Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

The 4th Media » The West and the Boomerang of Anti-Russian Sanctions: Who’s “Committing Economic Suicide”?

4. Media »West ja Boomerang Anti-Venäjän Seuraamukset: Kuka on" itsemurhan taloudellisella "?

Länsi-Ja Boomerang Anti-venäjän Seuraamukset: Kuka on "itsemurhan taloudellisella"?

Post Kategoriat: Afganistan
Boris Novoseltsev / neljäs Media Uutiset | maanantai, 07 huhtikuu 2014, 16:10 Peking


Länsimaiden johtajat "yritetty luoda illuusion, etta jokainen hyväksyy ajatuksen Maarata pakotteita Venäjää on Tulossa vastaan ​​ilmeinen ristiriita Taman sovitetut kuva Ja todellinen Parliament,. On ammoniakki Seka Yhdysvalloissa Ja Euroopassa, KATSOVAT harkitsemaan pakotteiden olevan virhe, JA Aasian maissa Ja Afrikassa EI Ole tukea lainkaan Länsi-pakotteita Venäjää vastaan ​​Valtion tasolla Tai yleisön keskuudessa.
Ensinnäkin, Euroopan Maat eivät Ole halukkaita maksamaan Ukrainan ongelmat Poi heidän kassaan.  Kiista seuraamukset on tullut riitakapula Euroopan unionissa.  Vaikka Brysselin byrokratia on tukenut sanktioiden, useat Kansal hallitukset ovaalin ilmaisseet erilaisia ​​mielipiteitä asiasta.  Puolanne Suurlähettiläs Ukrainassa H. Litwin esimerkiksi totesi:   « Päällä kokonaisia ​​Aloja Puolanne taloutta, JOKA on vahvat siteet Venäjään, JA ilman näitä siteitä Puola on vakavia vaikeuksia.  Ja Denna on Suuri Uhka taloudelle Euroopan maissa ». 
Aiha pakotteita Venäjää vastaan ​​herätti VAIHTOA piikkilanka huomautuksia Ison-Britannian Ja Ranskan.  Entinen on syyttänyt jälkimmäinen EI Toimi ankarasti tarpeeksi Kysymys venäjän vastaisilta.  Esimerkiksi SE EI tee päätöstä kieltäytyä myymästä Venäjälle Kahdella helikopteri harjoittajat Ja edelleen valmistaa heita toimitus.  Vastauksena Ranskan ulkoministeri L. Fabius ehdotti, Etta Iso-Britannia asettaa esimerkiksi jäädyttämällä miljardien varat venäjän oligarkit Lontoossa.
Vaikka sanoin saksa OLI ratkaisevampi Kuin toiset kannattavat pakotteita, teoissa se on tyytynyt hyvin kapea valikoima niitä, KOSKA berliini voinut vastustaa Saksan Teollisuuden JOKA vaati, Etta hallitus tulee järkiinsä Ja EI tee vaikeuksia tuhansille saksalaisten yritysten, KATSOVAT toimivat venäjän kanssa.
Saksan liittokansleri Angela Merkel, tavattuaan Etelä-Korean Presidentti Park Geun-Hye Berliinissä, kannatti kriisin ratkaisemisessa Ukrainassa poliittisin keinoin asettamatta taloudellisia pakotteita Venäjää vastaan.   «En Ole kiinnostunut laajenemisesta,  päinvastoin, Olen työskennellyt de-Kasvavat Parliament, »  sanoi Merkel.
Politiikan tutkija C. Bambery saatiin seuraavat tilanteen arvioinnissa:
«Iso-Britannia EI halua Maarata seuraamuksia, KOSKA taloudet molempien neito kärsivät niistä.  Ranskan eivät ti TÄTÄ ajatusta JOKO, Eika Angela Merkel.  Niinpä kolmen suurimman kansantalouden Eurooppalaiset eivät halua Maarata seuraamuksia Venäjää vastaan. Yhdysvallat voisi tietysti tehdä sen, mutta Euroopassa on entistä merkittävämmässä roolissa täällä, KOSKA SE venäjän suurin kauppakumppani.  Ja JOS eurooppalaiset eivät ti pakotteiden puolesta epätodennäköistä, Etta Mitään tapahtuu-».
Jotkut Euroopan Maat, KATSOVAT ovaalin vastaan ​​pakotteiden mutta eivät Ole valmiita avoimesti vastustamaan Brysselin ovaalin ottaneet Oman reittinsä.  Esimerkiksi, Bulgaria, Latvia Ja Kypros ovaalin vaatineet rahallista korvausta Brysselistä boikotoimaan Moskovassa.  On selvää, Etta Euroopan unionilla EI Ole Kääntäjänä rahaa nyt Ja Etta kukaan suostuu tällaista korvausta.
Ja joissakin Euroopan maissa, esimerkiksi Tšekissä, parlamentin jasenet ovaalin todenneet selvästi, Etta ne eivät ti sanktioiden Venäjää vastaan ​​Senin politiikan Ukrainan osalta.
Aasiassa Ajatus Maarata seuraamuksia vastaan ​​Venäjä on kohdannut Viela päättäväisemmin torjuttava.  Intia on ilmoittanut yksiselitteisesti, etta se vastustaa pakotteita Venäjää vastaan: ENSIMMÄINEN, Delhi EI Pida pakotteita Ulkopolitiikan väliini, Ja toiseksi, se myöntää, etta Venäjällä on oikeutettuja etuja Ukrainassa.
25. maaliskuuta Kello ydinturvallisuuskonferenssissa Haagissa BRICS ulkoministerit virallisesti vahvistaneet sitoumuksensa tällaista lähestymistapaa:   «kiihtyminen vihamielinen kielen, seuraamuksia Ja Vasta-seuraamuksia, Ja Voima EI edistä kestävää Ja rauhanomaista ratkaisua, MUKAAN kansainvälisen Oikeuden periaatteiden Ja päämäärien Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan».

Itsemurhan taloudellisella

Johtajat Afrikkalainen maissa pitää vastaavassa asemassa.
Japani on kallistettu Kohti TÄTÄ kantaan.
MUKAAN mielipidetutkimus tekemän tutkimuksen keskus johtava liiketoiminnan Sanomalehti Nikkei Ja televisiokanavan TV Tokyo, 52% vastanneista uskovat, Etta Japanin pitäisi "toteuttaa OMAA diplomaattista Rivi» tapahtumien yhteydessä Ukrainassa.  Ja viela aiemmin, 7. maaliskuuta, Japanin ulkoministeri F. Kishida totesi, Etta   «Japani EI rangaista Venäjää vastaan, mutta tekee päätöksiä, KATSOVAT perustuvat edelleen tilanteen kehittymistä, pitää tiiviisti reaktioita muissa maissa ».
Kiina EI AIO «pelata pakotteita» Tai pelata JoPa kenellekään Tassa Pelissä joko.  17. maaliskuuta Shi Mingde, Suurlähettiläs Kiinasta Saksaan, todetaan:   «Seuraamukset voivat johtaa vastatoimiin Ja alkaa kierre arvaamattomia seurauksia.  Emme Näe Mitään edellytyksiä pakotteet ».
Kuten Yhdysvalloissa, Kaukana jokainen on innoissaan Obaman aloitteeseen.
Amerikkalainen LIIKE on käynnistänyt varsin aktiivinen Kampanja estää Valkoinen talo tekemästä päätöksiä, KATSOVAT vahingoittavat Yhdysvaltain taloudesta.  Liikemiesten logiikka on yksinkertainen Ja ymmärrettävä: Talouspakotteita   «voisi rajoittaa mahdollisuuksia amerikkalaiset harjoittaa liiketoimintaa maassa, abscissa kahdeksanneksi suurin talous maailmassa». 
Harvardin professori Richard Pipes, Asiantuntija venäjän historioitsija, antoi ERITTÄIN Hyvän arvion järjettömyyden Yhdysvaltojen pakotteiden Venäjää vastaan:   «Kun puhumme seuraamusten osalta tiskille kannettiin Suuri MAA Kuin Venäjä, jonka talous on tiiviisti sidoksissa taloudet kaikkien maailman johtavia Maita, seuraamukset näyttämään mielettömyyden Kuin todellinen työkalu, KOSKA Venäjä EI Ole yhtä TEHOKAS Keino vastata »  .
Ja mika tärkeintä, sanoo Putket, joissa asetetaan seuraamuksia Venäjä tekee yhtään Mitään auttaa Ukrainaa, joiden ongelmat ovaalin Kääntäjänä systeemisiä luonteeltaan Kuin turhaan «tappio Krimin». West yksinkertaisesti vaikeuttaa suhteitaan Venäjään vailla hyötyä itselleen Ja vähentää mahdollisuuksia Hakea kompromissia venäjän kanssa muita asioita.  Ja säilöntä näitä mahdollisuuksia on Suuri merkitys West.
26. maaliskuuta Yhdysvaltain Ulkoministeriö tiedottaja М.  Harf toivoi, Etta «konfliktin Ukraina» EI vaikuttaisi Työn Washington Ja Moskova tekivät yhdessä Syyrian kysymyksessä.  On kuitenkin selvää, Etta This Toivo on perusteltua turhaan Silta Osin, Etta Valkoinen talo EI Paata vastakkainasettelua venäjän kanssa etsien ulospääsyä Ukrainan kriisin .
Todennäköisesti West nostaa pakotteet venäjän lähitulevaisuudessa ilman Melua.  Toisaalta Denna antaa läntiset poliitikot Vaarin huoliin taloudellista Ja teollista piireissä, Ja toisaalta, se antaa heille mahdollisuuden pelastaa kasvonsa.
Vaikka on sanottava, etta hän ovaalin jo saaneet isku Taman «Kasvot»: Reaktio uudelleen yhdistymisen Krimin venäjän kanssa osoitti, ensin, tekopyhyyttä Ja kaksinaismoraalia West osalta Muualla maailmassa, JA Alaotsikko, rajoitettu mahdollisuus vaikuttaa maailmanpolitiikassa käyttäen uhkailusta Ja kiristyksestä.
Molemmat on kauaskantoisia seurauksia.

Boris Novoseltsev   | STRATEGISET kulttuurirahasto


http://www.strategic-culture.org/news/2014/04/06/the-west-and-boomerang-of-anti-russian-sanctions.html

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: