Sivut

tiistai 29. huhtikuuta 2014


Kumma kone autoon

International Security ) - ilma-aluksella ilman kiitotien kun alas, ottaa pois. Multi-maastohenkilöautoja ilman kuljettajaa. Molemmat 2 kuljetusvälineet tuotteet ovat saatavilla 2-in-1 helikoptereilla autojen Transform, nimeltään Black Knight.

Autot helikopteri
Kuva: Advanced Tactics
Vuodesta 2012 tutkijat yritys Terrafugia Inc. on menestyksekkäästi kehittänyt Transition lentävät auton linja. Mutta tämä laite on vielä paljon haittaa kuin puhaltaa siiven ja kumartui ottamaan pois, teillä täytyy olla tasainen alas, ottaa pois ... Korjaa, Advanced Tactics on suuria tiloja Kaliforniassa (USA) on hiljaa kehittynyt auto voi toimia helikopterit lensivät monipuolisempi auto.
Auton cum Black Knight helikopteri Transform (BKT) on suoritettu onnistuneesti, koska auto on December 12.2013 ja aikoo lentää testi 4,2014 toukokuun lopulla on salainen tukikohta Etelä-Kaliforniassa.
Gizmag Magazine paljasti koelento, lentäjä ei istu koneessa, joka ohjaa nousu tai lasku korkeus, toimivat edestakaisin ... maasta. Vaikka suunniteltu maksimikorkeus 3050 m, mutta kun ensimmäinen koelento lentokalustoa on vain 3 m korkea. Laitteet on kiinnitetty Outrigger (kiinnike) varata lipsahdus kone kuin etäisyyden päässä, vastauksena maahan. Alapuoli auto on kiinnitetty Kaapelit antavat hätäsulkeminen ominaisuuksia.
Laitteet priorisoitu kehittäminen miehittämättömiä ominaisuuksia palvelemaan vaarallisen tehtävän mutta silti parempi miehitetty.
BKT 6 moottori on varustettu roottorin lavat pyörivät käytössä. Tietokone valvontajärjestelmä palautetta, harmoninen hallinta eri työntövoiman. BKT roottorijärjestelmässä toiminnan tehokkuuden kuin perinteiset helikopterit ja poista pyrstöroottorin tasossa.
BKT ei vain sovi sotatarvikkeiden mutta myös erittäin hyödyllinen ihmisille. Sen prototyyppi koko on 9,5 x 5,8 x 2,5 metriä. Punnitus 1995 kg.
Toimiessaan ajoneuvoa, laitteessa on suurin nopeus 112 km / h ja on varsin joustava vaikeassakin maastossa tai hiekkaa, lunta ...
Gizmag sanoo ensimmäinen koelento voi kuljettaa 1590 kg rahtia. Aika Advanced Tactics etsivät kumppaneita sijoittajina ja suusluokituksia Yhdysvaltain hallituksen.
(Mukaan Thanh Nien)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: