskotaan, että Mr. Monsegurissa, jotka oli pidätetty vuonna 2011, on tehnyt yhteistyötä FBI lähtien auttaa työvaliokunnan tunnistaa muiden jäsenten Anonymous.
Suljetussa istunnossa elokuussa 2011, liittovaltion syyttäjä kertoi tuomari että Mr. Monsegurissa oli "yhteistyössä hallituksen ennakoivasti" ja oli "kirjaimellisesti työskennelleet kellon ympäri liittovaltion agentit" antamaan tietoja muista hakkereita, jonka hän kuvaili "tavoitteet kansallisten ja kansainvälisten etujen," New York Times kertoo.
Sabu ei ole vielä tuomittu rikoksista, jotka liittyvät 50 Days of Lulz kampanja hän suoritti vastaan ​​CIA, Sony, EA, jne. Hän on jo tunnusti syyllisyytensä 12 rikossyytteisiin, mukaan lukien useita laskee salaliitosta harjoittaa tietokoneen hakkerointi, tietokonehakkeroinnin edistääkseen petoksesta, salaliitosta liityntälaitteeseen petoksesta, salaliitosta pankin petos ja törkeä identiteettivarkauden.
Monsegurissa johtui oikeudessa tällä viikolla tuomittava, mutta aivan kuten viiden aiemman oikeuden päivämäärät, tuomitsemisesta keskeytettiin pyynnöstä syytteeseen.

Ei kommentteja: